На море в Турция- тема 50

• 112 216
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Защо не прочетете малко по назад в темата.Всичко пише.

# 151
  • Пловдив
Здравейте!Искам да попитам ,защо ми дават такива разлики в цените през букинг и през агенция.Батихан за първи юни за двама ,плюс дете за 7 нощувки-940 лв,през Ориен 99-1400,за Палм Уингс пак разлика 300 лв горе -долу.Нали транспорта бил 80лв,това ок,ама и за другите хотели много разлика!
Сигурно не могат да запълнят хотела от агенциите.ADALYA ELITE LARA 5* в който ще почиваме още януари беше разподаден и беше спрян за някои дати .А за останалите е с 2000лв повече от агенциите.Става въпрос за booking.

Mamma Suzanna
Защо не прочетете малко по назад в темата?Всичко пише.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 16:34 от slavei4e

# 152
Slaveiche, все забравям да те питам вие от коя дата бяхте в Адалия? Помня, че и вие сте юни, нали?

# 153
  • Пловдив
Да от 09.06-9 нощувки

# 154
  • Където морето целува небето...

Точно, защото прочетох темата се обърках. Видях, че се коментира огромна разлика в цените на букинг и тези на агенциите. Идеята ми не е да са "набутам" с 300 лв., а да попитам тези, които резервират постоянно за съвет. Споменах в началото, че за първи път избираме тази дестинация и не съм наясно.
Отново благодаря за препоръчаните хотели!

# 155

Значи ще се засечем, ние сме от 6-ти.

За цените - избирате си хотел, период, стая и сравнявате къде ви е най-изгодно.
Като цяла буукинга държат по-високи цени и имат малко стаи, но нищо не пречи да проверите.
Изпратете запитване и до самия хотел, както и до различните агенции и ще прецените от къде да резервирате.

# 156
  • Русе

Точно, защото прочетох темата се обърках. Видях, че се коментира огромна разлика в цените на букинг и тези на агенциите. Идеята ми не е да са "набутам" с 300 лв., а да попитам тези, които резервират постоянно за съвет. Споменах в началото, че за първи път избираме тази дестинация и не съм наясно.
Отново благодаря за препоръчаните хотели!
Е, те коментарите за разликите в цените са от вчера.

# 157
Страшно ви благодаря за съветите! Сега ако може да ми препоръчате и изгоден начин за резервация Simple Smile. Има ли агенция, която се е доказала като изгодна и като цяло кой от къде резервира?

За да намерите най-ниската за вас цена, просто трябва ровене в сайтовете и сравняване на офертите. Когато сте със собствен транспорт, възможностите са доста. В Триваго можете да потърсите най-изгодна оферта, Трипадвайзър също дава цени на различни резервационни сайтове.
Агенциите, които от години са на пазара и правят индивидуални резервации са Емералд, Ориент 99, Турс клуб, Авентура. Има и други, разбира се, просто тези са едни от най-предпочитаните и първи ми изникват като имена. Но към която и агенция да се обърнете, могат да ви дадат цена и да ви направят резервация. Все пак аз бих се обърнала към туроператор, който предлага и индивидуални резервации, защото те имат сключени договори с хотелите и шанса да предложат добра цена е по-голям. А по въпроса кой туроператор е изгоден, едва ли някой може да даде категоричен отговор, защото за един хотел най-добра цена може да е договорил един ТО, а за друг хотел - друг. Така че, пожелавам ви приятно проучване Simple Smile

И после да не забравите да се похвалите къде ще почивате Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 19:17 от Мaрги

# 158
Детето е на 6 и пътува трудно по завои, това е и причината да не сме излизали извън БГ с него до сега. Държа на чистота и атракции за детето и хубава и разнообразна храна. Ще пътуваме с кола. Нямаме конкретен бюджет, но да не е и от най-скъпите хотели. Може би ще изберем края на юни. Повече ли си заслужава Дидим и лош ли е пътят до там?

Не че Дидим си заслужава повече, просто има няколко хотела там, които са много добри като обслужване и качество на услугата. В Кушадасъ също има много добри хотели.

