Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Незнам кой на кого си прехвърля топката дали МЦАР или Фонда,но е факт че вече почти месец и половина ни мотаят и явно на всеки казват различна инфор.Тъй като аз звънях в понеделник до МЦАР и ми беше казано,че са получили акредитация,всичко им било изрядно,но чакали подпис от министъра на здравеопазването.После и до Фонда звънях,те ми казаха само ,,клиниката ви няма сключен договор,друга информация неможем да ви дадем".Незнам вече и аз какво да правя.Не ми се иска да сменям клиниката,но това чакане е толкова дълго и времето си минава.Отчаяна съм просто.

# 31
  • Varna
Аз също съм отчаяна вече,времето си минава а договор няма.Не ми се иска да сменям  и чакам.Щом ни няма в графика за април това значи сигурно че и да подпишат чак май ще има обаждания, така ли? Аз в понеделник бях в клиниката  и ми казаха ние сме  изрядни, но ни мотаят.

# 32
Сигурно ли е че ние въобще трябва да сме в график. На мен от фонда ми казаха, че щом се подпише договора ще звъннат веднага, моя въпрос към тях беше- колко време ще чакаме, а тя ми каза че няма да се чака.

# 33
Именно! Защо, ако наистина ще подписват не ни извикат началото на април за заповеди. Така или инъче докато не се подпише договора ние не можем да започнем, но ще сме готови да стартираме при първа възможност. И как на другите им дадоха заповеди без договор? Дори Д-р Кисьов февруари месец изрази изумление, че дават заповеди, а договори официално няма. Писах мейл на директорката на фонда, тъй като не ми вдигна и на двата телефона. Съмнявам се да получа отговор, но все пак...

# 34
  • Varna
Според мен е сигурно  подписването, просто някой по веригата се бави.Вината не е в клиниката.

# 35
Има ли я като документ тази акредитация? В сайта на община Варна видях, че в програмата  Общинския съвет за 21.03.18 беше  приемането  доклада за акредитацияа на Аг.

# 36
  • Varna
Акредитация  има, сега чакат официалния  документ.

# 37
https://www.mh.government.bg/bg/administrativni-uslugi/registri/ … o_date=28.03.2018 тук трябва да я пуснат акредитацията на МЦАР.

# 38
  • Varna
Там ще излезе като е готов официалния  документ.Имат акредитация  за 5г.

# 39
Няма да споря,но докато не стане официален документ няма да почнат да звънят от фонда!

# 40
  • Varna
Това е повече  от ясно...

# 41
Здравейте и от мен! Ние сме от 13.02 с номер 40349, дос еГа имаме 4 инсеминации и 2 ин витро и никога не сме стигали до 2 чертички. Да се надяваме,че третия път ще ни е на късмет.
Успех на всички започнали процедурка!
в коя клиника са направени ако мога да попитам😊😊

# 42
Момичета днеска дали са званяли на някой

# 43
Днес, явно не са раздавали, дано да подновят утре .... Sad

# 44
Незнам кой на кого си прехвърля топката дали МЦАР или Фонда,но е факт че вече почти месец и половина ни мотаят и явно на всеки казват различна инфор.Тъй като аз звънях в понеделник до МЦАР и ми беше казано,че са получили акредитация,всичко им било изрядно,но чакали подпис от министъра на здравеопазването.После и до Фонда звънях,те ми казаха само ,,клиниката ви няма сключен договор,друга информация неможем да ви дадем".Незнам вече и аз какво да правя.Не ми се иска да сменям клиниката,но това чакане е толкова дълго и времето си минава.Отчаяна съм просто.
и аз съм при Александров с партньора ми решихме че ако до след великденските празници не почнат да званнат ще сменяме клиниката макар да не ми се иска

Общи условия

Активация на акаунт