Harry on ice постановка мнения

• 618
  • 7
  •   1
Отговори
здравейте, другата седмица в Пловдив предстои шоуто Harry on ice, но като търся инфо за него излиза странна информация. Дали има сред вас някой, който го е гледал вече в София, да сподели впечатление. Заслужава ли си. Билетите не са никак евтини. Благодаря предварително!

# 1
Не съм го гледала, но преди няколко месеца бяхме на Аладин. Не мога да разбера на същата трупа ли е, информацията е много оскъдна. Аладин не ни хареса, доста аматьорско беше, липсваше му мащаб някак си, настилката не беше лед, а някакво особено нещо като PVC. Децата в залата обаче бяха доволни, радваха се на любимите си герои и така...
Но да не Ви заблуждавам, може тази продукция да е друга и да е добре направена. Просто и за онази нямаше почти никакво инфо и много ми напомня тази. Обаче беше в зала Сила.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 14:53 от Мила Атова

# 2
  • Бургас
В никакъв случай не купувайте билети. По-лошо от читалищно ниво. Тази фирма са пълни измамници. Миналата година изгоряхме с покупка на билети, че и се изложихме пред приятели. Купих им за новогодишен подарък най-скъпите билети за Абба Трибют, който беше със същата впечатляваща реклама в социалните мрежи. Е, такова нещо не ми се беше случвало никога! След първите 5 минути, 8 човека станаха да си ходят. Всички се споглеждахме и не знаехме какво да правим: да се смеем ли да плачем ли?! След още минута станахме и ние, заедно с целия ред. После разбрах, че масово хората са излизали и след нас.
Лятото първосигнално видях реклама за концерт в Летния театър- симфоничен оркестър с филмовата музика на Цимер. Аууу, едва като платих, видях, че организаторът е същият и хората са същите. Писах им веднага, че искам да ми върнат парите, но ми отговориха, че не може и да ги подаря на някой.
Сега съм се заела под всяка тяхна реклама да пиша, с цел да предпазя други хора. Лошото е, че трият бързо коментарите.
Точно тази сутрин ми излязоха много негативни коментари.
Руснаци или украинци са. Ужасни измамници плъзнаха- то не са козметични салони, то не са фалшиви лекарски кабинети, то не се концерти. Бъдете внимателни.

# 3
Позачетох се в коментарите във ФБ - повечето действително са отрицателни.

# 4
Интересно имало ли е въобще представление в София, в НДК. Все някой трябва да е ходил. Супер съмнително е.Отделно в youtube  има някакви клипчета, ако е това, наистина малко аматьорско изглежда…ех вече от всякъде ни мамят

# 5
В страницата на НДК не виждам въобще да е имало такова събитие, а има видеа и снимки от всякакви минали концерти. Може да не са продали достатъчно билети и да са го преместили някъде другаде, в по-малка зала.
При всички положения са ми съмнителни, най-малкото защото не предоставят достатъчно информация и билетите им са прекалено скъпи за качеството, което предлагат Ако са по 20-30 лв. да си заведеш детето - бива, ама повече - определено тц.
Като гледам колко подобни спектакли са се нароили - то Алиса, то Аладин, то Хари Потър... Явно има някаква вълна на такива аматьори самодейци, които се опитват да правят нещо, но не им се получава качествено.

# 6
Интересно имало ли е въобще представление в София, в НДК. Все някой трябва да е ходил. Супер съмнително е.Отделно в youtube  има някакви клипчета, ако е това, наистина малко аматьорско изглежда…ех вече от всякъде ни мамят

Аз съм ходила, беше на 2ри януари тази година. Твърде детско беше, не си струва парите общо взето, въпреки 2-3 нелоши акробатики и изпълнението на Хагрид на колело.

# 7
  • София
Ако са същите организатори като Аладин на лед, подкрепям горните мнения, че цената на билетите не оправда очакванията ни, както и не отговаряше на рекламата преди това. Не бих посетила други събития на същия организатор.

Общи условия

Активация на акаунт