Palm Wings Kusadasi - има мини клуб, водни пълзалки, приличен плаж, добро обслужване, много добър вариант. Този е най-отдалечения като път хотел в Кушадасъ.
Palm Wings Ephesus - доста популярен сред българите. Има мини клуб, водни пълзалки и много хубав плаж. Много добро съотношение цена-качество.
Kustur Club - много хубава, голяма и зелена територия с много катерички, водни пързалки, включително и детски, мини клуб, но плажът е малък и до него се стига през преход под пътя. Добър вариант.
Richmond Ephesus Resort - има мини клуб, водни пързалки, плажът е хубав, широк и е чист пясък. Територията е голяма и добре озеленена.
Flora Garden Ephesus Hotel - малко по-скъп, но е по-нов, с по-съвременен вид и по-добро обслужване. Има мини клуб, пълзалки и хубав, широк плаж.
Ephesia Hotel - добър вариант за по-икономичен хотел. Няма пързалки, има детски басейн. Пясъчен, но тесен плаж.

Ами май това са всички хотели в Кушадасъ, за които се сещам и които на добро ниво, с добър или приличен плаж и на са с най-високи цени. Има доста други разбира се, но според мен те са неприемливи или компромисни варианти. Ако пропускам добър хотел, се надявам някой да допълни списъка.

В Дидим Venosa Beach  е абсолютна класика, много добър вариант, с добро обслужване, водни пързалки, мини клуб, пясъчен плаж.
Aurum Didyma Spa - голям комплекс, много зеленина, дълъг плаж.

Извинявай, но за Ephesia няма да се съглася с теб? Пързалки има предостатъчно, а отделно има толкова много детски атракциони като басейни, включително отопляем външен, пратер, пързалко и какво ли още не. Това е чудесен хотел за семейства с деца!

# 159
Ephesia Hotel - добър вариант за по-икономичен хотел. Няма пързалки, има детски басейн. Пясъчен, но тесен плаж.
Извинявай, но за Ephesia няма да се съглася с теб? Пързалки има предостатъчно, а отделно има толкова много детски атракциони като басейни, включително отопляем външен, пратер, пързалко и какво ли още не. Това е чудесен хотел за семейства с деца!

Аз също съм на мнение, че този хотел е добър вариант за почивка.
Като написах, че няма пързалки, имах предвид водни, съжалявам, че не уточних. Не си спомням да има водни пързалки, но ако са направили, приемам поправката.
Всеки един от изброените хотели, според мен е подходящ за семейства с деца. Не изброих подробно всичко, което предлагат, защото щеше да стане твърде дълго. А и реших, че се подразбира, че като предлагам хотели, подходящи за деца, те имат детска площадка. Абе, явно ме е домързяло да пиша Blush Grinning
Но за да не става объркване, вече ще гледам да давам линк към официалния сайт, когато пиша за някой хотел, за да може да има най-актуална и точна информация.

# 160
  • Варна
Детето е на 6 и пътува трудно по завои, това е и причината да не сме излизали извън БГ с него до сега. Държа на чистота и атракции за детето и хубава и разнообразна храна. Ще пътуваме с кола. Нямаме конкретен бюджет, но да не е и от най-скъпите хотели. Може би ще изберем края на юни. Повече ли си заслужава Дидим и лош ли е пътят до там?

Отидете в Анталия,разликата в километрите не е толкова голяма,колкото избора на хотел,цени и забележителности
Кемер,Лара,Белек,Сиде,прекрасни курортчета/градчета,нищо общо с това село Дидим,мое мнение.

# 161
Здравейте може ли едно бързо питане искам мнение за MAGIC LIFE MASMAVI Белек Благодаря на отзовалите се

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 10:55 от ludiazaek

# 162
Joy е тя застраховката е 5 лв. Joyнашите агенции дерат по няколко кожи, на принципа ден година храни.
Не мога да разбера защо като си с личен транспорт трябва да резервираш през агенция и да трепериш 5-6 месеца да не фалира или да не ти скроят шапката Joy като можеш да си резервираш директно на двойно по-ниска цена....
Напълно подкрепям думите на Роже .
Защо трябва да резервирам през бг агенция ,като мога да го направя през чужд оператор на много по-ниска цена .
Какво ще направи тази бг агениця за мен ,при самостоятелното ни пътуване .Абсолютно нищо .
Хората обиколиха света сами ,а ние тук четем как трябва да  се доверим на агенция ,да ни одерат кожата защото видиш ли сме бг туристи .

# 163
  • Пловдив
По цял свят хората ползват агенции.

# 164
Нека не коментираме личен избор на други, още повече непознати.

Общи условия

Активация на акаунт