Пазаруване от Aliexpress.com 54

• 114 669
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Абе тия са факири..за 2седм.пратката е тук Simple Smile)

# 256
  • София
Здравейте!
Някой скоро да е поръчвал смарт часовник, за да удари едно рамо?

# 257
Здравейте, искам да си поръчам за калъф за киндъл, но търся този модел https://www.casehappy.co.uk/kindle-keyboard-black-folio-case-5-p.asp# и нищо не намирам.
Моля за линк, ако някой е виждал това което търся (модела е важен, дизайна ми е все едно какъв ще е)  Peace

# 258
За моя диспут искам да се отчета, че съм много доволна от намесата на сайта. Парите вече са ми върнати, всичко е точно.

# 259
  • addicted
Здравейте, искам да си поръчам за калъф за киндъл, но търся този модел https://www.casehappy.co.uk/kindle-keyboard-black-folio-case-5-p.asp# и нищо не намирам.
Моля за линк, ако някой е виждал това което търся (модела е важен, дизайна ми е все едно какъв ще е)  Peace

Това Kindle 3 ли се води? Ако е така - излизат варианти:
Цък

# 260
CoffeeCat, благодаря че се включи, но не ми се отваря линка,моля те да го публикуваш пак.
Иначе да, киндъл 3 е модела.

# 261
  • addicted
Странно, сега и аз не го отварям, наистина.
Просто напиши kindle keyboard case в полето за търсене. Излизат резултати, слагам примерни в скрития текст, не са кой знае колко много понеже модела е по-стар, но има..

# 262
Тези ги видях, но не са модела който аз търся  Peace
Пробвах с всякакви ключови думи, но не излиза това което искам.

# 263
 Не знаех, че има такава тема, алиекспрес ми е мания Grin да ви питам - някой поръчвал ли е семена и останали ли сте доволни от тях?

# 264
  • addicted
Тези ги видях, но не са модела който аз търся  Peace
Пробвах с всякакви ключови думи, но не излиза това което искам.

Извинявай, аз съм те разбрала погрешно. Blush Не усетих, че точно такъв модел калъф търсиш.

PS. Извинявам се за спама, но не е ли такъв:
https://www.aliexpress.com/item/Case-for-Amazon-Kindle-3-3rd-gen … priceBeautifyAB=0
Вече го приемам като предизвикателство Joy

# 265
CoffeeCat,  bouquet
Точно това търся. Страшно много ти благодаря  Hug
Ако знаеш откога ровя...добре,че се сетих да пиша в темата!

# 266
  • Асеновград
Не знаех, че има такава тема, алиекспрес ми е мания Grin да ви питам - някой поръчвал ли е семена и останали ли сте доволни от тях?

От 5 пакетчета (около 200 - 300 семена) само това излезе . Плюс още 10 -12 , които съм дал на майка ми . Чакам да видя въобще дали ще се появи нещо . Трябва да са чушки . С една дума аз не съм доволен .

# 267
  • София
Поръчвали ли сте корейска козметика от Алито? Чудя се дали да си поръчам бб крем на Миша, но нещо все ме спира.

# 268

Да, аз, поръчах рози около 10 вида- пълен боклук са, нищо не поникна  Triumph

# 269
Rage

От 5 пакетчета (около 200 - 300 семена) само това излезе . Плюс още 10 -12 , които съм дал на майка ми . Чакам да видя въобще дали ще се появи нещо . Трябва да са чушки . С една дума аз не съм доволен .

Няма смисъл да чакаш, нищо няма да излезе , аз така си чаках розите , но уви Rage

Общи условия

Активация на акаунт