Скъпи наследници - Тема 5... Семейството е всичко

• 84 604
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
А Поля какво работи всъщност?

# 32
# 33
Героинята не води ли някакво  ТВ предаване ?

# 34
  • Варна/Филаделфия
А Поля какво работи всъщност?
Аз разбрах, че е нещо в рекламния сектор.

# 35
  • София
Щом само за сега има 3 различни мнения, сценаристите пак не са си свършили работата явно. Grinning

# 36
И аз мисля, че е нещо свързано с рекламата, но точно какво така и не стана ясно Simple Smile

# 37
Васил нали се беше издължил на  лихварите /преди доста серии Катя взе от Боби 5000 лв. и му ги даде /?
Защо пак го пребиха ?

# 38
  • София
А де и аз това се питам..

# 39
  • София
Може да е залагал  пак, но да не са излъчили.

# 40
  • Варна
По вероятно ми се струва жена му и Милица да са в основата на задържането му извън Бели Вит.

# 41
Ако се окаже, че Венета е болна, спирам да гледам сериала. Искам да се разтоваря, достатъчно са грижите , които ни заобикалят.

# 42
Щом само за сега има 3 различни мнения, сценаристите пак не са си свършили работата явно. Grinning

Сценаристите не залагат много на това кой какво работи, освен на очевидните лекари, кръчмарки и т.н.

Но Поля става ясно, че работи в телевизията, какво точно не се знае. Нали тя предложи да се направи филм за Бели Вит.

# 43
  • тук, на мястото си
Поля работи в телевизията и по-точно в БТВ. Като говори с Чочо от работното си място се виждаха щендери с дрехи, може пък да е гардеробиерка, имах в предвид стилист.  Но има момичето амбиции да става журналист, засне пазара, сега и други мероприятия ще заснеме, развива се.
Тя е една малкото, които работят.  Поля и Румен от гражданите и Снежана и Неда от селяните, другите жив мързел ги гони. Ооох, забравих Дидка, извинявайте! Grinning

# 44
Любчо напоследък и него не го дават да работи - ни кат полицай, ни кат ветеринар. Много свободно време има това момче.

Общи условия

Активация на акаунт