Скъпи наследници - Тема 5... Семейството е всичко

• 84 762
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз имам много шантава история в главата: мисля, че Катето е бременна и не съм наясно как стоят нещата, но ако предложат на майка и лечение със съвместим донор и Катя не може да и стане донор, понеже е бременна ще бъде мноооого тъпо.. Искренно се надявам да не стане така, че да трябва да избира между бебето си и майка си Sad

# 586
Аз имам много шантава история в главата: мисля, че Катето е бременна и не съм наясно как стоят нещата, но ако предложат на майка и лечение със съвместим донор и Катя не може да и стане донор, понеже е бременна ще бъде мноооого тъпо.. Искренно се надявам да не стане така, че да трябва да избира между бебето си и майка си Sad

Като нищо, но дано се намери друг съвместим донор, Милица например.

Ана дори не искам да я коментирам, противно, нагло създание, но след днешната серия ще се развихря. Laughing

# 587
Спойлер.
Скрит текст:
Катя е бременна. Така завършва епизода, който ще се излъчи тази вечер с теста с две черти.

Ани наистина се държи противно, нагло и нахално, точно както и каза и Борис. Гледам всички започват да я мразят и скоро ще трябва да ходи да учи някъде, защото няма да има с кой да проговори дума.

# 588
  • Разпиляна във въображението
E, оказах се
Скрит текст:
права след секса в къщата на Борис

# 589
Скрит текст:
Бях сигурна, че сега Катерина ще забременее точно от Борис. Ана сега съвсем ще откачи.  Grinning

# 590
Скрит текст:
Ана да забременява от Любо и всичко ще е наред Grin

# 591
  • Варна
Скрит текст:
Да, не можеха да ни изненадат с бременността на Катя. Дали от Борис или от Румен, сигурно и тя не знае.
Ще ми стане интересно, ако и Анка е бременна.

# 592
Венета ако разбере , няма да го позволи .
От друга страна ако бебето е от Румен , като нищо ще го ... #2gunfire

# 593
  • София
Да, точно и аз мисля, че ако има бебе, без значение от кого е, Венета никога няма да се съгласи заради нея да има риск примерно. Ще видим, все пак си мисля, че е от Борис.. Може сега най-накрая да си дадат шанс, тя съдбата си знае работата. Дано не го играе като Васил и да не вярва, че е негово примерно..

# 594
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Казах ви,още след момента с Борис.Толкова са предвидими..
Сега следват 30 епизода с "Кой е бащата".

# 595
  • Разпиляна във въображението
Според мен няма да има такъв спор.

# 596
Няма и да се сдобрят сестрите като се разбере каква са я свършили Катя и Борис минути след провалената сватба.

# 597
Може и да сте коментирали, но аз се включих по-късно. Бихте ли ми казали къде е сниман филма. Изключително красиво място...

# 598
Да, точно и аз мисля, че ако има бебе, без значение от кого е, Венета никога няма да се съгласи заради нея да има риск примерно. Ще видим, все пак си мисля, че е от Борис.. Може сега най-накрая да си дадат шанс, тя съдбата си знае работата. Дано не го играе като Васил и да не вярва, че е негово примерно..

А ако Ани стане донор.

# 599
  • somewhere near the sea
ЕПИЗОД 79

Любо е потресен от постъпката на Ани. Отхвърля я, тя е недоволна и ядосана. Заявява ѝ, че не е утешителна награда. Ани го нарича глупак.

Старши полицаят стриктно обзавежда стаята си- пръска, чисти, глади…Абе акуратен до крайност.

Дружинката се е събрала да ловят бракониери. Цвъто държи реч като на митинг. Скарват се с Косьо. Едва ги разтървават. Тръгват да обикалят гората. Бързо омръзва на повечето. Подвикват си, спорят на висок глас. Полицаят ги наблюдава от високо.

Ани споделя с Дияна. Изменя ситуацията обаче, представя я все едно Любо я е целунал. После казва, че Катерина ѝ се извинила. Дияна от своя страна съобщава, че Васил настоявал да я води на лекар. „Какво им става на тия хора?”-чудят се и двете.

Любо казва на Боби за целувката. Борис му предлага да пият бира. „Няма за какво да те обвиня”- казва Боби.-„Щом тя те е целунала…”

Дияна и Васил се връщат от града. Тя е щастлива заради Ани и  Любо, Васко мърмори, че те правят грешка, нарича ги идиоти. Сигурен са, че нещата са съвсем различни от това как са представени.

Борис казва на Ани, че е нагла и нахална, че се възползва от ситуацията. Тя не му остава длъжна, нарежда му да се разкара веднага. „Яд те е, че не рева за теб. Продължих напред, направи същото!”-заявява тя.

Баба Злата отива в клуба при Любо. Поздравява го за решението да стане ветеринар. Обещава да му помага.

Катя информира майка си за това как Станислав е предложил помощ. Венета отказва. Катя е твърда, решила го е отдавна. Венета накрая обещава да се борят двете, но само ако се наложи.

В селото влизат двама души, за които Косьо решава, че това са бракониерите. Тръгват след тях.

Стефан и Любо говорят за случката с целувката. „Ти си луд!”- казва Чочо. „Ти па си чуден!”-отговаря Любо. Чочо казва, че Ани не е за Любо, защото не се държи трезво, тя е социопат.

Цветан отива при Милица да ѝ върне някои нарочно оставени от нея неща. Тя се държи както обикновено- надменно, присмива му се, че прилича съвсем на селянин. Освен това му казва, че има още много номера в торбата. Цветан ѝ казва да престане да го омотава с игричките си, вече не му е интересно.

Венета е при баба Злата. Уплашена е за бъдещето. Как ще се справят без нея. Баба Злата казва, че не може вечно да бди над тях и да ги спасява. Пък и не може да е сигурна, че няма да е с тях. Да помисли за себе си. Прегръщат се.

Един от туристите е пиян и пуска ръце на Снежана, прави ѝ неприлично предложение, Марин го изгонва брутално от кръчмата. Идва Иван и се чувства пренебрегнат от Снежана, че е предпочела да я спасява Марин.

Майката на Крум се изказва пред Боби много хубаво за Катя. Мисли да заведе детето си при нея.
 Борис подкрепя идеята.

Станислав изтръгва обещание от Косьо и Иван да не закачат Венета и Катя ако се забавят в болницата и не се върнат в селото след 12 часа. После сядат на ракия и му разказват за Дочеви, по-точно за Милица. Тя е била много скромно момиче. Дочеви са били много уважавани хора. Станислав им се извинява- грешно ги е преценил, те са „пичаги”.

Дияна настоява брат ѝ да ѝ каже за целувката. Любо разбира, че Ани е извадила друга версия на случката. Разказва, че е станало иначе и че е изгонил Ани. Според него тя напълно се е смахнала. Дияна недоумява защо Ана иска да изложи брат ѝ и да го използва, за да накара Боби да ревнува.

Боби и Любо съжаляват за това, че са се върнали. Тук отвсякъде само интриги ги заобикалят.  Любо разказва за заместника си- все едно бил ударен с чук: никакво чувство за хумор.

Дияна се кара на Ани след като разбира истината. „Оставете ме на мира!”- сърди се Ани.
„Ние?”- учудена е Дияна-„Ние ли да те оставим? Първо разбиваш сърцето на брат ми, после бягаш от сватбата...”

Борис среща Катя и я кани настоятелно на събиране у тях. Тя приема.

Косьо и Иван смятат, че са намерили бракониерите, дори обискират стаята им в хотела. Отиват при тях в кръчмата и искат да ги отведат в полицията. Снежа и Боби ги спират.

Цветан казва на Станислав, че е приключил с майка му. Никога не е искал да ѝ навреди. Станислав го предупреждава да внимава да не я нарани.

Катя е в стаята си, на леглото до нея стои положителен тест за бременност.

[/i]

Общи условия

Активация на акаунт