Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 27 март 2018, 06:19 ч.

Децата Индиго

 • 3 225
 • 7
 •   1
Отговори
 • Плевен
 • Мнения: 116
Колкото и да е странно за някой , да се раждат деца със странности или специални дарби и умения това се превръща в често срещано явление .Това явление набра скорост под името „Деца Индиго“ понеже се вярва че идват от по-високи нива на Творението и са с Виолетова Аура, и че това са деца от Новата Раса за която се говори и пише от няколко века от едни от най-видните Окултисти и Езотерици.
Тези деца се раждат с отворено „Трето Око“ шеста чакра което им позволява да виждат същества от други измерения които княкой наричат "Въображаеми приятели" , да общуват с тях да имат пророчески видения , както и да получават информация от високи духовни нива  за което по някога биват смятани за странни или дори някой родители правят грешката да ги мислят за психично болни и да се опитват да им помогнат чрез психиатър и медикаменти .Децата Индиго са много по-различни от останалите деца:те виждат неща които другите не могат да видят ,  интересуват се повече от духовни неща,изкуства и наука а материалното малко ги интересува, живеят в свой собствен затворен свят и понякога се изолират и затварят в себе си понеже няма кой да ги разбере , имат високо развита интуиция и интелект.Симптомите на Дете Индиго може да се проявят още в най-ранна възраст , в пубертета или след него . Някой от тези хора не могат да издържат на напрежението постоянно да виждат или  да чуват разни неща , а понякога нещата са  просто ужас.Голяма част посягат или биват тласнати към успокоителни , наркотици ,алкохол, пороци.Защо и вашето дете да не е едно от тях.Ето ви и малко статистика http://www.doctoronline.bg/articles/1059/Vsyako-deseto-dete-v-Ho … uva-glasove"

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 06:25 от Калоян Пламенов

# 1
 • Мнения: 5 247
Интересна е темата за децата индиго.
Наистина нещо по-различно витае около новото поколение. Но засега всичко се ограничава в кръга на догадките и предположенията.

Ще поживеем - ще видим!

# 2
 • Мнения: 54
Ако сте по компетентни по темата имате ли идея какво може да означава това - дъщеря ми е на 5, талантливо дете е , рисува красиво, пее много добре, танцува, спортува, знае много неща, интересува се много, задава много въпроси, говори руски и английски, при това с такъв акцент ,какъвто и аз не мога да докарам, понякога мисли и говори като възрастен човек, обаче ме учудва за какви неща си спомня и то все ей така от нищото. Преди няколко дни ме попита какво прави там една баба (съседка на родителите ми, която почина преди малко повече от 2 години). Пита ме за пра пра баба и, която почина тя като беше на около 2г. и нещо, има и други случаи, винаги като минаваме през църква изявява желание да поздравим Дядо Поп но да не стане 1 метър пост. Не знам от къде си спомня тези жени, след като е била в тази възраст, аз примерно от тези ми години имам 1, 2 бегли спомена. И защо все починали хора, ясно, че днешните деца де развиват много по бързо, но чак пък толкова. Имате ли идея на какво може да се дължи?

# 3
 • Мнения: 538
Отворено съзнание, което все още помни някой от миналите си животи вероятно, преди хора като нас да се погрижат спомените и връзките с астралния свят да се замъглят и загубят на по-късен етап. Ако не го пратят на психиатър може и да продължи да се развива и да поддържа евентуално тези си способности. За в бъдеще може да са му много полезни, независимо от вероятното неразбиране или страх които могат да породят в околните.

# 4
 • Плевен
 • Мнения: 116
Проста Еволюция ,Новата Раса .За това се говори и пише от 100год че ще се появят.Голяма част от родените след 70та-80та год са така ,всеки с различни дарби.Еволюция ,преди холяди години сме живяли по дърветата а сега седим пред компютри и се занимаваме с програмиране.Четох някъде в новинарски сайт че в Русия има група от деца които са с телепатична астрална връзка помежду си и уреждат срещи в други измерения и се разбират след което се срещат във физическия свят въпреки че са от различни градове и не са се познавали физически -Астрална Проекция, и някой от нас го могат но ние сме го развили чрез техники и мн. труд ,а те са деца и са родени така.И в София има такава група и съм бил на техни сбирки,малко по-големички са но и там имаше хора с дарби.Някой такива деца по на 5-6 год могат да ти дадат отговори и на въпроси по квантова физика.
Руснаците още през 70те год са изобретили камера която може да заснеме и определи аурата на човек Кирлианов Апарат чрез който може да се определи какъв тип си по цвета на аурата..
Ето ви предаване по БТВ за тези деца
https://www.btv.bg/video/shows/golemite-zagadki/videos/koi-sa-detzata-indigo.html
Както и мн. полезно предаване по ТВ7

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 00:54 от Калоян Пламенов

# 5
 • Плевен
 • Мнения: 116
Ето ви линк към форума на Деца Индиго в България ,вътре пишат както родители така и деца.Надявам се да ви полезен https://indigota.com

# 6
 • Мнения: 54
Благодаря, ще го прегледам.

# 7
 • Terra incognita
 • Мнения: 3 721
Моят син постоянно ме шокира със спомени от миналта година, когато е бил на година и десет месеца, да речем. Помни всичко с подробности.
Гледа снимки и казва в този ден с кого е бил, какво е правил. Вчера измъкна отнякъде една подаръчна чантичка, каза кой му я е дал и какъв е бил подаръка. Не говори много добре, но с няколко думи се разбираме. Нямам представа дали е нормално децата да имат такива спомени от такава ранна възраст, но аз определено се впечатлих.
Не знам дали съществуват деца индиго, но синът ми се припокрива с много от "симптомите".
Може и да е само съвпадение, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт