Скъпи наследници - Тема 5... Семейството е всичко

• 84 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Да, особено в сапунките. Банално е.
В истинския живот има много такива случаи. Защо да даваме пример с филми. Grinning

# 616
Да, особено в сапунките. Банално е.
В истинския живот има много такива случаи. Защо да даваме пример с филми. Grinning

Сестра ми и двата пъти забременя от веднъж. Така че наистина има много случаи не се учудвам.

# 617
Проблемът е, че показват лекари и млади информирани хора, които правят секс без предпазни средства  и то в случайни контакти и връзки. Това е безотговорно и глупаво.

# 618
  • София
По-добре така, от колкото тийнейджърите да гледат как се плющят безразборно и не забременяват. Честно казано в нито един филм/сериал не съм видяла някой да слага презерватив или хапчета да пие преди да прави секс... + това аз също си мислех, че не се забременява току така, но е пълна глупост това.

# 619
  • София
Хапчета се пият редовно по схема, има такива и за СЛЕД секс.
Ако ще ограмотяват тийнейджърите могат да вметнат някоя и друга реплика. Друг вариант е продуктовото позициониране.
За мен е неприемливо като житейска ситуация за млади и образовани хора, каквито и примери да давате от вашия живот.
На Диди забременяването също не беше планирано. То вярно са на село, ама не сме в 19.век все пак.

# 620
  • Разпиляна във въображението
При Диди си беше баш планирано от нея - следеше си овулацията /ако не се бъркам/ и привикваше Васил.

# 621
  • София
Хапчета се пият редовно по схема, има такива и за СЛЕД секс.
Ако ще ограмотяват тийнейджърите могат да вметнат някоя и друга реплика. Друг вариант е продуктовото позициониране.
За мен е неприемливо като житейска ситуация за млади и образовани хора, каквито и примери да давате от вашия живот.
На Диди забременяването също не беше планирано. То вярно са на село, ама не сме в 19.век все пак.
Не съвсем така, правеше си тест за овулация , и малко след това награби Васил, който влизаше в магазина.

# 622
  • София
може, не го следя сериала толкова внимателно.

# 623
  • Radnevo
Диди май има календар в телефона и от там си следеше овулацията. Тя с цялата си тъпота се виждаше бременна, булка и в София с Васил. А и чисто си го е лъгала, че взема хапчета. Колкото и да е смотан Васко, за какво точно го обвинява Диди, че не се вписва в налудничавите и нереалистични планове?

# 624
  • София
Да и изманипулира всички, да мислят, че Васил я е подлъгал да забременее.. не знам какво крещя по Анка, като и тя е същата лъжкиня и интригантка.

# 625
  • Бургас
Да и изманипулира всички, да мислят, че Васил я е подлъгал да забременее.. не знам какво крещя по Анка, като и тя е същата лъжкиня и интригантка.
Преди друго впечатление правеше /или поне се опитваше да направи/ Ани, но все повече ми прилича на една "по-рафинирана" Дидка или типичната селска мома. Та, ако мога да перифразирам: "може момичето да избяга /или поне да се опита/ от селото, но селото няма да избяга от момичето"...

# 626
Имам едно питане.
Не съм гледал сериала още за това бих искал да видя нещо.
В коя серия разказва за някакво дерзание между двама човека.
Може би някой има любовник зарязва мъжа си но после си мисли че е направила грешка като е оставила мъжа си и остава сама за да прецени с кой иска да бъде

# 627
Имам едно питане.
Не съм гледал сериала още за това бих искал да видя нещо.
В коя серия разказва за някакво дерзание между двама човека.
Може би някой има любовник зарязва мъжа си но после си мисли че е направила грешка като е оставила мъжа си и остава сама за да прецени с кой иска да бъде

Ако е имало нещо подобно искам да разбера коя серия е

# 628
  • Варна

Ако е имало нещо подобно искам да разбера коя серия е
Нямало е такъв казус.

# 629
А нещо подобно

Общи условия

Активация на акаунт