Скъпи наследници - Тема 5... Семейството е всичко

• 84 837
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Колко хора се развеждат щото карат късен пубертет и не са се "наживяли". Аз специално съм виждала и на 50 години да залитат като ученици по някого. Не мисля, че възрастта е определяща.
Естествено че е определяща - сама казваш: като ученици.
То винаги има изключения, но на една определена възраст вече трудно могат да те впечатлят и да залитнеш, особено жените.

# 541
Тогава остава да се молим  Praynig  да не ни се случва това  неприлично нещо   Joy

# 542
  • София
Tова с тука има, тука нема сняг е много дразнещо вече. То бива, бива аматьорщина ама чак пък толкоз.  ooooh!
Хареса ми как Цвъто показа вратата на онова същество Милица.  bowuu

# 543
А Крумчо как 3 месеца е подготвял книгата игра, като преди 2 дена(най-много)?

# 544
Колко хора се развеждат щото карат късен пубертет и не са се "наживяли". Аз специално съм виждала и на 50 години да залитат като ученици по някого. Не мисля, че възрастта е определяща.
Естествено че е определяща - сама казваш: като ученици.
То винаги има изключения, но на една определена възраст вече трудно могат да те впечатлят и да залитнеш, особено жените.
"Щенията" на мъжете май умират последни. Е, все пак зависи и от характер, начин на живот, стандарт, отговорност /към деца най-вече/, но мисълта, че остаряват явно им се отразява много зле. В по-ранна възраст /45-50/ се правят по кардинални промени, а по-късно, както дойде - дали кафенце, срещичка, чат, дали просто мечти и въображение, дали става или не /и в преносния смисъл/, но, го има и това.

# 545
  • somewhere near the sea
                                                          ЕПИЗОД 76
Иван и Косьо обезвреждат заложени от бракониери капани. Малко след като е предупреден, Иван попада в такъв и висва с главата надолу. Започва да се моли на Косьо да го свали.

Чочо е в телевизията и отговаря за своята провокация по повод абортите, живота на село.

Васил донася в магазина домашна баница и пита Дияна дали е запазила час за аборта. Тя отговаря уклончиво, че луната е в неблагоприятна позиция.

Катя е в болницата и се сеща как на Коледа е видяла съобщението от Панова. Спомня се още как Марин залепва шамар на Румен и го изгонва. Въпреки всичко тя поздравява Румен, че е спечелил конкурса.

Чочо е посрещнал Боби и Любо и пътуват към Бели Вит. Те  му разказват впечатления.

Дияна и Ана си говорят за неволите на Дияна, която реве и разказва мечтите си за семейство с Васко, къща, куче…

У Неда и Косьо ще има клане на прасе. Доста народ са и повече пият, отколкото работят. Един от поканените да помагат говори за хуманно отношение към животното.  В това време пристигат „италианците”. Посрещат ги с радост, Ани гледа от прозореца на кръчмата. Докато ги посрещат, виждат, че прасето Цоцко е избягало. По-късно се разбира, че Косьо сам е скрил прасето Цоцко в гората, защото му е мъчно да го заколи.

Марин съобщава на Катя, че Борис се е прибрал. Катя не иска да говорят по тая тема. Дияна разказва на брат си за лютата зима, за последните клюки около Дочеви. Накрая му казва, че не мисли да задържи детето. Той обещава да е неотлъчно до нея.

Станислав търси книга в лекарския кабинет, който преди е бил библиотека. Не иска да каже за какво му е.

Боби казва на майка си, че заради Ани няма да бяга повече и ще живее на село. Неда му съобщава, че Катерина се е разделила с Румен.

Милица е изпаднала в депресия, Станислав ѝ предлага да се скарат, ако това ще я оправи. Пък ако иска да отиде с него в София, да си направи маска, която струва повече от външния дълг на африканска държава…През това време той има работа в националната библиотека. Милица е учудена: „Да не си влязъл в секта?”

Докато правят бахур, Любо съобщава на баща си, че е решил да напусне полицията. Ще довърши обучението си по ветеринарна медицина. Иван го пита да не би да е заради Ана. Никак не е доволен от решението му.

Цветан и Марин са на разходка. Марин споделя, че има нужда от средства за лечението на Венета. Цветан обещава да му покрие разходите. „Какво се случва между теб и Милица?”-пита Марин. Цветан казва, че нямат отношения, просто е разбрал, че всичко, което Марин му е разказвал за сестра си е детска приказка в сравнение с реалността.

Борис и Катя се срещат. Обменят любезности. „Разбрах, че си се разделила с Румен. Съжалявам.”-казва той. „Защо? Ти нямаш нищо общо”-вече гърбом отговаря Катерина

Станислав е намерил в библиотеката данни за рода Дочеви. Принтирал е доста неща, но се оказва, че за рода му почти нищо не е написано.  Марин е толкова стреснат от промяната му, че се задавя с чая.

Поля идва при момчетата, които са около огън и им съобщава, че са поканени да гостуват в голямо радио, което може да им отвори път към национален ефир. Чочи е въодушевен. Добил е самочувствие, дори бил притеснен дали офертата на радиото към тях ще бъде достатъчно яка. Поля е учудена.

Пийналите Косьо и Иван влизат в кръчмата и започват да изследват подметките на хората, за да открият бракониера. Така попадат на инспектора, когото очакват на следващия ден.

Любо се среща с Ани. Тя го посреща хладно.

