На море в Турция- тема 50

• 111 991
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Агенцията да не е Travel Season?Която работи с подбрани платежоспособни клиенти.

Да,същата ,но изказването ти е прекалено,Да работи с подбрани клиенти,но аз в никакъв случай не съм платежоспособна,но пък държа на индивидуалното и качествено
 обслужване И до сега не съм била подведена,за разлика от Емералд и Иво Петров.

# 481
  • Пловдив
Не си била подведена защото се предлагат от въпросната фирма все скъпи и качествени хотели които не са за всеки.
Казвам го от личен опит.Правила съм запитване към тази фирма и веднага ме отрязаха защото хотела не бил от ''класните''.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 08:56 от slavei4e

# 482
  • Варна
Кристал Адмирал например е от "класните "......аз миналата година бях там  една седмица. Мога много да напиша,но не ми се влиза в обяснения,А и никой не чете това,което пиша.

# 483
  • Пловдив
Напротив чете се.Пиши ще ни е интересно и полезно.

# 484
Аз и друг път съм споделяла тук за тях - пратих им запитване, отговориха ми бързо и любезно, но офертата, която ми пратиха беше с около 300е повече от другите агенции 🙄Същата конфигурация, стая и период, не знам от къде дойде тази разлика, явно така си покриват комплиментите към избрани клиенти...

# 485
  • Варна
Аз и друг път съм споделяла тук за тях - пратих им запитване, отговориха ми бързо и любезно, но офертата, която ми пратиха беше с около 300е повече от другите агенции 🙄Същата конфигурация, стая и период, не знам от къде дойде тази разлика, явно така си покриват комплиментите към избрани клиенти...

И малко след това след коментар на Надето се установи,че цените са по-високи на всякъде. За да получиш добра цена трябва да докажеш,че си лоялен клиент.

# 486
Не искам да влизам в конфронтация, уважавам правото на всеки да си избере агенция, но точно тази агенция си избира клиентите - говорих по телефона с тях, изброих хотелите, които ме интересуват, не получих никаква информация по въпросите за тях, не давали оферта по телефона, написах е-mail, но не получих НИКАКЪВ отговор. За мен е абсолютно непрофесионално. Гледам хвалебствията във фейса и не разбирам как определиха, че аз не мога да им бъда клиент. Но и не приемам да се оплюва друга/и ТА, за всички има клиенти.
Пожелавам слънчева и весела почивка на всички.

# 487
Цените, че са по-високи тази година, е ясно за всички.
Но въпреки това, тяхната оферта беше осезателно по-висока от тези на останалите агенции.
Как и защо трябва да им доказвам, че съм лоялен клиент?

# 488
  • Варна
Както казах не мисля да се обяснявам,аз просто споделих какво ми се е случило,всеки си има глава на раменете и може да мисли и преценява сам с кой и как да пътува. А когато имам основание да мрънкам ще го правя,както всички вас,особено,когато е основателно и ще помагам с каквото мога.

# 489
Агенцията да не е Travel Season?Която работи с подбрани платежоспособни клиенти.

Да,същата ,но изказването ти е прекалено,Да работи с подбрани клиенти,но аз в никакъв случай не съм платежоспособна,но пък държа на индивидуалното и качествено
 обслужване И до сега не съм била подведена,за разлика от Емералд и Иво Петров.

Уф,...колко страстен почитател на тази фирма, да не би да сте неин предствител? И как нито една страница за курортите на Анталия не се отваря от техния сайт??? Няма никаква информация за цени на хотелите в Аланя, Сиде, Белек, Лара ???  И сте подведена от другите фирми, ... поне техните сайтове са ОК!  И да съм платежоспособна никога не бих се доверила на фирма с подобен сайт !

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 10:46 от bubanka

# 490
Здравейте!
Хайде за разведряване на обстановката, да изплакнем очи с едно клипче на 10 топ хотела в Сиде Simple Smile
Не го пускам заради класацията. Знаете, че това е много субективно. Просто за повдигане на настроението. Има разбира се, и за другите райони, но това ми се появи първо.

Клипчетата са правени от двама сладура - мъж и жена, направо са за завиждане. Влогъри, които обикалят света и снимат хотели Sunglasses

# 491
Като гледам това видео и ми идва още сега да тръгна.Благодаря.

# 492
Не съм представител на туристически агенции и съм правила резервации от различни агенции. Отговорно мога да кажа, че още първата резервация с Травел Сийзън ме спечели. Не искам да правя реклама, но ще споделя с вас следната ситуация. Направих резервация за Делфин би гранд в годината, когато трябваше да бъде открит. Не откриха хотела, а аз получих предложение за три хотела, с които мога да го подменя. Не знаех нищо за нито един от тях. Получих пълна информация за всички плюсове и минуси на тези хотели и си избрах. Прекрасен хотел Кая Палазо на цената на първоначалната резервация, въпреки че този хотел беше доста по-скъп. Няма да коментирам отношението на посрещната фирма, защото всичко беше перфектно, дори получихме бонус заради смяната на хотела.
Имам само един въпрос към пишещите тук: защо когато стане въпрос за Травел Сийзън много от вас се опитват ни убедят колко високи са цените, колко лош е сайта на фирмата и колко нелюбезни са всички. Не ме убивате за мнението ми. Бях спряла да пиша тук, но сега не искам да се въздържам.

# 493
  • Пловдив
daviz Вашият хотел е на 1-во място.

# 494
Имам само един въпрос към пишещите тук: защо когато стане въпрос за Травел Сийзън много от вас се опитват ни убедят колко високи са цените, колко лош е сайта на фирмата и колко нелюбезни са всички. Не ме убивате за мнението ми. Бях спряла да пиша тук, но сега не искам да се въздържам.

Всеки тук изказва личното си мнение и опит, стараем се да си бъдем полезни. Мисля, че всеки може да си направи изводи за себе си на база прочетеното и да прецени при кого да резервира.
Аз нямам против нито Травел Сийзън, нито която и да е друга агенция, просто споделех моето впечатление за тях.
Не целя са убеждавам никого да се съгласява с мен, още повече, че в моя случай става дума за числа - не мога да кажа, че 4 е по-малко от 2✌

Общи условия

Активация на акаунт