Многодетни мами № 69

• 95 938
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Хубаво е да сме на една вълна с половинката. Ние сме единодушни, че не бихме се справили с четвърто. Надявам се да не се налага да вземаме тежки решения някой ден, защото, знаете, единствената 100% защита си остава... сандали с чорапи Simple Smile
Някои дни само се споглеждаме и се питаме с очи: "Дали сбъркахме? Правилно решение ли взехме? Ще имаме ли сили и внимание за всички?". Но някак се справяме и идват другите дни, в които се случва нещо малко, което дава знак, че сякаш не сме сбъркали. Вече сме на етап да желаем единствено всички да сме здрави и заедно. Толкоз.

# 166
Момичета, моето трето дете от предишния ми брак, не беше планувано. Признавам, че доста се изплаших тогава, защото тъкмо бях вече на постоянна работа и започнах да се развивам във фирмата; децата поотраснаха и си бяхме влезли в един ритъм и буум..бременна!
Първата ми мисъл беше да го махна, но тогава съпруга ми ме подкрепи да го запазим и след това НИКОГА и за миг не съм се питала дали сбърках! 😊😘😍❤
Това малко човече ми е любимо сега! 😊 Винаги е така, най-малките са най-сладки, милички, гушкащи и любвеобилни! 😘
Пожелавам много здраве, силии търпение на всички многодетни мами! Да отгледаме повече дечица е не само благословия и геройство, но и се случва на обичащи, силни, търпеливи и с големи сърца мами! ❤🐒

# 167
  • София
... защото, знаете, единствената 100% защита си остава... сандали с чорапи Simple Smile
99% Stuck Out Tongue Closed Eyes Чорапът може да се скъса, изхлузи... в неподходящия момент. Grin За такива случаи мнението ми е, че каквото трябва да се случи, ще стане, на който му е писано да се появи на бял свят... (Като не говоря за безотговорно непазене.)
Скрит текст:
Ние имахме подобен 'гаф' веднъж и после до цикъла бях нащрек и се бяхме настроили дори, но то пък си ми дойде нормално.

# 168
  • София
... защото, знаете, единствената 100% защита си остава... сандали с чорапи Simple Smile
99% Stuck Out Tongue Closed Eyes Чорапът може да се скъса, изхлузи... в неподходящия момент. Grin За такива случаи мнението ми е, че каквото трябва да се случи, ще стане, на който му е писано да се появи на бял свят... (Като не говоря за безотговорно непазене.)
Скрит текст:
Ние имахме подобен 'гаф' веднъж и после до цикъла бях нащрек и се бяхме настроили дори, но то пък си ми дойде нормално.
Мисля че зелено човече има предвид чорапи със сандали буквално. Simple Smile

# 169
Ех, много се радвам на всички чакащи трето или четвърто. Браво за смелото решение! Аз също мисля, че е по-добре с повече деца. Напоследък ми е малко нанагорно с трите вкъщи, обаче все ще притръпна. Началото на ваканцията е все пак. Simple Smile Почнах да пиша вчера и така и не можах да продължа, така че не остава много време. Само надничам да чета и ви се радвам. Simple Smile
Това със сандалите и чорапите изобщо не го схванах... Реотаните ми нещо отказват да схванат смисъла.

# 170
Става дума за "безумно еротичната" гледка, която представлява мъж със сандали и чорапи. Joy

# 171
хахаха...  разбрах...

# 172
  • София
"сандали с чорапи" е евфемизъм за "No sex" Innocent

другото ми любимо:
- Ябълки.
- Преди или след?
- Вместо.

# 173
  • София
А, схванах! Може би защото под чорап си представям тънък, дамски. Simple Smile

# 174
  • София
janin4eto_87, браво на вас! Пожелавам ти всичко да мине благополучно!

При нас вече не стои въпросът с увеличаване на потомството. Тази година ставам на 48 - технически не е невъзможно, но усещам, че приоритетите се променят с възрастта, сега идва времето на други неща. Все пак близо 20 години сме гледали малки деца. Някои от наборите около мен вече станаха баби и дядовци, та и ние хвърляме по едно око в тази посока - не че има такива изгледи за момента. Wink

# 175
Аз се чудя защо ни вест, ни кост от вас, а то нова тема...
Аз съм залухавата.
Между другото аз на по-готина компания от многодетни мами от тази не мога да се натъкна. Тук има и подкрепа и задружност и бързо включване и адекватни и искрени съвети. И тона е много дружелюбен. Радвам се, че съм член на тази група.
Добре дошли на новите членове! И помнете каквото е писано ще си стане. И аз бях толкова ошашкана, а сега гушкаме една 8-месечна палавница, която покори сърцата и на 4-ма ни.

# 176
  • София
Noel, големите ми деца се казвата Симеон и Ева. Само с малкото сме се разминали. Simple Smile

# 177
Noel, ах че мило. 😍 И аз бях супер ошашкана, защото сегашната ми бременност не е от бащата на другите ми дeца и те бяха скептично настроени- обвиняваха ме, че съм се решила на дете от друг мъж, че ще обичам повече това дете от тях и бла бла...Сега вече с наближаването на деня, те все повече се вълнуват и аз самата съм по-спокойна! Приемат бебето като част от семейството - част от тях! 😘
Пожелавам щастие, здраве и много любов и търпение на всички нас! ❤

# 178
е как ще е иначе? Ще видиш ти сега, като се роди - ще ти го дават само за смяна на пампи и за кърмене. През другото време ще го гушат! Така правят те, дето първоначално се дърпат и не щат Wink

# 179
Дай Боже да се роди живо и здраво, помощници имаме много! 😊

Общи условия

Активация на акаунт