За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 61

• 41 150
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Бягам от разискваната тема, но ползвате ли омекотител за бебешките дрехи? Скоро акушерка ми каза да избягвам.

# 691
Аз-не ползвам омекотител. Пера с лилав тео бебе. С него дрехите миришат хубаво и са меки. Не виждам смисъл от допълнителна химия, която може да доведе до обриви и алергии.

# 692
И аз не ползвам омекотител, дъщеря ми е с АД.

# 693
Не ползвам омекотител. Дрехите излизат мекички от сушилнята.

# 694
  • Варна
Бягам от разискваната тема, но ползвате ли омекотител за бебешките дрехи?
Категорично не. Това е химия, която не се изплаква, може да докара такава алергия, че свят да ти се завие.

# 695
И аз съм без омекотител. Пера само с течен препарат Бочко.

# 696
И аз не ползвам и няма да ползвам още дълго време. Излишна химия. Иначе пера със Сано Максима. Simple Smile

# 697
А за Персил бебе какво мислите, аз купих от него.
А за козметиката на Бебо ( български са) ?

# 698
Без омекотител, пера с Персил сенситив. Понякога слагам дезинфектант, тъй като пера на ниски градуси и гладя за отбиване на номера.

# 699
Без омекотител, пера с Персил сенситив. Понякога слагам дезинфектант, тъй като пера на ниски градуси и гладя за отбиване на номера.
Аз досега не съм ползвала дезинфектант за дрехи, но е много добра идея. Кога се слага още в началото, безопасен ли е? По отношение на гладенето те подкрепям напълно Innocent

# 700

Аз досега не съм ползвала дезинфектант за дрехи, но е много добра идея. Кога се слага още в началото, безопасен ли е? По отношение на гладенето те подкрепям напълно Innocent

Този ползвам аз. Слагам 2 капачки в отделението за омекотител, още в началото. Пише че става за детски дрехи, до сега не съм имала проблем, но не слагам на всяка пералня, според зависи колко са замърсени дрехите.

# 701
Пера със Сано Максима и слагам омекотител Сано Максима. Дрехите стават перфектни, ухаят невероятно. Започнах да ползвам и за нас от същите, просто не може да става сравнение с други продукти. Беба ми е с много светла и нежна кожа, но нямам абсолютно никакъв проблем с тази “химия”.

# 702
  • София
Ползвам Impresan 2 в 1, дезинфектант плюс омекотител. След това слагам дрехите в сушилнята и не ги гладя. И при двете ми деца не съм имала проблем.

# 703
Ползвам Тео бебе с лавандула, без омекотител. Не гладя, нямам и сушилня.
Пускам допълнително изплакване и хайде на простора.

# 704
  • Варна
Само Персил Сензитив (или ако взема някакъв друг прах за бяло пране) за бебешките, без омекотител, и на 60 градуса всичко. Не ги гладя, просто нямам време за това, но той е зимно бебе и всичко пусках на висока Т в сушилня. Сега слънцето ще дезинфекцира още по-добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт