Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е този хотел и защо не могат да го посетят?
Били ли сте отсядали в тези хотели или сте присъствали на организирани обиколки с разглеждане на техните стаи?
Кога цените на Maxx Royal спаднаха?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е този хотел и защо не могат да го посетят?
Хотелът, който се споменава, е Maxx Royal Belmis Golf Resort, построен през 2011 г. Той е известен със своите индивидуални вилички, разположени в парка на хотела. Не се посочва конкретна причина за недопускане; обаче се споменава, че е собственост на богат азербайджанец и че не всеки може да отседне там, както се съобщава от предишен опит.
-
Били ли сте отсядали в тези хотели или сте присъствали на организирани обиколки с разглеждане на техните стаи?
-
Кога цените на Maxx Royal спаднаха?
-
Кои са хотелите в Белек и Лара?
-
Какво представлява инфотур?

Ако отново ми препоръчате нещо подходящо до 2000 лв без транспорта ще съм ви благодарна!
Личи си, че имам слабост към тях. Преди много години се престраших да почивам в Delphin Deluxe, след като преди това няколко лета се дърпах и не исках дори да чуя за него. Обаче толкова много ни хареса, че почнахме да обикаляме наред всички Делфини.