Пазаруване от Aliexpress.com 54

• 114 578
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
 И аз идвам с един казус. Чувствам се много тъпо, до сега не ми се беше случвало подобно нещо. Поръчах една ловна камера. На снимките в обявата беше новия модел, а на мен са ми пратили от стария, който съответно е и по-евтиния, отворих диспут да ми върнат 20$, как мислите това нормално ли е , дали ще получа нещо?

# 496
  • София
Две поръчки са направени по едно и също време (от различни търговци). Едната е със статус "Awaiting Shipment", а другата- "Awaiting delivery". Да разбирам ли, че вторият артикул не е наличен при търговеца, той чака доставка и чак тогава ще я изпрати към BG?

# 497
  • Асеновград
Това няма никакво значение , че са пуснати по едно и също време . Там има едни цифрички където пише до колко дена се изпраща стоката .

# 498
Две поръчки са направени по едно и също време (от различни търговци). Едната е със статус "Awaiting Shipment", а другата- "Awaiting delivery". Да разбирам ли, че вторият артикул не е наличен при търговеца, той чака доставка и чак тогава ще я изпрати към BG?
Awaiting delivery , означава, че е изпратено и да очаквате доставка.

# 499
Линкът към фейсбук страницата от първия пост не работи.
Аз търся проверен продавач или магазин, от който мога да си поръчам парка с естествен косъм или елек с качулка.

# 500
Здравейте! Някой да е попадал на добър конструктор за дете на 4-5 г.-момче? Благодаря на отзовалите се!

# 501
  • София
Благодаря за отговорите. Ориентирах се. Рядко поръчвам от сайта и някои неща са ми неясни. Прочетох и първия пост за информация.

# 502
Здравейте! Съжалявам,че нахълтвам,но имам въпрос.
Поръчах доста неща края на юни (не ми е за първи път,но за първи път имам проблем).
Дойдоха точно 3 неща с доста закъснение (по принцип,нещата ми идват за 2 - 3 седмици най-много). Сега очаквам още 10 пратки,след няколко дена стават 2 месеца и нищо! Ходих до нашият клон на пощата,момичето потвърди,че сигурно проблема е в Български пощи (нещо,в което съм сигурна). Писах си с продавачите,удължиха ми срока. Нямам против да изчакам още 2 седмици,преди да пусна диспут,но има ли смисъл?
Момичето от пощата ми обясни,че имат някаква нова система с баркодове и се случват доста обърквания и пратките ми може да са някъде в страната ...

# 503
Нямам против да изчакам още 2 седмици,преди да пусна диспут,но има ли смисъл?
Момичето от пощата ми обясни,че имат някаква нова система с баркодове и се случват доста обърквания и пратките ми може да са някъде в страната ...
Почакайте щом имате нерви. Винаги се променят разни неща, но това не е оправдание за липсата на пратките. Това за новата система си е колкото да се успокоите. Това за баркода са празни приказки не сме ние виновни техниката е виновна дмек на калпавата ракета и крив космоса. Станат ли 40 дена от пращането със сигурност е проблем или са ви дали чужд номер или са прибрани от някого. Погледнете проследяващите номера Сингапур (S0000*), Белгия и Малайзия дори и непроследимите в БГ дават кога е влязла в страната получател така ще имате още един ориентир (освен 40 дена от пращането) кога да приемете че дадена непроследима пратка трябва да я отпишете. Може и да дойде но шансовете след 40 дена са 1/1000.
Станат ли повече от 3-4 липсващи непроследими приемете, че имате проблем и за напред ще идват все по-малко от този вид пратки. Дали са ви нарочили пощите или продавачите е без значение.

# 504
Благодаря,въпреки,че ме отчаяхте тотално. Grin Ще изчакам пък каквото стане.

# 505
  • Бургас
на мен ако не ми дойдат 10 от общо 13 ще кажа - "крадлив пощаджия"
но все пак си мисля ако са дошли накуп 10-те и са в митницата и не е получила известието, заради крадливи съседи

# 506
И аз си го помислих това за пощаджията,но знам ли.. За първи път имам проблем.
А възможно ли е да ги задържат на митница,при положение,че са 10 различни неща от различни продавачи и са с много малка стойност?

# 507
А възможно ли е да ги задържат на митница,при положение,че са 10 различни неща от различни продавачи и са с много малка стойност?
Кой ви пълни главата с тия глупости? Митничарите да не са склад загубени вещи. Ще ви ги складираме при нас и като ни писне да се занимаваме с вас ще ви ги донесем на куп. Митничарите основно играят на единични по-скъпи бройки. За тях руснаците се шегуват така "подавайте им телефончета за крадене". Прибирането намного бройки малки пакетчета е дело на някой болен мозък от пощите, но щом са непроследими вероятността да си ги получите клони към нула. Продължавайте да врънкате из всички групи също фейсбук, вконтакте и еднокланици може след като им направите масирана реклама да намерят поредния клептоман.

# 508
  • Бургас
Кой ви пълни главата с тия глупости? Митничарите да не са склад загубени вещи.

нали вече има случаи в форума на задържане група от малки пратки които не са от един продавач

# 509
  • София
Някой може ли да препоръча търговец за ГСМ аксесоари? Трябва ми Type C кабел за Huawei, но да е поне 120см. Както и зарядно - стандартно, на 1А. Закалено стъкло и калъф също. Може и ибей.

Общи условия

Активация на акаунт