За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 61

• 41 564
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз меря само в дупето , отнема по- малко от минутка и е най- достоверно. За 6 месеца веднъж съм мерила:)

# 451
  • София
Този термометър залъгалка, дали го бива?
Не виждам никакви технически характеристики.
Аз имах инфрачервен на Микролайф. Сравнявах го с живачен и друг електронен. И трите бяха точни.
Преди около месец купих нов на неизвестна за мен фирма. За сега е ок.

# 452
Този термометър залъгалка ме заинтригува.Много се затруднявам да меря температурата на дечко.Страшно шило е,не седи мирен.А в дупето абсурд да ми позволи да му сложа термометър.Имам безконтен на Еврофарма,но не мери точно.Използвам го само за да меря Т на млякото.Ако някой е пробвал марка термометър залъгалка,който да мери точно,ще съм благодарна да сподели.Моят мъник много обича залъгалки. Simple Smile

# 453
Купувала съм термометър-залъгалка на Канпол - нищо не вършеше, а на бебето тогава не му харесваше формата на бибата, та беше драма. Меря с безконтактен Брюер и нямам проблем.

# 454
Този термометър е за ухо, дали го бива и като цена също?

https://www.emag.bg/termometyr-za-uho-laica-th2002-803322460-164 … P-1320_1553_16149

У нас има някакъв инфраред термометър, че мм е инженер, ама мери в някакви странни цифри и аз не мога да се ориентирам изобщо какви са тия градуси. Много ми е сложно, че трябва направо с елка да смятам една елементарна температура.

# 455
  • София
У нас има някакъв инфраред термометър, че мм е инженер, ама мери в някакви странни цифри и аз не мога да се ориентирам изобщо какви са тия градуси. Много ми е сложно, че трябва направо с елка да смятам една елементарна температура.
По фаренхайт ли мери? Би трябвало да има настройки и аз градуси.

# 456
Като мери на моето чело излиза 33,6?

# 457
  • Велико Търново
Аз спечелих термометър на myki от форума. Наистина съм много доволна! Буквално си е облекчение да знаеш в всеки един момент колко е температурата на детето! Като цена не е евтин, поне тази която намерих в сайта на производителя, но инвестицията си заслужава! Имам и биба термометър който отчита съвсем различни градуси - т.е. няма смисъл от него.

# 458
  • София
Като мери на моето чело излиза 33,6?
Не е възможно да е по Фаренхайт в случая (по Целзий това е почти 1 градус). Но за телесна температура по Целзий ми се вижда прекалено ниска. Засечи с друг термометър.

# 459
Казаха ми, че външната температура биля по-ниска. И аз как точно да меря, че да позная колко точно е температурата
.... Сигурно не прявя нещо какта трябва.

# 460
  • Плевен
Външната температура е с градус по ниска ако мериш в дупето нормално е да е 37,5 а външната около 36- 37

# 461
Казаха ми, че външната температура биля по-ниска. И аз как точно да меря, че да позная колко точно е температурата
.... Сигурно не прявя нещо какта трябва.

От какво разстояние мериш? Ако не го допираш до кожата ти, затова дава такива стойности. Тествала съм безконтактен на Philips и точно така мереше.

Аз да ви питам какви ваксини се слагат на едномесечно бебе?

# 462
  • Стара Загора

На втория или третия месец започваха, забравих.

# 463
  • София
gerda1, пробвай да измериш температурата като допреш термометъра до кожата на челото.

На моят пише, че има режим за измерване на температура на повърхности и околната среда. Тествах, но не знам до колко успях да измеря... едни 25 градуса Simple Smile

От вторият започват.
- Имунизация против полиомиелит, дифтерия, тетанус, коклюш, хемофилус инфлуенце тип Б, хепатит Б
- Имунизация против пневмококи

# 464
По фаренхайт ли мери? Би трябвало да има настройки и аз градуси.
Моя също мери във фаренхайт и не може да се смени на целзии, от САЩ е купен. Имам табличка и знам колко е.

Общи условия

Активация на акаунт