Пазаруване от Aliexpress.com 54

• 114 711
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Имам въпрос, относно диспутите . Миналата седмица получих дефектна стока, като още същият ден отворих диспут и прикачих снимки като доказателство. Все още обаче продавачът не ме е отразил, а диспутът изтича в събота Rolling Eyes Трябва ли нещо да правя?

# 196
  • Бургас
чакаш, ако не отговори до определеното време, значи е съгласен с теб / в твоя полза е
мълчаливо съгласие

# 197
  • София
Отново съм аз с въпроса за диспута. Нямам никакъв отговор, а срока изтече, въпреки че е мълчаливо съгласие, не трябва ли все пак да бъда известена по някакъв начин? Писах снощи на продавача, кога ще ми върне парите, на което той ми отговори, че пратката ми е изпратена и ми праща скрийншот с проследяващия номер... А моят въпрос беше съвсем друг, аз знам че пратката ми е изпратена, получих и я и е дефектна. Ето снимка на диспута. Да стоя и да чакам ли, или да пиша на някого?

# 198
Не виждам много добре ,но ако веднъж сте отказали предложението на продавача ,то aliexpress ще се намеси и ще вземе решение според изложените доказателства.

# 199
  • София
Как така предложението на продавача? Той мълчи, не ми е отговорил на диспута по никакъв начин, аз повдигнах диспута и качих снимки на дефекта и от там насетне нищо... не знам какво се прави в такава ситуация, за пръв път повдигам диспут.

# 200
Примерно :

# 201
  • София
Сега видях, че явно Алито е отсъдило в моя полза, на полето за предложението на продавача пише това Seller’s/AliExpress’ Proposal
AliExpress' Proposal
Proposal: Refund Only US ...
Трябва ли да отговарям?

# 202
Сега видях, че явно Алито е отсъдило в моя полза, на полето за предложението на продавача пише това Seller’s/AliExpress’ Proposal
AliExpress' Proposal
Proposal: Refund Only US ...
Трябва ли да отговарям?
Устройва ли Ви отсъждането на али? Щом е да трябва да приемете тяхното предложение.

# 203
Здравейте! Някой попадал ли е на добро предложение за плажна чанта? Благодаря!

# 204
Имам спечелен диспут за неполучена стока: You and the seller came to an agreement. Your refund has been transferred.
 До колко време ще получа възстановяване на парите посметка?
Благодаря!

# 205
  • Бургас

до 3 дена, аз ползвам али покет и там е още същия ден (дори по малко от час)
Системата не отразява връщането - явно е бъг, като писах на робота каза че са върнати и да проверя банката - при справка наистина бяха върнати (като е в карта)

# 206
При мен повече дни са минали и ги няма по сметка. Thinking

# 207
  • Бургас
питай робота той е затова
иска само 
Order Number:

# 208
  • Асеновград
Имам спечелен диспут за неполучена стока: You and the seller came to an agreement. Your refund has been transferred.
 До колко време ще получа възстановяване на парите посметка?
Благодаря!
Срока е до 14 дни , иначе идват 1 седмица обикновено . Важно . В банкирането като проверявате , някой път излизат на тази дата когато е платено за поръчката . Аз имам няколко случая . Е , то там си го пише всичко ама ....

# 209
За първи път имам проблем с пратка от Али-то. Вече 3 месеца я чакам, а продавача сам ми удължава времето за доставка. Ми писна ми да я чакам, искам да отворя диспут да ми върне парите поне. Въпросът ми е, че имам още 5 дни от delivery time. Трябва ли да минат, за да отворя диспут? Понеже по спомени изтекат ли тези дни и не потвърдиш доставката, то автоматично я зачита за доставена и не може да отвориш диспут? Кога да го направя?

Общи условия

Активация на акаунт