Пазаруване от Aliexpress.com 54

• 114 660
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • ВАРНА
Случайно калъфи за дивани и кресла да сте поръчвали ,майка иска да освежи на вилата Simple Smile

# 241

Здравейте. моля за съвет. да отварям ли диспут.

и до кога мога да изчакам. В пощата я няма тази пратка. а в бг пощи не се проследява защото не е препоръчана

# 242
Много се притеснявам, че изпратих обикновена пратка до Китай. Така продавачът винаги може да отрече, че е получил пратката. Кажете как да процедирам, моля ви! Sad

# 243
За първи път отварях диспут, но продавача не е приел желанието ми за връщане на парите. Днес ми излезе надпис "AliExpress' Judgment " и съответната сума. Тоест да разбирам, че диспута е затворен и финалното решение е, че ще бъдат върнати парите, и от сайта са се намесили?

# 244
За първи път отварях диспут, но продавача не е приел желанието ми за връщане на парите. Днес ми излезе надпис "AliExpress' Judgment " и съответната сума. Тоест да разбирам, че диспута е затворен и финалното решение е, че ще бъдат върнати парите, и от сайта са се намесили?
По принцип това означава отсъждане, но дали е приключил или вие трябва да дадете съгласие го виждате само вие. Явно пише и още. Ползвайте гугъл преводачката. Има статус на диспута трябва да е "finished". Когато али чакат да се съгласите има бутони Accept и Reject (както и при предложението на продавача). Трябва да сте отхвърлили предложението на продавача.

# 245
  • Бургас
направено ли е ако платя с карта и след това ми върнат парите да мога да ги пренасоча в моите али покет (купони)

# 246
По принцип това означава отсъждане, но дали е приключил или вие трябва да дадете съгласие го виждате само вие. Явно пише и още. Ползвайте гугъл преводачката. Има статус на диспута трябва да е "finished". Когато али чакат да се съгласите има бутони Accept и Reject (както и при предложението на продавача). Трябва да сте отхвърлили предложението на продавача.

Статуса ми е Dispute finished, нищо друго не виждам и нямам опция да натисна каквото и да е. Сега как да разбера какво е станало в крайна сметка?

# 247
  • у нас
Ян25, ако искате направете скриншот на страницата, където се вижда диспута, за дажя видим и ние. Но би трябвало да е в твоя полза.

# 248
Статуса ми е Dispute finished, нищо друго не виждам и нямам опция да натисна каквото и да е. Сега как да разбера какво е станало в крайна сметка?
Отсъдили са във ваша полза. Очаквайе парите по сметката от 3 до 15 работни дни.

# 249
  • София
Направих една поръчка на 23 май, но реших след това че не я искам и я отмених. На 24 май продавача ми писа, че отменя поръчката и да си чакама парите, само че парите още не са ми върнати. Нормално ли е толкова време?

# 250
направено ли е ако платя с карта и след това ми върнат парите да мога да ги пренасоча в моите али покет (купони)
Няма такъв цирк. Платено от карта(сметка) върнато в карта(сметка). Не пробвайте да врънкате на али за да не ви вкарат в категорията финасов изамник. Така е направено за да не се използва али от некоректни купувачи. Не им се иска на китайците да ги съдят за съучастие във финансова измама.

Направих една поръчка на 23 май, но реших след това че не я искам и я отмених. На 24 май продавача ми писа, че отменя поръчката и да си чакама парите, само че парите още не са ми върнати. Нормално ли е толкова време?
Да 3-15 работни дни след събитието е срока за връщане на пари от али при какви да са събития.
Проверете дали парите от сметката са изтеглени или само блокирани. Когато са изтеглени важи горното.
Когато са само блокирани можете с копие на разговора с продавача да попитате в банката дали ще ги отблокират по-бързо.

Здравейте. Моля за съвет. Да отварям ли диспут? До кога мога да изчакам.
В пощата я няма тази пратка, а в бг пощи не се проследява защото не е препоръчана
В грешната група сте. Относно проследяването на пратките в http://www.bg-mamma.com/?topic=894460
От сега ще кажа пристигнала е на 29.05 в България https://t.17track.net/bg#nums=S000024331328 и чака обработка. Трябва да дойде тези дни или до 15.06 Когато защитата вършва преди 15.06 трябва да искате удължаване. Когато имате достатъчно дни чакайте до изтичане на защитата и тогава диспут. Има случай да дават номера на чужди пратки или пратките да се "губят".

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 13:16 от bubanka

# 251
Здравейте излиза ми, доколкото разбрах, че поръчката е разрушена?
Nanchang, the export has been opened and demolished.
 Първо на продавача ли да пиша или да чакам 10 дни да минат, за да отворя диспут?

# 252
Здравейте излиза ми, доколкото разбрах, че поръчката е разрушена?
Nanchang, the export has been opened and demolished.
 Първо на продавача ли да пиша или да чакам 10 дни да минат, за да отворя диспут?
Питайте в http://www.bg-mamma.com/?topic=894460

# 253
  • София
Здравейте! Може ли някой да ми помогне ? В алиекспрес дебитната карта ми е запаметена , как да го махна  ? Благодаря предварително. 

# 254
Здравейте! Може ли някой да ми помогне ? В алиекспрес дебитната карта ми е запаметена , как да го махна  ? Благодаря предварително.  
Благодарете на чичко гугъл. Кратка версия https://bg.ruarrijoseph.com/internet/46540-kak-udalit-kartu-s-al … -rukovodstvo.html Дълга версия: http://ljx.dobrblog.com/articles/kak-da-premahnete-karta-s-aliek … broj-krediti.html
Може да пробвате да въведете данните на новата и да ги запаметите тях без да триете старата.
Въвеждането всеки път не предпазва много от злоупотреби. Когато ви е страх си извадете т.н. виртуална или си направете втора сметка дето стои празна и се зарежда от основната само при плащане. Спокойствието си има цена.

Общи условия

Активация на акаунт