Пазаруване от Aliexpress.com 54

• 114 577
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
нали вече има случаи в форума на задържане група от малки пратки които не са от един продавач
Това не съм го срещал из групата. Може и да е преди да се включа.
Последно четох за обединени 2 пратки от iHerb, но там моето съмнение е че го гонят за търговски внос.

# 511
  • Перник
Преди време споделих, че поръчах раница, за която после продавачът помоли да откажа и да я поръчам от новия му магазин. Аз не го направих. В момента това е статусът на поръчката ми:

Tracking number : RB594613065SG
Seller shipped your order
Shipment cancelled

2018-08-18 00:14:23

【8】Waiting for pickup

2018-08-06 22:14:35

Да чакам и да се надявам, или да си искам парите?

# 512
Преди време споделих, че поръчах раница, за която после продавачът помоли да откажа и да я поръчам от новия му магазин. Аз не го направих. В момента това е статусът на поръчката ми:

Tracking number : RB594613065SG
Seller shipped your order
Shipment cancelled

2018-08-18 00:14:23

【8】Waiting for pickup

2018-08-06 22:14:35

Да чакам и да се надявам, или да си искам парите?
Продавача е отказал да изпрати пратката. По-скоро ще получите от умрял писмо.

# 513
  • Варна
Някой може ли да препоръча търговец за ГСМ аксесоари? Трябва ми Type C кабел за Huawei, но да е поне 120см. Както и зарядно - стандартно, на 1А. Закалено стъкло и калъф също. Може и ибей.

Voxlink в Али имат качествени неща отнасящи се до зарядни и кабели. Външните батерии на Vinsic са качествени. Най-добрите стъкла са на Nilkin, a при калъфчетата има огромен избор.

# 514
Извинявам се ако е коментирано, но нямам възможност да се върна да чета в предишните теми. Интересува ме Xiaomi redmi5 note искам да си поръчам,  добър ли е като модел, цена? Pro, plus? Има ли значение кой точно и ако някой е поръчвал да ми пише ако знае читав продавач. Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 20 авг 2018, 19:37 от milena_dyakova86

# 515
Извинявам се ако е коментирано, но нямам възможност да се върна да чета в предишните теми. Интересува ме Xiaomi redmi5 note искам да си поръчам,  добър ли е като модел, цена? Pro, plus? Има ли значение кой точно и ако някой е поръчвал да ми пише ако знае читав продавач. Благодаря предварително!
Купувайте каквото ви падне. От написаното е явно, че не ви интересува нищо само един модел дето сте го чули някъде. Дори не  знаете, че някой от изброените са един и същи модел но единия се продава само в Индия. Когато искате да купите нещо дето да отговаря на нуждите, а е тънко по цена сядате и четете.

# 516
netman71 затова питам, понеже не съм наясно. Разглеждах модела, който харесах и така ми излиза написан. И в емаг така излиза написан.  Не може всичко всички да знаем, и не е толкова евтин. За 300лв, мисля че мога да питам колкото желая. Така, че ако имате желание да дадете съвет, благодаря,  а ако не поне не се дръжте така, а подминете поста.

# 517
netman71 затова питам, понеже не съм наясно. Разглеждах модела, който харесах и така ми излиза написан. И в емаг така излиза написан.  Не може всичко всички да знаем, и не е толкова евтин. За 300лв, мисля че мога да питам колкото желая. Така, че ако имате желание да дадете съвет, благодаря,  а ако не поне не се дръжте така, а подминете поста.
Дал  съм съвет.  Ще се радвам и други да се включат. Дано да получите и съвети дето не са обикновенни изстрели в тъмното.

# 518
  • Бургас
нали вече има случаи в форума на задържане група от малки пратки които не са от един продавач
Последно четох за обединени 2 пратки от iHerb, но там моето съмнение е че го гонят за търговски внос.
с търсачката намерих това, но знам че има и други
http://bg-mam.ma/p/968013/35243808

# 519
с търсачката намерих това, но знам че има и други
http://bg-mam.ma/p/968013/35243808
Стреляте на посоки. В предишнят пост на същият човек е уточнено, че става дума за 18 пратки с проследими номера с турски пощи (R?*********TR) всяка от пратките надхвърля облагаемия минимум от 30 лева. За такова количество са в правото си да прехвърлят човека на НАП защото това надхвърля обемите за личноползване.
Вие ми ги сравнявате с непроследими т.е. пратки ненадхвърлящи облагаемия минимум. Хайде да не търсим повече. Този цирк с липсите по пощите сме го гледали и не само в БГ и не само веднъж.

# 520
Здравейте, от известно време пазарувам от Аliexpress и всичко е било наред. Преди 3 седмици направих 10 поръчки от различни търговци. Пет от тях изненадващо бързо дойдоха за около 7-8 дни. Но при  проследяването в сайта на всяка от тях, статусът им показва, че още не са тръгнали от Китай Simple Smile Parcel Status In transit at country of origin . На някой друг случвало му се е това?

# 521
Здравейте, от известно време пазарувам от Аliexpress и всичко е било наред. Преди 3 седмици направих 10 поръчки от различни търговци. Пет от тях изненадващо бързо дойдоха за около 7-8 дни. Но при  проследяването в сайта на всяка от тях, статусът им показва, че още не са тръгнали от Китай Simple Smile Parcel Status In transit at country of origin . На някой друг случвало му се е това?
Ако са с непроследими номера няма и да мръднат в сайта?!  Вас кое ви притеснява точно ?

# 522
Oще не са тръгнали от Китай Simple Smile Parcel Status In transit at country of origin . На някой друг случвало му се е това?
Случва се постоянно. Някой продавачи не въвеждат коректни данни за проследяване в алиекспрес.
Да покаже, че е пристигнало, а го няма в пощата е тогава е проблем.

# 523
Ако са с непроследими номера няма и да мръднат в сайта?!  Вас кое ви притеснява точно ?
Имат уж някакви номера за проследяване. Например UC991225575CN Но при въвеждане в сайта на БГ Пощи ми изписва това: Пратката не подлежи на проследяване, Проследява се само препоръчана пратка.
Ако беше се случило за една пратка, нямаше да ме учуди. Но и 5-те пристигнали пратки се водят, че още са в Китай. По-скоро ме притеснява, да не ми дръпнат втори път парички за едно и също нещо.

# 524
  • Варна
Имат уж някакви номера за проследяване. Например UC991225575CN Но при въвеждане в сайта на БГ Пощи ми изписва това: Пратката не подлежи на проследяване, Проследява се само препоръчана пратка.
Ако беше се случило за една пратка, нямаше да ме учуди. Но и 5-те пристигнали пратки се водят, че още са в Китай. По-скоро ме притеснява, да не ми дръпнат втори път парички за едно и също нещо.
Това не е номер за препоръчана пратка, просто си е товарителница някаква, която се проследява само в Китай. Стоките Ви са на стойност под 5 долара и сигурно са с безплатна доставка, затова не се проследяват. Проследяват се препоръчани пратки примерно с номер RN832522416CN.

Общи условия

Активация на акаунт