За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 61

• 41 652
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

Тук са показани  "видовете"  изпражнения при бебета и то доста подробно.

# 241
Попи - добре сме, благодаря! Аз нямам позиви за повръщане вече, само гърлото ме приболява. Детето все още накашля и когато е хапнал има позиви, но давам Вомитусхийл и крепим положението. Той за кашлицата има изписан Вентолин, защото беше д хрипове, но се възстановява добре. От утре ще започна да намалявам дозите.

Unknown - не бих се притеснявала при това положение. Може от смяната АМ/ кърма да се е активирал стомашно-чревния тракт.

# 242
Момичета въпрос към вас Blush . Някой скоро да е пътувал с България Еър и дали освен количката може и столчето за кола да вземем или ще ни го таксуват като багаж ?
Unknown- бързам да те успокоя , преди няколко дни и при нас беше нещо подобно , отмина за ден . Незнам на какво се дължеше , но на следващия ден си беше нормално дано и при вас така . Все пак ако продължи идете в спешното.

# 243
Верито - зависи какъв билет сте платили за бебето. По принцип авиокомпаниите таксуват цвл билет ако искаш детето да си е в стол/ кошница, защото се предполага, че му трябва седалка. Все пак най-добър отговор ще получиш от авиокомпанията или от посредника по резервацията.

Аз онзи ден с изненада разбрах, че на навършико две години мога да взема количка в самолета с уиз еър. Но по телефона де, иначе половин час рових от къде мога да чекирам количката....

# 244
Билетите още не сме ги взели , затова и се интересувах за да знаем какви билети да вземем. Иначе отправих запитване на имейла на България Еър , но все още нямам отговор , май ще е по - добре да се обадя .
Аз доколкото знам има компании , които позволяват количката и столчето , та дори и кошче , някои дори си предлагат от самолета. А иначе то когато човек се сблъсква в ситуация научава какви са ни правата при пътуване.

# 245
  • у нас
Здравейте. Някой ползвал ли е памперси Mamia и може ли да ми ги сравните с премиум кеър

# 246
Да споделя, купих си термос, ето този

Сложих вода снощи в 21ч.гореща и сега все още за да направя млякото трябва да я разхладя. Blush

# 247
Да споделя, купих си термос, ето този

Сложих вода снощи в 21ч.гореща и сега все още за да направя млякото трябва да я разхладя. Blush

Супер си. Мерси за инфото. Вчера отидохме с мм до Кауфланд, за да търсим термос и нито той, нито аз се сетих ме за какво сме отишли.
За празниците заминаваме на почивка с бебка и ми трябва нещо такова. Май о аз реших да не е термочанта, термо бокс, а просто термос  Simple Smile

# 248
А дали е удачно съхранението на кърма в такъв термос? Ако времето тръгне да се оправя още скоро може да излезем на разходка с бебка, а още не сме се снабдили с термо бокс или нещо, в което да съхранявам кърма, ако случайно се разплаче, докато сме навън.

# 249
Няма ли да изобретят термос с биберон Grinning

# 250
А защо просто не кърмиш навън? И на мен не ми е много комфортно, но съм се снсбдила с един шал и смятам да се пробвам.

# 251
А дали е удачно съхранението на кърма в такъв термос? Ако времето тръгне да се оправя още скоро може да излезем на разходка с бебка, а още не сме се снабдили с термо бокс или нещо, в което да съхранявам кърма, ако случайно се разплаче, докато сме навън.
Направо в шишето и в термо чантичка за шишета, има по бебешките магазини. Аз обаче не се цедя, така и не се научих и явно на вън ще храня с АМ. Приемам съвети как да стане, термос с вода и дозички АМ, какъв термос 300мл?

# 252
Аз вчера кърмих в парка Blush
Колко се наяде само той си знае, но имах желание:)

# 253
Няма ли да изобретят термос с биберон Grinning

Има вече https://www.pakostnik.com/bg/shishe-termos-250-ml-farlin

Almond eyes, ми не знам защо, но не ми е приятно дори пред роднините ми (жени при това) да кърмя. А пък и не се знае къде ще се разплаче, ами ако сме в движение? Grinning

# 254
  • Стара Загора
Аз кърмя основно за да не се занимавам с шишета и тем подобни, просто кърмя навън или в стая за кърмене, сега е много топло и хубаво времето. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт