За сметките, любовта и удобството

• 28 112
  • 394
  •   1
Отговори
# 360
  • MI
Не е била единствена прахосмукачката, имало и кухненски робот. Joy Който всъщност не е по-малка изгъзица от слушалките щом имат проблем с наема, ако ще говорим за практични подаръци. Комплект ножове и евтин пасатор струват доста по-малко и със сигурност и с тях щяха да се справят.

Янечек, това с Богданките дето нищо не пипват вкъщи, но и не работят го има само в бг-мама и някои много богати семейства, наследствено. Grinning Другото са просто мечти, добре описани във форума. А иначе момичето чинно се издължава след няколко дена, та не виждам каква е толкова драмата.  По-скоро проблемът е че тя гледа на двойката почти като на семейство, а той не точно.

# 361
Драма няма, защото момчето очевидно винаги има заделени парици, които да покрият нейната част, докато тя се издължи. Ами ако и той нямаше, за да платят навреме, тогава какво? Да вземат кашона от прахосмукачката и да заживеят под него, защото хазаите никак, ама никак не обичат редовно да си получават наема със закъснение.

# 362
Не е била единствена прахосмукачката, имало и кухненски робот. Joy Който всъщност не е по-малка изгъзица от слушалките щом имат проблем с наема, ако ще говорим за практични подаръци. Комплект ножове и евтин пасатор струват доста по-малко и със сигурност и с тях щяха да се справят.

Янечек, това с Богданките дето нищо не пипват вкъщи, но и не работят го има само в бг-мама и някои много богати семейства, наследствено. Grinning Другото са просто мечти, добре описани във форума. А иначе момичето чинно се издължава след няколко дена, та не виждам каква е толкова драмата.  По-скоро проблемът е че тя гледа на двойката почти като на семейство, а той не точно.
Ето това е разминаването. Тя си мисли , че може да разчита , обаче той си мисли , че не  е редно тя да разчита. На такъв етап е връзката им , че тя да си прави планове без кръчмаря , а той да си прави изборите , без нея , защото е неблагонадеждна. Все ми се струва , че тук има нещо прикрито от нея. Явно се занимава с неща , които не са по силите / от една страна/ . От друга- може много да се фука какви доходи ще печели от бизнеса си и той да се комплексира и да си мисли- айде като е толкова велика , да видим може ли да си плаща навреме. Има нещо около бизнеса и , с което момчето не  е съгласно. Така ми изглежда. А иначе- нямам аз против подаръци вещи за в къщи , стига да има и един парфюм наоколо. Но аз съм си по- практична. И да , бих се зарадвала на робот.

# 363
  • MI
Не, просто щяха да се размърдат да променят датата на наема, повечето хазяи не държат да е точно на 3ти например, ако са сигурни че ще си получат всеки месец наема. Да не говорим че за месец -два закъснение от по 2 дни нямаше да ги изритат. След като младежът е договорил наема, и то на черно, редно е той а не тя да говори с хазяите за евентуални промени от какъвто и да е вид.

# 364
Оф, аз докато бях "бедна" с последната ми стипендия му купих gps-часовник за бегачи. Много се зарадва. Знаех, че иска, но гледа да не си купува скъпи неща, защото бюджета не беше перфектен. Е, да, ама аз като една злостница и нахалница взех, че го зарадвах с малко изг*зици. Оцеля бюджета.
Това е нещо, което му влиза в употреба и се ползва. Пък и сама пишеш, че е бил на поносима цена, а не такъв, какъвто никой друг в страната няма.
Иназ на моя му купувам с повод или без джаджи за колелото, за аквариумите, за телефона или компютъра ама като знам, че не съм добре финансово няма да му подаря клавиатура за 3 бона, а ще му взема нещо по-евтино, което пак ще се ползва Wink

# 365
Просто трябва той да плаща наема, а тя после да плаща сметките и да изравнява с нейните пари. Чудо голямо. Галена Богданка съм аз, че приятеля ми дълго време изкарваше тройно повече, а настояваше за общ бюджет. Grinning Тя не е Галена Богданка щом плаща за всичко наравно.

# 366
При условие, че тя е фриленсър, как точно ще помогне местенето на датата за наема? Всеки път парите и идват по различно време, или да говорят със собствениците да им се плаща, когато на нея и платят? Ай моля ви се... несериозна работа Simple Smile

Принципно за да поемеш с един човек, било то мъж или жена до себе си, към брак, семейство и т.н. трябва да имаш някаква индикация, че на този човек може да се вярва и разчита... е тази жена дава подобни сигнали? Това е най-елементарното, поела е ангажимент и не го спазва... другиден имат деца, той умре или стане инвалид... тези деца ще бъдат обречени на мизерия. Ами благодаря Simple Smile Нищо не е вечно и живота не е вечен, дори е доста непредсказуем.

Гугълче, с нейното отношение с парите, дали всеки път ще плаща сметките или ще почне да ги протаква... ще пропусне една две, те ще се натрупат и накрая няма да и се иска да плаща. Виждал съм го с очите си за сметките за водата... над 400лв сметка за студена вода, ти сметни колко месеца не е плащала вода Simple Smile

# 367
Просто трябва той да плаща наема, а тя после да плаща сметките и да изравнява с нейните пари. Чудо голямо. Галена Богданка съм аз, че приятеля ми дълго време изкарваше тройно повече, а настояваше за общ бюджет. Grinning Тя не е Галена Богданка щом плаща за всичко наравно.
Гугълче , къде се зареждаш и ти около наборките си ? Ами ти си съкровище за ТП , как няма да ти плаща. Той знае , че си струваш , то даже и аз го виждам. Ще плаща не , ами ще се моли да си с него. Не казвам , че човечето ти е лошо , но ти си много апетитна хапка , бе. Хич не си го слагай на душичката какво би направил. Ще прави  и ще  е доволен , само и само да си с него. Я по-бодро пък ти  Kissing Heart

# 368
  • MI
Самата авторка каза за датите. Предполага се че има някакви договори и знае горе-долу кога взема пари, както и кога има неотложни разходи. Rolling Eyes Съвсем почнахте да фантазирате вече, явно няма неплатени сметки и дори неиздължени пари към уж партньора. Приемете че момчето може да е комплексирано, може да е просо стиснато, а може и просто да гледа на авторката като на съквартирант и затова да се държи така. Често пъти когато е бяло, има крила и не може да лети си е кокошка, а не някакво извънземно, предрешено като такава.

# 369
Гугълче , къде се зареждаш и ти около наборките си ? Ами ти си съкровище за ТП , как няма да ти плаща. Той знае , че си струваш , то даже и аз го виждам. Ще плаща не , ами ще се моли да си с него. Не казвам , че човечето ти е лошо , но ти си много апетитна хапка , бе. Хич не си го слагай на душичката какво би направил. Ще прави  и ще  е доволен , само и само да си с него. Я по-бодро пък ти  Kissing Heart

Ох! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

DonJon, е тогава е крайно време много ясно и точно да се изяснят нещата. Да седнат като зрели хора да видят какъв план ще им пасва - с рев (ако го е имало наистина, а не е било синузита на момчето) и сърдене не става. За всякакви доходи и срокове може да се измисли план, колкото и да са неудобни датите на приходите. Все има някаква последователност. И когато дойде сума да не се харчи на секундата, а да се отделят някакви части за моментите без пристигане на пари. Другия вариант е по-кардинален, но и по-смислен: авторката да си намери работа на трудов договор, постоянна, а фрийланса да е допълнене към нея. Така правят повечето хора.

# 370
Галена Богданка съм аз, че приятеля ми дълго време изкарваше тройно повече, а настояваше за общ бюджет. Grinning
Ако наистина вярваш в това, то приятелят ти е голям хитрец, защото макар и гледана за кратко, всъщност си доста здраво впрегната в общата ипотека и има да теглиш години наред и с поглед в бъдещето получаваш подарък "курс по алгоритми", за да можеш да се включваш още по-адекватно с времето. По-скоро си Сивушка, а не Богданка.

# 371
Оф, аз докато бях "бедна" с последната ми стипендия му купих gps-часовник за бегачи. Много се зарадва. Знаех, че иска, но гледа да не си купува скъпи неща, защото бюджета не беше перфектен. Е, да, ама аз като една злостница и нахалница взех, че го зарадвах с малко изг*зици. Оцеля бюджета.
Аз обаче съм сигурна, че правиш разлика между собственото си умение да гледаш реалистично на нещата и да ги приоритизираш и липсата на елементарна финансова отговорност и грамотност у авторката. Позволи ми да се усъмня, че точно ти би платила 200 лева да си оправиш акнето, не кога да е, а именно в месеца, в който нямаш пари да си платиш наема. Ей там е разликата между вас двете, така че примерите, които даваш със себе си, изобщо не са релевантни за авторката.

# 372
Със здравето шега не бива. Здравето е на първо място Simple Smile

# 373
Със здравето шега не бива. Здравето е на първо място Simple Smile
Слава Богу, от акне още никой не е умрял.  Mr. Green

# 374
Нали? Той и без това си я е харесал с акнето. Няколко месеца повече или по-малко, какво значение има? Laughing
Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт