Многодетни мами № 69

• 95 941
  • 780
  •   1
Отговори
# 195
Моето мнение не се различава от предходните.Аз също съм "за",но всеки сам си знае положението.Аз в момента чакам четвърта девойка.Бременността от началото беше кошмарна.Всички ме съветваха да я прекъсна.Без таткото.Той много го иска това бебе и пое почти изцяло другите,защото аз половината време прекарах в принудително лежане.Вече съм в деветия месец и мога да кажа,че се вълнувам все едно първо ще раждам.Що се отнася до разликата в годините,моите деца са все през 4,5 г,но виждам ,че е по-добре да са били с по-малка разлика.Сега са с различни интереси и всеки си иска своето,което в много различно от това на другите.Понякога трудно угаждам на всички и все има сърдити.Важното е с мъжа да сте на едно мнение,другото все някакси ще се нареди.

# 196
Ще се справиш, стига докторите да са п.к с трето секцио.
Моят дето ме оперира втори път каза, че имал клиентка със осем операции, на която религията забранявала това и онова. Та...

# 197
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Без лъжа и измама - първите три-четири години ще ти е трудно ... После ... ще забравиш, че ти е било трудно Simple Smile Ще остане обичта по три, смеха по три, притесненията по три ..., но пък и това, че ще могат да се опират децата на повече - поне на още двама Simple Smile

# 198
Благодаря ви, майчета за ценнете съвети и подкрепа.
Прочетох детайлно коментарите на всяка една от вас и опитах да вникна в смисълът на думите ви.
Знам, че ще е трудно, но знам,  че ще си заслужава. Знам че, ако го родя, ще си помисля как съм могла и да помисля да го махна. Знам, че усмихнат ли ми се и погледнат ли ме с невинните си очички всяко едно усилие ще си струва.
Аз имам един спонтанен аборт между каката и малкия и въпреки, че нямах вина, се обвинявах, че нещо не съм направила както трябва. А сега ако го направя не знам как ще живея с мисълта за стореното.
Мислите ми са много разбъркани еи хаотични.
Утре съм на първи преглед ще тябва да разуча какви са рисковете за ново скорошно секцио. Изобщо обстоятелствено ще поговоря с лекарката.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 08:42 от Бамбукита

# 199
  • София
Тук не сме герои, а най-обикновени хора, носещи последствията от изборите си. Да, не всичко е цветя и рози, но не е чак пък изключително страшно. Моите малки зайци са с 2 г. разлика и от възможните комбинации от тримата се разбират най-добре и са най-привързани един към друг. Време за всички някак се намира, а и не е лошо да се научат, че не само един е в центъра на света. Сърцето се разтегля, за да побере всички.

# 200
Уффф..снощи съм писала от стария ми профил Бамбукита , през телефона...както и да е аз съм -itsi_bitsi Simple Smile
Днес бях на преглед. Не сме коментирали рискът от секцио, а това че плодния сак е по-малък от срока, в който е бременността. Реално от днес съм в 6+г.с, а докторката го измери 4с5д, има жълтъчно мехурче, но не визуализира ембрионче. След седмица съм пак на преглед. Чакаме.

# 201
Рано е за ембрионче. На тоя етап плодно сакче с жълтъчно мехурче е ок. Може овулацията ти да е била по-късно. Лекарката какво каза за още едно секцио? Ти самата как се почувства като видя точицата?

# 202
Лекарката каза, да изчакаме до другия четвъртък да видим как ще се развие и ще обсъждаме. Коментирахме, че в 6г.с вече трябва да се видят пулсации и че сакчето трябва да е по-голямо. С предните ми 2 бременности се засичаха пулсации по-рано в този срок....
Как се почувствах - ами мило ми стана и мъчно че ми минават мисли да го махна, някак ми се прииска да го имам това бебе....смесени чувства изпитах, но май повече ми се иска да го запазя, стига да се развие де....добре че децата ме отвличат от мислите ми ще го бъде ли, не ли , какво ще стане, какво да правя и тн....

# 203
Какво значи “пулсации”?
Аз тупкане на сърце преди 8-9 седмица не съм виждала

# 204
  • Sofia
Пулсации, демек сърдечна дейност. Признак, че ембриончето е живо Simple Smile
При мен се видя в 8 седмица и 0 дни ( на доста стар ехограф)

# 205
Пулсации - сърдечна дейност, това имах в предвид.

# 206
  • София
itsi_bitsi, мисля, че ще ти е интересно да прочетеш това мнение. Blush

Всички тези страхове са ни минавали и на нас през главите в една или друга степен. Изглежда, че съпругът ти те подкрепя, което е чудесно. Аз също се притеснявах, че едва ли не ще ощетя децата си по някакъв начин, когато забременях с третото бебе, но всъщност животът ни се обогати неимоверно.

# 207
е да, ами значи няма как да се види в 6-тата. И аз това имах предвид Wink

Снаха ми ще ражда след два-три дена.
Много ви моля - ако имате идея за подарък за момиченце, което си има един малък батко. От когото има ВСИЧКО все хубаво и ново ... да споделите. Аз нямам никакви идеи, за които да не са ме изпреварили.

# 208
Аз бих направила торта от памперси. Има интересни идеи в ютуб. Така подаръка ще е много личен и ценен. 😗 За баткото някаква лятна играчка и хубаво албумче, за снимки с новото попълнение в семейството! Успех! 👍

# 209
  • София
Румка, фотосесия, сребърна лъжичка с гравирано име, бижу, на близнаците ми им бяха подарили колажи от изрязани заглавия от вестници , издадени в деня на раждането им (стоят им на стената с стаята и те си ги четат понякога), аз пък на детето на моята работодателка снимах изгрева в деня на раждането му (но бях на морето де).

Общи условия

Активация на акаунт