Многодетни мами № 69

• 96 216
  • 780
  •   1
Отговори
# 600
Рени, честито! Безпроблемна бременност ти желая от сърце!😘
И аз с такова нетърпение и желание всеки месец очаквах номер 3 да е факт и като видях двете чертички бях с много смесени чувства... и много щастлива и мн уплашена, че всичко ще се промени и ще е различно.
Сега номер 3 е на 20 дни и е огромна радост за всички в къщи.Много желано и чакано бебе.Благословение си е, като че нещо ни е липсвало досега.

Забелязала съм, че по-малките деца по-малко се задържат покрай бебето. Идват, закачат я и изчезват да играят. Големите е едно мачкане, гушкане и целувки. Направо ще я изядем. Голяма радост е и очакване за нова промяна, муцунка всеки следващ ден! 😊
При мен е обратното.Малкия изявява голямо желание да ми помага и да я гледа докато големия никакво внимание не й обръща.Мине пощипне и бяга.

# 601
  • Sofia
Добре дошла!

# 602
  • София
Честито, Рени! Лека бременност!

Добре дошла на Medovik!

# 603
Medovik, разбира се, добре дошла! Твоя пост все едно аз съм го писала. Беше трудно с пораснали деца да се върна в началото - колики, памперси, но се свиква. Третата поотрасна и сега всички я мачкат и целуват, страшно е забавна и се радва на голямо внимание.

Рени, честито! Лека бременност! Пиши после как реагира мъжа ти.
Какви бяха предишните три дечица?

# 604
Цитат на: *Noel*

Рени, честито! Лека бременност! Пиши после как реагира мъжа ти.
Какви бяха предишните три дечица?
[/quote
Медовик,добре дошла!И аз със второто дете бях сякаш като с първо, защото баткото беше поотраснат,но сега затова ще са три с малка разлика, живот и здраве,че тъкмо съм набрала инерция 😉😋.
Ноел,Н1 -почти 12,Н2-3 и Н3-1 година.Аз имам някакъв спомен,че те нашите последни деца са по едно и също време долу горе,ти роди преди мен,ама октомври ли беше...?А ММ ,понеже нали го правихме с тестове за овулация,т.е.той беше подготвен,но първите му думи бяха:и сега какво ще правим,а моите:Ами ще се радваме😁.А сега вече се бъзика,че само като сме се погледнели и била ставала работата 😆.Радва се,но му се дръпна ....,защото си е трудно.

Друго ме мъчи мен тия дни,все разсъждавам над възрастта и се ядосвам,че толкова късно правя деца,ама то в крайна сметка не зависи от нас понякога.И си мисля,не е ли малко егоистично това решение да имаме(в случая аз да имам😀)деца на 40 години,защото колко време ще можем да сме до тези деца,няма ли да ги оставим сами твърде млади.Знам,че то за там ред няма,но аз имам деца,т.е.можеше да не правим Н3 и Н4 сега?Незнам, сложен е въпросът.

# 605
  • София

Привет, момичета, и за много години! Да е здрава и благодатна 2019 година!

С мъжа ми изкарахме празниците далече от дома - бяхме на триседмично турне в Китай. Навъртяхме близо 12 000 км между 12 града в различни части на страната. Много съм пътувала, но никога не ми се беше случвало всеки ден ( с много малки изключения) да съм в самолета. Grinning Поизморихме се доста, но и се заредихме с много нови впечатления и гледки. С такава голяма група не сме имали много лично пространство, но все пак го отчитам и като време само за нас двамата Simple Smile

Тук междувременно заварвам хубави новини, които ме радват. H.Chakalova, честит да ти е Лео, да е здраво и спокойно бебе за радост на всички около него! Heart
Рени, хубаво начало на годината, да ти е лека бременността и само с положителни емоции!
Medovik, добре дошла! Много е уютно при нас, надявам се да ти хареса!

# 606
Рени, аз родих септември 2017г. най-малката.
За възрастта  - мисля, че за трето и.четвърто си е ок. Има хора раждат първо на толкова. А като пол твоите какви са и какво бихте искали сега? Не, че имате право на избор... Simple Smile

# 607
Рени, аз родих септември 2017г. най-малката.
За възрастта  - мисля, че за трето и.четвърто си е ок. Има хора раждат първо на толкова. А като пол твоите какви са и какво бихте искали сега? Не, че имате право на избор... Simple Smile
Да,а аз родих края на декември 2017г.
Иначе имам момче-то си е само мое,момиче и момче.Много искаме момиче с ММ,но лично аз винаги съм искала момиче, никога момче,но....😀, късмет.

# 608
Леле, Рени, с такава малка разлика и с мъж на път - кой ще ти помага? Да идваме ли Simple Smile

# 609
Добре дошла на Медовик! 🤗

Рени, как така момчето си е само твое? 🙃

Аз 4-тото го родих наскоро на 41.🙄 Нямам такива тревоги, че съм стара или ще умра и няма да го изгледам. Даже напротив! 🙃 Такива щури идеи и планове имам в главата си, че мама мия! А пък, ако случайно се гътна(пу-пу да не ми е уроки) децата са големи, бащи има бол.. Така, че все ще се изгледат! 😁

# 610
Мама на 4, разсмя ме 😁
Казват, че на по-зряла възраст се гледат по-добре бебета.Колко е вярно не знам, но наистина има жени, които на 40 раждат първо.
Аз съм доста по-млада.Набързо ги направихме 3 и мисля да спрем до тук.Финансово не бихме се справили с 4, а и така желаното от нас момче вече си го имаме 😊

# 611
Здравейте Simple Smile Надявам се да приемате нови попълнения. Очаква се официално са се присъединя към многодетните мами през Август. Имам момче на 6 г и момиченце на 5 г. Все още повечето неща покрай гледането на трето дете са ми малко мистерия и всякакъв практически опит ще ми е от полза Simple Smile

# 612
Хехе, какво да кажа аз с три момичета. Бебето обаче е толкова кротко - само се гледа. Но моите попринцип са кротки деца. Каката (6) е на ски сега Simple Smile Много се радва и вълнува. При нас средната е фурия. Много е луда. На мен най-труден ми е транспортният проблем. Дано сколасам да си взема по-хубава кола като почна пак работа. Сега си признавам, че не винаги ги караме както трябва (всяко в столче). И това не ми харесва, все черни мисли са ми в главата. Взех повдигаща седалка за каката по средата. Не става просто, не можеш да си мушнеш ръцете да закопчаеш детето.

# 613
dreamingfly, при най-голямото ни дете, което е с повдигаща седалка с гръб също няма как да бръкнем да закопчаем, затова си държим коланът винаги закопчан. Когато седне, издърпваме колана, първо си пъха крачетата, после си пъха горната част на тялото и затягаме колана. Не знам дали успях добре да го опиша,  но работи чудесно при нас. Не сме возили дете извън столче никога, това е едно от нещата, с които не смея да направя компромис.

# 614
Рошличка,добре дошла,не се притеснявай,щом си се справила с две породени,гледането натрето бебе ще ти се стори лесно😋.
Румка, благодаря за предложението,аз съм предупредила ММ ,още като започнахме да работим за четвърто,че стане ли,ще трябва да спре да пътува,защото и без друго така откарахме четири години.
Мама на 4 ,баткото е от друг татко,щях да се женя,ама две седмици преди церемонията го напуснах,бях бременна,съвсем в началото.Той не пожела да поеме никакъв ангажимент към детето,а и честно казано,аз и не исках да присъства в живота ми.Нашите ме подкрепиха и ми помогнаха да го отгледам, беше на 7 г.когато срещнах съпруга си.А ММ  обожава деца и му идва отвътре да общува с тях, синът ми отдавна го приема за баща, дори татко му вика-сам пожела.
И мен не ме е страх от смъртта и аз правя планове-ето сега искам да си построим къща,но имам приятелки,по-малки от мен,а с деца на 15-16 г.и виждам как си живеят живота,излизат вечер,без детето.И само като си помисля,че следващите 10-тина години ще бъдат децата и само децата ....стряскам се понякога.Знам,че аз съм направила избора и не съжалявам,но наистина ми се искаше да съм срещнала ММ по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт