Госпожа ФАЗИЛЕТ и нейните дъщери- тема 2

• 103 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Едва ли козата Хазан ще си замине, та нали Яъз е "принцът на бял кон" , който толкова пъти я спасява и утешава в какви ли не ситуации, тя пък накрая взе, че погледна на него с други очи, камо ли заминаване, просто ей така трикче от страна на сценаристите - нали трябва да има драма в сериала. Иначе не е интересно.  Flutter  Naughty  newsm08

# 76
  • между морето и небето
Ооо, имаме си нова анкета, възможните отговорите много ме озадъчават. Логиката на развитието ми подсказва едно, а на мен ми се иска друго Open Mouth

Съгласна съм, че бягството на Хазан е само трик. Очаквам в последния момент, Яъз  да я спре, като се надявам, че ще чуем думи по-близки до обяснение в любов, отколкото внушения от рода " силата е в теб".

# 77
Габи,  Hug  говорим за едни и същи събития, просто Едже във фрага използва думата "сбогуване", която чисто смислово считам за по подходяща.

Задкадърни от днес пред болницата - Керминатора се връща в играта! Misc BombNature Boom

Версията за къдравия идиот, който се хвърлил от скалите и в момента бил в реанимацията ми звучи все по-достоверно. Като капак вече се върти и инфото, че щял да има частична амнезия и да не помни нищо след вечерта на годежа; и Курица щяла отново да сложи пръстена, докато той се оправи..  Rolling Eyes

А светът отново се е стоварил върху Яъз.  Broken Heart

Ще ми се Кериме по-скоро да научи истината - Яъз наистина има нужда поне от един психопат на своя страна. Misc Alien

Пепелче,  Hug  ето ти още едно предложение за анкета:
Как (от кой) Кериме ще разбере, че не Синан, а Яъз е нейният син? Как ще реагира? (То вторият въпрос може би трябва да е кой ще иска да убие първо? Smiling Imp )

# 78
  • между морето и небето
Вариантът, къдрокосият да си изгуби паметта и Хазан да сложи пръстена, изобщо не ми харесва. Отново мъка за Яъз и за нас. Предпочитам, сценаристите да ни представят по-оригинално развитие. Много изтъркано ми е, то във всеки втори сериал, някой герой получава амнезия Rolling Eyes.

# 79
Габи,  Hug  говорим за едни и същи събития, просто Едже във фрага използва думата "сбогуване", която чисто смислово считам за по подходяща.

Задкадърни от днес пред болницата - Керминатора се връща в играта! Misc BombNature Boom

Версията за къдравия идиот, който се хвърлил от скалите и в момента бил в реанимацията ми звучи все по-достоверно. Като капак вече се върти и инфото, че щял да има частична амнезия и да не помни нищо след вечерта на годежа; и Курица щяла отново да сложи пръстена, докато той се оправи..  Rolling Eyes

А светът отново се е стоварил върху Яъз.  Broken Heart

Ще ми се Кериме по-скоро да научи истината - Яъз наистина има нужда поне от един психопат на своя страна. Misc Alien

Пепелче,  Hug  ето ти още едно предложение за анкета:
Как (от кой) Кериме ще разбере, че не Синан, а Яъз е нейният син? Как ще реагира? (То вторият въпрос може би трябва да е кой ще иска да убие първо? Smiling Imp )

Искрено ме разсмя с този коментар Simple Smile
Много сполучлив прякор си лепнала на Хазан. Направо си е цяла курица, ха-ха. Ако сложи отново пръстена, хептен ще заприлича на голяма бяла птица, но не лебед Wink
Керимето, когато разбере истината, ще издивее яко. Да му мислят всичките, които попаднаха в списъка /то май всички са там Simple Smile /

# 80
  • Свети Влас
Нашите момичета подкрепят хората с аутизъм, може и вие да ги подкрепите в Туитър с тага- #OtizmeMaviİşikYak

Момичета много съм щастлива, че все повече хора коментират в темата. KissingRelievedSimple Smile

# 81
Накъде без Керимето Rage О пак ли страдания за Яъз  Cry Хазан и тя
 тъпата сигурно под натиска на Хазъм и Фазилет ще разиграва театър, докато Синанчо се оправи и айде пак - връщаме се в началото и ще чакаме още дълго да има сцени и развитие между Хазан и Яъз.  Tired

# 82
  • Свети Влас
Може и чак в 3-сезон да има някакво развитие или пък чак към края на 3-сезон...
Нова снимка:

- бащата на Дениз е лайкнал снимката.
Момичета как мислите Фаза как ще реагира на това, че Хазъм иска да се разведе с Едже... Аз обаче Хазъм не го разбирам, хем знае, че Едже не го обича по този начин, хем иска да е баща на чуждо дете... А и я ревнува, та той е на годините на баща ѝ ( например ) ... Неговото наистина не го разбирам... Моето си е  мое и край !

# 83
Може и чак в 3-сезон да има някакво развитие или пък чак към края на 3-сезон...
Нова снимка:

- бащата на Дениз е лайкнал снимката.
Момичета как мислите Фаза как ще реагира на това, че Хазъм иска да се разведе с Едже... Аз обаче Хазъм не го разбирам, хем знае, че Едже не го обича по този начин, хем иска да е баща на чуждо дете... А и я ревнува, та той е на годините на баща ѝ ( например ) ... Неговото наистина не го разбирам... Моето си е  мое и край !

Според мен Фазилет няма така лесно да остави голямата къща и охолния живот. Ще направи всичко, за да се задържи там. Тя толкова драпа за такъв живот, че едва ли би позволила заради глупавите постъпки на дъщеря си да ѝ се изплъзне този лукс и привилегии.

# 84
  • Свети Влас
Тя Фази само лукса и парите я интересува, друго не я интересува, пък камоли щастието на дъщерите ѝ...Много жалко, че се е самозабравила, забравила е от къде е дошла... Такива хич не ги харесвам...

# 85
Беше ми адски смешно и странно, когато гледах серията как Фазилет отиде в махалата и почна да раздава злато, все едно цял живот е живяла охолно и се "къпала" в злато. Едва ли не беше: "вземи, да видиш какво постигнах АЗ" Shocked  Naughty Сякаш ти преди това не седеше с тях там и не клюкарстваше и не въртеше интриги по цял ден. Че те, ако не бяха дъщерите ѝ, щеше да види тя един конак и глезотии, каквито и да са те. Няма да се даде лесно, тя нови интриги ще заплете, но няма да се върне в онзи квартал и порутената къща.

# 86
  • между морето и небето
Фазилет с дявола ортак ще стане, за да не изпусне лесните пари и огромната къща. Ще си премълчи за вината на лудата Селин. И ще я използва, за да върти интриги.

# 87
  • Свети Влас
Добро утро, момичета. Вчера са ходили на снимачната площатка фенови и според тях Яъз е отишал да прави ДНК анализ и е разбрал, че не е син на Хазъм...

# 88
  • между морето и небето
Привет Hug

Добро утро, момичета. Вчера са ходили на снимачната площатка фенови и според тях Яъз е отишал да прави ДНК анализ и е разбрал, че не е син на Хазъм...

Интересно, много интересно. Сега мътното  минало на Хазъм ще излезе наяве. Яъз не е глупавия Синан, за да го запържете с истории, които му изнасят.

# 89
Привет, момичета,
Керминатор е много подходящ прякор и хич не ми харесва, че пак я виждам на сета.  Mr. Green
Какво може да е накарало Яъз да отиде на ДНК тест?  newsm78

Не ми се иска да наричам Хазан Курица, защото така  малко ще обидя Яъз, че е влюбен в нея, ама и тя си го заслужи с неадекватните си действия.

И аз се чудя какво му стана на Хазъм все едно, че досега не знаеше кого обича Едже.
Ама Фазилет няма да остави така нещата.
Все ще измисли някаква врътка, за да остане в конака.
Хем не ми се иска Ясин да спечели, 'щото е прост и сам си заслужи участта, хем е редно да знае, че той е бащата.
А бе, аз като виден представител на зодия Везни не зная какво искам. Simple Smile

Анкетата ме мързи да я прекроявам. Simple Smile
Следващия път първо ще се допитам до вас и тогава ще пускам.
Просто за забавление, не че е важно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт