Многодетни мами № 69

• 96 237
  • 780
  •   1
Отговори
# 555
Не е лесно  с много деца и забелязвам, че едно бебе доста по-трудно се гледа от бебета - близнаци.Но да са ни живи и здрави и ние с тях да ги отгледаме.В Нигерия са средно по 7 на семейство какво ни сочат с пръст....да си гледат тяхната чиния.Нацията изчезва, ама все по едно дете, че и без деца са, да е по-лесно,че веднъж се живее.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 10:24 от malinkap

# 556
Като ви чета се сещам за една моя много близка приятелка. Двамата с мъжа й заминаха за Обединените арабски емирства и доста години работиха там. В един момент се решиха на второ дете, а там имат по много деца(е и от много жени, но това е извън темата), ама много - 8,9... та даже и по 12-13. Та отишли в болницата там като станало време да се ражда детето и някой питал таткото кое подред му е. Като разбрали, че е едва второто, коментарът бил "Ах, горкия!" и го погледнали съчувствено. Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Е, те се преместиха сега в Шотландия, а освен това са в очакване на третото си дете. Много се зарадвах като разбрах.

Колкото до коментарите на хората, спрях да се замислям как да им отвръщам.  Просто няма смисъл и да гадая дали ми се възхищават или ми завиждат или ги е яд на мен, че имам три деца. Да си гледат работата и да не ме занимават с мнението си общо взето.

# 557
  • София
Благодаря ви, момичета! Hug

А за коментарите на околните, често бързам и ги изпреварвам с "да, всички са мои, всички от един баща и от мъжа ми". Grinning Не че не ми е ставало криво от разни коментари, чак си се чудя защо ги помня, ама на. Наскоро какво се присетих за една (далечна) позната, много ни се радва на децата, но веднъж за най-малкия изкоментира нещо от сорта "последния шанс за момиче". Замълчах си, тя и не е заядлива жена, де. Пък ние с такъв мерак го чакахме третото, повечето знаят тук в групата, точно като се разделихме с приемното ни бебе, буквално на следващия ден разбрах, че съм бременна. Толкова желано дете! Не, че не исках момиче, но бях толкова щастлива, че изобщо съм бременна! Пък и кой ѝ е казал, че е последен опит, хахаха.
А има и жени, които искат още едно дете примерно, но мъжа не иска, финансово не могат да си го позволят, или здравословни проблеми, та понякога реагират странно.

# 558
  • София
  Момичета благодаря за сучувствието и за куража!!!❤
Аня,  наистина сте много хубави😘!

А има и жени, които искат още едно дете примерно, но мъжа не иска, финансово не могат да си го позволят, или здравословни проблеми
Тук много точно си обяснила защо аз няма да имам четвърто дете. И по трите причини,  но вече не страдам за това,  за нищо не страдам☺

# 559
При нас ЕГН-то напредва и си давам сметка, че няма да ставам по-млада. Рискът става по-голям.Освен това виждам, че с 3 деца обръщам по-малко внимание на всеки отколкото беше с 2.
Lagertha , желая ти много здраве и лошото да е зад гърба ти и много щастие в семействтото!

# 560
Мами, много се раздвижи тeмичката. Браво! 😊

Къде е този "презкурин"? И аз искам! 😋И на нас ни беше трудна тази година. Даже най-тежкото тепърва предстои. Слава Богу не е здравословно! 🙏Дано всичко се подреди добре за всички ни! 💓
Бъдете здрави и весели празници! 🌟❄🌟❄🌟

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 08:16 от 💕Mom of 4 💕

# 561
И аз официално да се присъединя към “ клуба” на многодетните.
Вчера се роди  Лео
3550, 50 см
Прекрасен е.
Имам две момиченца на 11 и 8
Вълнувам се от предстоящите събития.Прибирането в къщи, срещата с каките.Вярвам, че ще се справя с три.

# 562
  • София
H. Chakalova, добре дошла в отбора. Да сте живи и здрави, другото е лесно. Пък и каките са големи, ще помагат за бебчо.

# 563
  • Sofia
Добре дошла, да са ти живи  и здрави! И аз чакам моя юнак до дни Simple Smile

# 564
  • София
H. Chakalova, честито!!! Да ви е жив и здрав юнака!
С 2 големи каки си, сигурна съм, че ще помагат. Simple Smile

# 565
H. Chakalova, честит ти юнак и от мен! Как ще ти го глезят каките само!!! С много радост да напълни дома и да е толкова спокойно бебе, та чак да ти се прииска още едно!

# 566
Колко се радвам за теб! Честито бебче!

# 567
# 568
# 569
  • Асеновград

Общи условия

Активация на акаунт