Кюретаж и забременяване след това - тема 78

• 52 667
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но ви чета!!!
Имате много наакани памперси от нас и ви стискаме малките си палчета за много пухкави дупета.
Преди 1 година видях точно положителния тест за бременност, на когото дори не се зарадвах поради толкова много положителни тестове..... не вярвах, че това ще е най-силния положителен тест и той ще ми даде това кротко бебенце, което е толкова кротичко, въпреки целия стрес и притеснения по време на цялата бременност....
Помня всяка дата, всеки следващ тест, всяко чхг и узи на всеки понеделник .... та така минаха 9месеца и времето лети .... преди точно 1 година, бях в ужасна дупка... плачех като го видях този положителен тест, но не от радост, а от това, че най-вероятно отново ще последва провървява е и загуба... сега се гушкаме и само си спомням тези ужасни моменти и се питам защо? ... защо на мен и защо на жени, които отчаяно се борят за деца.... не е справедливо..... но е сигурно едно.... това прави майчината любов дори по-силна!!!

# 166
  • Sofia
Слънчице 💋❤️❤️❤️❤️💖! Когато човек вярва истински, щастието го застига! Бъди щастлива и се радвай на рожбата си!

# 167
Слънчице, благодаря ти за трогателния пост! Бъдете здрави и шастливи заедно! Явно трябва да преживеем всичко това, за да оценим истински стойността на това призвание - да бъдеш Майка!
Благодаря ти, че намина и само здраве за напред ❤

# 168
Слънчице, и аз много ти се радвам! Само хубави моменти да имате цялото семейство ❤
Благодаря, че си се сетила за нас и дойде да ни вдъхнеш кураж 😘

# 169
  • София
Слънчице 😘😘😘 Да сте живи и здрави😘 И аз много ти се радвам😃
Хвърляй памперси, та дано ни уцели някой 😉

Аз пак да питам нещо - някоя от вас слагала ли е Гиназол?
Слагам го вечер като легна и имам чувството, че на сутринта всичко изтича.... Дали въобще върша някаква работа с него😕  Същата работа и с Лактажина...
За пръв път слагам вагинални глобули и за това съм в чуденка....
Ще се радвам да споделите мнения😘

# 170
  • София
Бамболинка, те глобулите за това се слагат вечер, за да има време да действат докато си в легнало положение

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 11:38 от Nandin

# 171
Бамболинка, Лактажинът така си изтича сутрин, нормално е. Гиназол не съм слагала.

# 172
Ами нормално да изтича де, няма къде да отиде навътре. Simple Smile
Да си постои няколко часа вътре докато спим му е достатъчно. Това, което изтича е отпадъчен продукт, каквото трябва вече се е усвоило.

# 173
  • София
Представях си го, че попива някъде ....ахахах😂😂😂
Къде точно незнам, ама да не отива зян😂😂😂

Не ми се смейте момичета, за пръв път в живота си си пъхам такива работи😉😉😉

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 00:37 от Bambolinka11

# 174
Бамболинка, в момента и аз слагам глобули. Напълно нормално е да се изтича, утрогестан като слагах пак си изтича. То и на опаковките си пише, че е нормално, това което трябва си “попива” докато спим. Така че не се притеснявай Simple Smile

# 175
  • София
Мисля, че съм слагала Гиназол, но аз какво ли не съм слагала...все имам гъбички, разни течения Grinning

Ние със Слънчицето сме в една отчетна Simple Smile Много е хубаво да виждам бебета, след като с месеци сме си писали и сме споделяли болката след загубата.
Нещата се случват, оправят се...може да не е тогава, когато искаме, но става по-добре.

# 176
Благодаря ти, Дези, за надеждата Hug Всичко най-хубаво ви желая Heart

# 177
Момичета моята овулация преди да родя беше около 15-16-ри ден при период на цикъла 30-32 дни . Миналия месец следях овулацията си от 14-ти до 17-ти ден някъде и така неможах да видя две плътни чертички на теста на овулация и си казах че сигурно е месец без овулация . Този месец започнах да се тествам от 9-я до 22-я ден , оказа се че овулацията ми вече е по-късна , беше на 18-я ден 😳, и искам са попитам сали е възможно да се е променила след раждане 🤔?Цикъла ми вече варира 28-30 дни 🙄
Ние се постарахме да поработим по бебето този месец на15-ти,17-ти и 18-ти ден и сега остава да чакаме резултата 😉. Пия дуфастон от 17-я до 26-я ден 2х1, да видим дали ще има радост този месец , ако ли не ще продължавам с тестовете че тази късна овулация ми се стори странна 🙄.

# 178
  • София
Zara, при мен сега бебето се получи със следене на овулацията при лекар. Моят цикъл е нередовен по принцип, но след първото раждане и после миседа, беше на 35-45 дни. На 1 март ми беше дошло и на 19 отидох на лекар. Погледна ме с ехоград и каза, че има фоликул, с 2 мм нараства на ден и сметнах, че овулацията ще е на 24-25. Правихме секс тогава и бебето се получи. Седмица след тази овулация си изследвах прогестерона(ако не е станало, все пак да видя най-високото ниво на прогестерон) и беше доста висок, лаборантката каза, че вероятно съм бременна.

# 179
Здравейте момичета.Отдавна не съм писала защото гледам да се откъсна от случилото се миналата година (по това време бях бременна).Направих аз и изследването за микоплазми и уреаплазми и за щастие всичко е ок.А вече изчезна и неразположението и паренето.Момичета да ви питам за лигавицата по колко геритамин е добре да пия на ден?Този месец бях на преглед и 3 дни преди да ми дойде МЦ лигавицата пак беше само 7мм...Никога преди А не съм имала проблем с лигавицата...Даже първите 2-3 месеца след А лигавицата около О си беше 9-10мм...След хидротубацията всучко се обърка...Сега събираме парички и в началото на другата година смятам да направя ТВЛ за да проверим какво става с моите тръби...Уж на хидротубацията едната си излезе абсолютно проходима, но дали е така...Решихме с ММ да си дадем година и половина време за опити (защото като само едната тръба е проходима логично ни трябва повече време) и после аз ще направя едно лапаро и той отново една спермограма и после ще видим на къде...Момичета знаете ли като съм със завишени НК клетки прави ли се контролно изследване и след колко вливки?Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт