Скъпи наследници - Тема 5... Семейството е всичко

• 84 560
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Враца
Все се каня да попитам  какво е това съоръжение - нещо като камина  насред нищото , с покрив , в което  гори огън денонощно . Какъв е смисълът от такова нещо ?

Греят времето..   newsm78

# 61
  • България
   Още не я отписвам  Peace.
Надявам се да ползват новия метод за лечение с метадон и химиотерапия.
Все пак е комедиен сериал - смъртта на главна героиня не ми се вписва в смешните неща от живота.

# 62
  • Враца
Подозирам, че баба Злата ще я излекува.

# 63
  • USA
Няма дебели палта и ботуши, а пък шапки и ръкавици изобщо не съм виждала.
И това го казваш точно след днешния епизод.

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 04:20 от Beautyholicа

# 64
  • София
И аз мисля, че ще оцелее, но няма да и е лесно.

# 65
Няма дебели палта и ботуши, а пък шапки и ръкавици изобщо не съм виждала.

И това го казваш точно след днешния епизод. Mr. Green

Ами разгледай снимката - навън е зверски студ и сняг, Снежана е с шал, ръкавици, разкопчано палто и вързана коса. Неда и тя - шал, разкопчано палто, но без шапка и ръкавици, защото е изляза на студа да шие гоблен. А, като говорят пара им излиза от устите.
В един от миналите епизоди имаше сцена в лекарския кабинет на Катерина - вътре си стоят по пуловерчета и си говоря, а от устите им излиза пара. А през това време навън в двора има някаква камина, в която постоянно гори някакъв огън, който топли въздуха. Но всичко е точно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 66
На мен в последните епизоди ми направи впечатление, когато Иван и Снежа минаха хванати за ръце. Той облечен добре с пуловер, дебело яке, а тя с блуза и жилетка.

# 67
Аз си мисля, че болестта на Венета ще играе ролята на повратна точка в живота й и тя коренно ще го промени. Ще почне да следва мечтите си и после ще оздравее лесно. Това е хубаво послание, ако се случи така. Болестите винаги идват с послание за промяна и ако са заложили така сценария ще са право в целта. Само силно се надявам да не умре, прекрасен персонаж е!

# 68
  • Перник
А тая малката бичис искам да я прекърша на коляно през гръбнака

# 69
Все пак е комедиен сериал - смъртта на главна героиня не ми се вписва в смешните неща от живота.
  Как решихте ,че е комедиен сериал?Да от време на време пускат някакви шеги,ама само това.През останалото време е драма и романтика.И въпреки това не е тежък сериала.

# 70
На мен в последните епизоди ми направи впечатление, когато Иван и Снежа минаха хванати за ръце. Той облечен добре с пуловер, дебело яке, а тя с блуза и жилетка.
Ами тя стоеше вътре в кръчмата,където се предполага ,че е топло.Нямаше време да се облече за навън ,след като той я хвана и поведе навън. Simple Smile

# 71
  • България
  Как решихте ,че е комедиен сериал?Да от време на време пускат някакви шеги,ама само това.През останалото време е драма и романтика.И въпреки това не е тежък сериала.
  Е, не съм го решила аз: "Скъпи наследници“ е комедийно-драматичен сериал, заснет в България по лиценз на хърватската поредица "Kud puklo da puklo" на NOVA TV Croatia."
  Думата „драма“ (на старогръцки език: драма) означава „действие“.
Не е комедийно- трагичен все пак. Grinning
Или поне така са го представили.

# 72
  • София
Милица, защо иска да елиминира останалите наследници, след като още във втори епизад адв. Перпелиева й каза, че не може да разчита на цялата сума, ако всички роднини си тръгна - от 18:50 минута до 19:05 минута.

# 73
  • Варна/Филаделфия
Милица, защо иска да елиминира останалите наследници, след като още във втори епизад адв. Перпелиева й каза, че не може да разчита на цялата сума, ако всички роднини си тръгна - от 18:50 минута до 19:05 минута.
И аз това се чудя още от самото начало Grinning Защо всички се пънат да се елиминират.
И когато отпадне някой, къде отива неговият дял, щом не се разпределя между останалите?! В Сдружението или..?

Доста е обсъждано обаче. Макар че никога не ми става ясно Grinning

# 74
И аз това се чудя още от самото начало Grinning Защо всички се пънат да се елиминират.
И когато отпадне някой, къде отива неговият дял, щом не се разпределя между останалите?! В Сдружението или..?

Доста е обсъждано обаче. Макар че никога не ми става ясно Grinning

За съжаление май и на сценаристите не им е било много ясно .Това не съответства нито на нашите закони , нито на логиката за "сплотяване на семейството" .
Ние решихме  да не обръщаме внимание на  тези нелогични тъпотии и да гледаме , защото филмчето е българско  , с природа и т.н. Независимо от огнището , което гори в нищото , външните  врати с цепнатини по 1 пръст , това ,че като говорят  изпускат пара  като лами ....
Напоследък обаче ми идват в повече нелогичните тъпотии  и филмът ми е фон на разни  домашни дейности .

Общи условия

Активация на акаунт