КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 3 /26.03. - 08.04.18 г./

• 56 098
  • 818
  •   1
Отговори
# 690
 Много го лансират това предаване Господари на ефира, а то не е никак стойностно.  Sad Досадиха ми с тоя рожден ден вече.

# 691
Защо не си благодарят в "Господарите"?

# 692
  • sofia
Чак пък шуробаджанащина, братя са и са много добри в това, което правят!

# 693
Ясно е, че за 15 години всеки се променя малко или много, ама Малин в сравнение с другите ми се видя много състарен. Всъщност скоро забелязах, че и Слави Трифонов остарява някак си много бързо. Не знам дали е така наистина или ми се струва, защото не го гледам много често. Както и да е, отколоних се.

Радвам се за Боби! Искам пак да му се падне нещо, с което да блесне. Фенка съм му!

# 694
Дааа, много са добри. Нямат нито едно авторско предаване. Всичко, което правят е по нечий лиценз.

# 695
  • Бургас
Много хубава вечер направиха! Браво!Боби заслужено е с 10 точки.

# 696
Да отбележа повръща ми се за пореден път от тъпата шега на рачков с детето и Майкъл....

# 697
Боби е победителя днес, след него са Коцето, Марги и Гери-Никол!
Коцето прави много добри имитации, но поведението и лансирането направиха така, че да опротивее на хората, вместо да ги печели. Боби пък обратно със старанието си пък печели симпатии и днес заслужено си достигна личния връх.
НЕНЧО е Страхотен както винаги! Искам сезон с победителите, такова удоволствие е да го гледа човек!

# 698
Здравейте дами,
 Преди седмица и нещо пуснах жалба до СЕМ за скеча с победителя от Евровизия, който е сърдечно болен. Днес получих отговор:
Код:
http://prikachi.com/images.php?images/371/9299371P.png

Не знам за Вас, но на мен ми беше неприятно да гледам как се подиграват на болеста.

# 699
  • through the wormhole
Браво на Боби! newsm74 Много се радвам за него. И каузата много ми хареса.

# 700
Няма друг като Ненчо! Уникален талант е!

# 701
  • Испания
Здравейте дами,
 Преди седмица и нещо пуснах жалба до СЕМ за скеча с победителя от Евровизия, който е сърдечно болен. Днес получих отговор:
[img]//imagizer.imageshack.us/v2/815x378q90/922/PZnWAZ.png[/img

Не знам за Вас, но на мен ми беше неприятно да гледам как се подиграват на болеста.

Естествено, че сме се възмутили. Публикувай хубаво линка, защото така нищо не става.

Честито на Боби! Напълно заслужена победа.

# 702
  • София
Иван можеше да вземе 5 т.Честито на Боби!

# 703
  • Испания
Златка се съди със Слави и сега ѝ се пада... Слави. "Дулсинея" я пеят  Слави и Зуека, та и Зуечето ще се включи.

# 704
Здравейте дами,
[img]//imagizer.imageshack.us/v2/815x378q90/922/PZnWAZ.png[/img

Естествено, че сме се възмутили. Публикувай хубаво линка, защото така нищо не става.

Честито на Боби! Напълно заслужена победа.

Редактирах поста си.

ПС/ Не знам как се качват снимки

Общи условия

Активация на акаунт