Когато го питам дали ме обича казва,ме ме обича,но тогава защо не се замисли как да си подобрим връзката,а ми казва неща от сорта на “Ако се разделим ще мога да ходя,където си искам с който си поискам,Ако се разделим ще мога да остана в Англия” Изобщо не го разбирам или може би мозъкът ми отхвърля мисълта,че този човек вече не ме иска....Постоянно има изисквания и не е доволен от мен.Каквото и да направя все е недоволен.Вече не ми прави комплименти,не ме кара да се чувствам желана.Дори като се скарахме ми каза,че не няма желание за секс като цяло.То дори и да го правим той не се старае,няма я страстта в него към мен.Как така всичко се изгуби?Аз съм на 19.Той на 21.Попринцип съм се привързала много към него и съм му позволила да ми се качи на главата.Осъзнава,че е хубав и привлича погледите и винаги се изтъква с това.Просто имам чувството,че като се върне съвсем няма да е този човек с който тръгнах 2014г. ....Ако откриете в мене грешка -готова съм да ида дори на психолог,за да си оправя връзката.Допуснах до да бъде част от семейството ми и знам,че никой няма да допусна така до мен.
Просто се влюбих...Първото влюбване.