# 546
  • Варна
Направи ли ви впечатление, че Катя нещо замислено броеше на пръсти, когато Станислав влезе при нея да търси книгата? Май ще се окаже, че и тя е бременна. Mr. Green

# 547
Тази Анка просто не знае  какво иска и с всички се държи  тъпо и заядливо .
Благодаря на Marsia Flowers Hibiscus  !
Катя поне ще знае от кого е бременна /ако и това ни сервират/ .

# 548
  • София
ЕПИЗОД  76

# 549
Тази Анка просто не знае  какво иска и с всички се държи  тъпо и заядливо .
Благодаря на Marsia Flowers Hibiscus  !
Катя поне ще знае от кого е бременна /ако и това ни сервират/ .
Едва ли. Нали до предната вечер се гушкаше с Румен. Пък не може да не се разбере, че е била и със селския ерген. Инак ще е скучно.

# 550
  • София
Дидка май иска да запази бебето ама заради онзи бурсук Васил сигурно ще го махне. До последно се надявам да не стане. Ще съм много разочарован.
Много абортират тези жени по наште родни сериали.  Confused тц тц

# 551
...Нали до предната вечер се гушкаше с Румен. Пък не може да не се разбере, че е била и със селския ерген. Инак ще е скучно.
Явно съм изпуснала разбора след срещата . Останах с впечатление ,че само малко  се понаграбиха  , а после Катето избяга .

# 552
  • София
Да, да, то от това малко деца стават 😁 аз не съм сигурна, че е спала с Румен пък... след Боби

# 553
  • Варна
Да, да, то от това малко деца стават 😁 аз не съм сигурна, че е спала с Румен пък... след Боби
Е, нали като го пита дали пази пръстена бяха в леглото?

# 554
  • somewhere near the sea
ЕПИЗОД 77

Скрит текст:
Милица отива при Цветан и казва, че развява бяло знаме. Държи се все едно нищо не е станало между тях.Той е хладен, тя е учудена. Казва му, че му прощава, опитва се да го прелъсти, но отново се държи като ледена кралица, на която никой не може да устои. Цветан измърморва, че ще ѝ  е за последно. След малко Милица се връща от банята и пита за топлата вода. Оказва се, че намеренията ѝ да си го върне няма да се сбъднат. Тя е вбесена.

Косьо и Борис търсят следи от бракониери. Инспекторът идва и заплашва Косьо, че е замесен в бракониерството. Възлага му да докаже, че е невинен като залови престъпниците.

Марин учи Ана да прави коктейли. Разказва, че се е научил да ги прави, докато е бил музикант в бар- налагало се да доработва и като барман. Тя е възхитена, иска да знае как се правят.  Снежа идва и пробва коктейла, иска да  ѝ направи специален. Ледовете между тях са стопени.

Станислав сменя изгоряла крушка на баба Злата. Разпитва я за потеклото си. Дори го удря ток и той се сърди. „Да си ме питал дали съм отвъртяла бушона!”-сопва му се тя.

Стефан и Поля са в радиото и им предлагат да водят свое предаване в национален ефир. Но условието е да се преместят в София. Чочо не иска да променя каквото и да е. Не може да напусне Бели Вит. Поля му се моли, но той не иска да се мести в града. Поля сменя тактиката- започва да му се умилква. В това време Любо и Боби украсяват селското му студио. Любо споделя плановете си да напусне полицията и да завърши за  ветеринарен лекар. Малко по-късно Катя казва на Любо, че се радва за решението му да продължи образованието си. Тя му подхвърля идеи за участие в програми, чрез които ще може да пътува.

Васко си говори по скайп с Рая, но тя бързичко приключва връзката. Личи, че детето е сърдито на баща си за разрушаването на семейството им.

Станислав иска Неда да му разкаже за семейството му. Онова, което чува е нищо повече от това, което знае. После от дядо Божко разбира, че авторът на книгата за селото е умрял в лагер.

Иван се оплаква на Снежана, че Любо е решил да сменя професията. Мърмори зад гърба му, Любо е вбесен.

Васил се е срещнал с Христина и я уверява, че се е променил-не пие, не залага и иска още един шанс за брака им. Тя не вярва на обещанията му. Много често ги е давал. Излиза от колата. „Кучка”-процежда той.

Дияна излиза от болницата. Ани я посреща и се разбира, че абортът е извършен.

Косьо и Иван разпитват Цвъто-имат подозрения, че неговите приятели са отстреляли забранени животни. Цветан отрича, дори се подиграва на Косьо, че е застрашен от наказание и уволнение. Навън виждат съселянина си Жеко и го спират да го разпитат като се уговарят да играят "доброто и лошото ченге". Обаче не им се получава, защото "доброто" ченге Иван кипва и  заплашва и удря човека. След това Иван се извинява на Косьо, че пак не е разбрал уговорката.

Васил напрегнато чака Дияна от болницата, придружена от Ани. Обгрижва я, но Ани го изгонва, защото си личи колко е доволен, че се е отървал от възможността отново да стане баща. Вечерта Дияна и Ани си четат приказки.

Поля и Чочи са на купон. Поли Генова е певица в клуба, отива при тях и прави комплимент на Чочи за прословутото предаване. Казват ѝ, че той не иска да напусне селото. Певицата е ЗА идеята да  да водят предаването от село.

Марин, Венета и Катя са у дома. Марин им разкрива намеренията си след като Венета се излекува, да направят пътешествие по света. Венета го възпира да не бърза толкова, има още една химиотерапия, а след нея не се знае. Катя ѝ напомня, че има вариант за трансплантация. Венета не иска да рискува здравето на дъщеря си. Марин е притеснен. Излиза да им купи шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт