Многодетни мами № 69

• 95 671
  • 780
  •   1
Отговори
# 705
  • Плевен/Пловдив
Jillian честито бебче. 🌸💮🏵️ Много здраве и късмет 🍀🍀🍀.

renidimova дано всичко се нормализират при теб стискам палци и аз.

# 706
Честито за бебчо и много здраве му желая!

# 707
renidimova стискам палци всичко да е наред. За русенските гинеколози те разбирам напълно. Аз си следих бременността( рискова след мъртво раждане) там при д-р Кунев до към 8мия месец преди  да се върна в Пловдив. Тогав работеше в Щерев, но разбрах че сега има собствена клиника. Преди 6 години поне беше много адекватен по отношение на следенето на моята бременност и мисля че е наясно с повечето сложни състояния покрай бременността тъй като се занимаваше с репродуктивна медицина тогава.

# 708
Рени Kissing Heart стискам палци!
Jilian 🤗

# 709
  • Sofia
Присъединявам се към стисватите палци! Всичко ще бъде наред 🤗
Jilian, честито! ❤

# 710
renidimova стискам палци всичко да е наред. За русенските гинеколози те разбирам напълно. Аз си следих бременността( рискова след мъртво раждане) там при д-р Кунев до към 8мия месец преди  да се върна в Пловдив. Тогав работеше в Щерев, но разбрах че сега има собствена клиника. Преди 6 години поне беше много адекватен по отношение на следенето на моята бременност и мисля че е наясно с повечето сложни състояния покрай бременността тъй като се занимаваше с репродуктивна медицина тогава.
Да,и аз съм чувала добри отзиви за него.На мен ми трябва някой да проследи кръвотока към бебето, трябва да проверя той дали има машина.
Иначе,колкото повече чета и се образовам,толкова по-недоверчива ставам,май не винаги е добре човек да се рови много във форумите .😀

# 711
Честито бебче, Jilian, и бързо възстановяване!
Стискам палци всичко да е наред, Рени!
У нас също всички вървят към оздравяване. Средното ме изплаши през уикенда, че почна да вдига пак температура. Ходихме за нея при дежурните лекари за преглед, назначиха й антибиотик и сега определено вече се подобрява трайно.

# 712
renidimova докато работеше в Щерев знам че апаратурата му беше много на ниво. Кръвотока към бебето ми го проследяване всеки път с доплера и също така той ми прави феталните. Предполагам че и в новата си клиника има добра апаратура, поне в сайта който гледах така пише 4D е ехографа. Когато следеше моята бременност беше подготвен със знания по много въпроси с потенциални проблеми и нужни изследвания за да сме сигурни, че няма да има проблем с бебето както при първата бременност.
Дано всичко се е разминало вече.

# 713
Момичета,отдавна не съм писала,но в последно време съм като хамстер във въртележка.Започнах работа(на половин ден)след като номер 4стана на два месеца и ....се омотах съвсем със задачите за деня.Досега бабата помагаше докато съм на работа,но вече си заминава,след 4месеца при нас и аз съвсем се побърквам.Работа няма как да спра,та си мислех бавачка за по 4 часа да взема,но до сега не съм ползвала и не знаех,че е толкова трудно да се намери.Повечето искат за цял ден,за да си изкарат пълна заплата,или не им харесва,че съм на смени,или парите малко им се виждат.Който ползва такава жена,може ли някакъв акъл да даде?Ясно е,че най-добре аз да си остана вкъщи,но съм частник и всичко постигнато до тук се обезсмисля.

# 714
  • София
Жената, която помагаше на мен (и съм изключително доволна!) в момента работи на половин ден на 2 места и така се издържа. Та, според мен продължавай с търсенето, обява тук в бг мама пускала ли си?

И при нас се оказа пък сложно, миналото лято за юли месец търсихме, накрая се разбрахме с една възрастна жена, тя на половината месец се отказа. Като започнах работа в началото плащахме, когато се разболее, но пак много сложно. Има хора се опасяват да не се разболеят и те, други пък веднъж могат, веднъж не (и разбираемо, защото и ние ги търсихме епизодично) и накрая се и отказах, забелязах, че с всяка смяна на детегледачка става все по-нервен. Пуснахме си болничен с мъжа ми, 2 пъти аз, веднъж той и така избутахме един вирус при малкия и 2те шарки. Дано няма вече боледувания. Оказа се, че в работата ми не гледат толкова лошо като си пусне жена болничен за детето (както аз се притеснявах).
При теб е друго, обаче. Няма ли вариант бабата да идва по-често, дори и с/у символично заплащане? Големите деца колко са големи, да помагат и те?

# 715
Здравейте, много благодаря за пожеланията!

Лора, мислила ли си да потърсиш някое момиче студентка? Може би сред познатите ти ще има някоя девойка, на която ще можеш да имаш доверие.

# 716
А бебето на колко месеца е? Че съветите някак ми идват приложими като за 2 годишно, не като за 4-6 месечно бебе...
виж и тук във форума...

# 717
Благодаря за изчерпателния отговор.Пробвах да плащаме на бабата,но тя не иска,макар че е финансово зле.Живее на 300км от нас и замине ли веднъж ,трудно ще се върне.Обява тук не съм пускала,но става въпрос за В.Търново,а повечето варианти са за София.Аз също се притеснявам как ще се напаснат с бавачка,тъй като щерката е много енергично бебе(на 6 месеца) и си иска много внимание.
Ние живеем от скоро в града и познатите не са много,т.е.от тях няма вариант.Оф,извинявайте ,че само се оплаквам

# 718
  • Плевен/Пловдив
Здравей Лора,
По- заинтересувай се за програмата която предлага БТ, "Родители в заетост".

# 719
Привет на всички. 😍
Лора, стискам ти палци да ви се наредят нещата. И аз съм със 6мес бебе и не си представям сега да я оставя на друг. 😢Прегръдки от мен.

Общи условия

Активация на акаунт