Скъпи наследници - Тема 5... Семейството е всичко

• 84 532
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Май дружно всички са излезнали в отпуска, затова са го удари на мързелааааа  Mr. Green

# 46
  • София
От откъде пари?
Никой не работи в сериала, само се шляят насам-натам и непрекъснато са в пивницата. Ей това е живот.  Laughing

# 47
  • Враца
Може да са реститути.  Laughing

# 48
  • Перник
Любчо напоследък и него не го дават да работи - ни кат полицай, ни кат ветеринар. Много свободно време има това момче.

ахх
да му го запълня как искам

# 49
На мен пък ми прави впечатление, че масово актьорите са леко облечени на сцените, които са снимани навън в сняг и студ. Няма дебели палта и ботуши, а пък шапки и ръкавици изобщо не съм виждала. Май само на снимките на Станислав и Зорица, когато се бореха в снега. Жените ходят с вързани коси, все едно е 20 градуса. На вътрешните снимки са по пуловерчета - нали са си вкъщи, но като говорят се вижда парата, която излиза от устите им. Май наистина ще се окаже вярно, че са мръзнали жестоко по време на снимките. Чак на мен ми става студено, като ги гледам

# 50
Голяма мъка е било с този студ  #Crazy ! Поне да имаше защо ...

# 51
  • тук, на мястото си
Какъв студ? Изгориха 10 кубика дърва да топлят двора, барем кокошки да имаше да се греят.  Това някой гений на техническата мисъл ще да го е измислил.

# 52
Все се каня да попитам  какво е това съоръжение - нещо като камина  насред нищото , с покрив , в което  гори огън денонощно . Какъв е смисълът от такова нещо ?

# 53
  • София
Жалко за Венета...

# 54
Тоя хазартаджията можеше да ни го спестят като персонаж

# 55
  • София
Както и предпорагахме не е имало кастинг за ролята на Райчето след ката е нечия внучка. Другите бездарници са Марин и Поля, като при нея е по-скоро преиграване ама яко. Повръща ми се и от събирането на Борис и Ана. Е, как пък й прости от раз бе, глупости пълни, нереалистично е.

# 56
  • Варна/Филаделфия
AniCat, за мен пък беше страдането и сърденето нереалистично. Също и нейното дебилно поведение, все едно не я е обиждал ужасно 2 седмици. Не бих простила такова държание.

Венета е много готина като деец в сдружението. Дано всичко е наред при нея Confused

В следващия епизод Рая ще надъха Крумчо да избягат.. как ме дразни ролята на това момиченце

# 57
И мен Рая ме дразни ужасно много. Също ме дразни и това, че Крум го изкарват някакъв смотльо, който винаги й тича по акъла. А като цяло него го харесвам

Много се смях днес с дядото в лекарския кабинет - като стана да се облича пред Катето как рязко прибра корема Laughing

# 58
# 59
  • с/у ОколоМръсТното
мерси за новата тема и на Мари_Мар  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт