Декемврийски мами 2018

• 57 542
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Защо не отидеш в спешен кабинет,  след като си 2 дни с кървене?
В темата на Ноемврийките има едно момиче, Renata85, която също е в Англия и беше със същия проблем. Пиши и на лично, може да те посъветва с нещо. Имаш ли някакви лекарства от БГ? Аз взимам утрогестан по препоръка на моето АГ в България, тук (Холандия) такива неща не предписват. Успех и се надявам на положителна развръзка!

Благодаря ти! Ами аз в спешното ходих и двата пъти, но ми казаха, че като съм била вече преди два дена при тях, да съм си чакала следващия път. Лекарства  никакви нямам и не ми и предписаха.  Засега просто ще чакам да видя ще спре ли, или ще стане по-зле. Според това, което чета в английски форуми, по-специално внимание няма да ми се обърне, та ми остава само да се надявам. До 12 седмица просто не го взимат много насериозно. Исках просто да споделя, защото все още на никого не съм казала, та малко да ми олекне.

# 556
Здравей  Clarissa,съжалявам за случващото се,но искам да ти вдъхна лъч надежда. Понеже и аз живея в Англия и По-точно в Лондон,надявам се и ти да си тук и съм наясно с английската здравна система и отношението им на бременноста до 3-я месец...та за това аз посещавам една българска клиника близо до  wood green ,от която съм страшно доволна. Аз също имах розово,но еднократно зацапване,и в петък отново посетих тази клиника,оказа се, че всичко е наред и излишно съм се притеснявала,но док ми написа рецепта за утрогестан,за всеки случай "да си вържем гащите". Така,че те съветвам да я посетиш,поне за твое успокоение. Прегледа ми беше £150 ,но си заслужава успокоението,защото разбирам сега как се чувстваш и мислиш само за това.
Ако пожелаеш ще ти дам координатите и номер за връзка,да си букнеш час!!!
И горе главата..

# 557
Здравей  Clarissa,съжалявам за случващото се,но искам да ти вдъхна лъч надежда. Понеже и аз живея в Англия и По-точно в Лондон,надявам се и ти да си тук и съм наясно с английската здравна система и отношението им на бременноста до 3-я месец...та за това аз посещавам една българска клиника близо до  wood green ,от която съм страшно доволна. Аз също имах розово,но еднократно зацапване,и в петък отново посетих тази клиника,оказа се, че всичко е наред и излишно съм се притеснявала,но док ми написа рецепта за утрогестан,за всеки случай "да си вържем гащите". Така,че те съветвам да я посетиш,поне за твое успокоение. Прегледа ми беше £150 ,но си заслужава успокоението,защото разбирам сега как се чувстваш и мислиш само за това.
Ако пожелаеш ще ти дам координатите и номер за връзка,да си букнеш час!!!
И горе главата..

Да, моля те, прати ми ги. Не знам дали ще отида, но е хубаво да ги имам. Благодаря ти!

# 558
Ох, и тук с извънредните прегледи е ужасно трудно, чак невъзможно. Дори не успях да намеря вариант да запиша преглед за ехограф на частно.
Важното е да си почиваш и да мислиш положително, колкото и сложно да ти звучи.
Ако отидеш в спешното и направиш драма няма ли да ти обърнат повече внимание? Бъди нахална и си търси правата!
Стискам палци всичко да е наред.

# 559
Doctors4you
London
N22 5DJ

Телефон
07425963909
020 3240 1028

Работно време:

Пон – Събота: 9:00-18:00ч
Неделя: 10:00-16:00 часа
Повярвай ми,заслужава си.
Бях 2 пъти там, и двата пъти прегледа мина с вагинален ехограф,първия път в мн ранна бременност огледа яйчници,матка и точицата. А сега в петък видяхме сърцето,обяснява ти всичко подробно.

# 560
Благодаря ви, момичета! Надявам се все пак на добро развитие и да се включвам и аз в темата по-нататък с добри новини! Успех на всички!

# 561
  • бургас
Имам въпрос към момичетата, които имат деца. Кога мислите да кажете на детето, че ще има още едно дете в семейството? На мен хич не ми се бърза, ако има как ще му го съобщя чак когато родя.

Клариса, дано всичко е наред!

# 562
  • София
клеопатра, моята дъщеря беше на 7,4г когато се роди брат ѝ.
Тя още от 3та група в детската градина искаше брат или сестра.
Показахме ѝ теста. Казахме ѝ, че ще има брат или сестра и беше много щастлива.

На ФМ дойдоха с мен на прегледа. Тогава много плака. Лекарката каза "пишката му е виснала". Та се наложи лекарката да поспре малко и да я черпи с шоколад Simple Smile

# 563
Clarissa, много ти съчувствам! Представям си какво ти е сега... Стискам палци всичко да се размине, и то по-бързо!

И аз си се чудя с кой акъл забременях в Англия, aми не се прибрахме в БГ овреме. Тук с тази здравна система са вече на естествен подбор...

сиси86, в клиниката в Wood Green гинеколог ли те прегледа? Че аз тук ходих веднъж на частно в английска клиника, ама за £130 лаборант ме прегледа, а не лекар (лекарите бяха по £230 Flushed ) Ти вероятно си в друга част на Лондон, но да питам все пак - в коя болница си записана да се следиш по здравна каса и съответно да раждаш? GP-то ми даде един списък, и аз още го проучвам и се чудя в коя да отида. Ако имаш препоръки, ще съм много благодарна!

# 564
Clarissa, много ти съчувствам! Представям си какво ти е сега... Стискам палци всичко да се размине, и то по-бързо!

И аз си се чудя с кой акъл забременях в Англия, aми не се прибрахме в БГ овреме. Тук с тази здравна система са вече на естествен подбор...

сиси86, в клиниката в Wood Green гинеколог ли те прегледа? Че аз тук ходих веднъж на частно в английска клиника, ама за £130 лаборант ме прегледа, а не лекар (лекарите бяха по £230 Flushed ) Ти вероятно си в друга част на Лондон, но да питам все пак - в коя болница си записана да се следиш по здравна каса и съответно да раждаш? GP-то ми даде един списък, и аз още го проучвам и се чудя в коя да отида. Ако имаш препоръки, ще съм много благодарна!

Гинеколог-българин ме преглежда в клиниката,иначе още не съм се записала при джипито,мисля да го направя в четвъртък. Но категорично съм решила,че раждането ще е в България.
Иначе живея в южен Лондон!

# 565
Здравейте, момичета! Следя темата от известно време и усещам нуждата да споделям с хора в подобно положение ( иначе не съм от най-споделящите, ама сега ситуацията е по-различна)

Утре влизам в 9-та седмица, до днес карах горе-долу добре, тъкмо се зарадвах , че гаденето минава, но днес ми е по-зле от всякога до този момент. Като ми се гади ми става и студено, в тая жега ходя навлечена, като някаква куковица . Simple Smile

Не съм ненормална, но реших да не се боядисвам и лакирам до 12-та седмица. Винаги съм мислела, че да се занемариш така тъпашки само защото си беременна
е малко прекалено ( особено за суетна жена като мен), но не знам защо съм си въобразила, че второто ми дете имаше респираторни проблеми ( сега доста разреди спазмите) точно заради гадните бои ( тогава се боядисвах с амонячна руса). Та сега съм прекрасна и следващия месец ще ставам още по-прекрасна) Joy Joy

Другото нещо, което ме тормози е, че доста активно спортувах преди, че и като забременях и преди да почне да ми се гади, а сега ми е отпуснато, изморено, гади ми се и изобщо не ми се до спорт. Правя някакви неща вкъщи, но определено не е същото. Ще видя като ми мине гаденето какво ще реша, но никак не ми се иска да се отпускам.

# 566
Иначе аз казах на моите деца, че в коремчето на мама има бебче. Реакциите бяха различни и много интересни. Не  исках толкова рано да казвам, защото между двете бременности имах още една, но се оказа проблемна ( от към генетиката). След това се роди вторият ми син.
Затова моето мнение относно английската политика не е толкова крайно. Не смятам, че е редно на всяка цена да се запазва плод, който може да е увреден, и после да страдат всички. Но понякога се получава така, че плодът е генетично здрав, но на майката й липсват някакви хормони, които да отговарят за износването и затова според мен е редно да се изясни този въпрос при всяко едно прокървяване, а не да се оставя жената да чака още 10 дни в неведение.
Та защо не исках да казвам на никого - защото ме е шубе пак да не стане някой гаф... ( надявам се бомбата да не пада сва пъти на едно и също място Wink ) , макар че вътрешното ми усещане е, че всичко ще е наред. Но все пак казах, защото определено поведението ми е различно, не исках да ги стряскам, че не съм добре. А и коремчето ми вече не е така плоско и вдлъбнато, както го поддържах със спорт.  Ха, не е така плоско... абе вече си е като на бременна жена! Simple Smile

# 567
  • София
Ванилийка, мен също ме втресе снощи, но аз не бях спала добре предната нощ. Бях на купон до 6 сутринта Wink
Иначе за гаденето и това, че съм като парцал-първото ми минава към 11ч сутрин чак, а второто ме държи почти целодневно.
За спорта можеш да опиташ с йога за бременни.
И споко, всичко си е ОК с бременността Wink 🤗

# 568
Аз вече казах на момиченцето ми, че имам две бебенца в корема. Добре го понася, но преди това от месеци я подготвяхме, че някой ден ще е кака и все я питахме дали иска да си имаме бебе. Въпреки че отговорът й винаги беше котка или куче. Та сега се подготвя да става кака.

# 569
Beauty,  мале, верно ли си била на купон до 6ч сутринта? Свалям ти шапка! Scream
И аз обърнах внимание, че ако не съм се наспала, после повече ми се гади, отколкото ако съм легнала навреме.
Благодаря ти за подкрепата, че всичко ще е наред с бременността ! Heart Eyes
Clarissa -  как си, какво стана с теб? Отиде ли на частен преглед?
АнМари - е може ли така да съобщи лекарката на детето, че му е виснала пишката:laughing:, ми ще я черпи с шоколад, я!  
Сиси 86, радвам се, че бебчето е ок! Притеснила си се, но пък си видяла бебчето извънредно.

Общи условия

Активация на акаунт