Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 585
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • pleven
А до мен остават само 11 номера. Явно ще се чака.😀 А като виждах как бързо вървят номерата и много се зарадвах. Но все пак на фона на това което беше преди сега си е направо супер.

# 526
А до мен остават само 11 номера. Явно ще се чака.😀 А като виждах как бързо вървят номерата и много се зарадвах. Но все пак на фона на това което беше преди сега си е направо супер.
Здравейте вие кой номер сте? Защото аз съм 4042* да знам колко остава до нас. Благодаря ти

# 527
  • pleven
Здравейте вие кой номер сте? Защото аз съм 4042* да знам колко остава до нас. Благодаря ти
Ние сме номер  40434

# 528
...При мен например на генетичните изследвания се оказа хетеро мутация на гена за отговор при яйчникова стимулация. Тоест ще има атипичен отговор при мен....
Кой е този ген? Благодаря.

# 529
Генът е  A1298C в MTHFR. Такъв ти изследвания се правят преди асистирана репродукция. Основно гледат за тромбофилии, но излизат и някои други неща. При мен мутацията в този ген показва, че вероятно ще трябва по-силна доза при стимулация. Отговорът на яйчниците ми би бил по-слаб по принцип.

# 530
Ние сме номер  40434
Ние пък сме 40494, но края на Април ни върнаха за още една спермограма... Sad  Все още сме със статус за допълване на мед. документация.
Ако ни одобрят около 20-ти, мислите ли че има шанс да се класираме за връчване през Юни?

# 531
Момичета, нещо са обновили по сайта. Преди като си проверявах статуса беше с ЕГН, а сега иска дата на раждане. Не знам вече така ли ще е. Flowers Sunflower

# 532
Момичета, нещо са обновили по сайта. Преди като си проверявах статуса беше с ЕГН, а сега иска дата на раждане. Не знам вече така ли ще е. Flowers Sunflower
Ще се затяга положението с използването на личните данни, вече няма да ни искат ЕГН-то за щяло и не щяло, та може вече фонда да са се съобразили с това, и вече да е само дата на раждане.

# 533
Така е след този GDPR .Много се затягат нещата ,но всичко пак в последния момент.Аз работя за един от моб.оператори и как да обясниш на хората да се разпишат на един лист ,с което си дават съгласието за обработване на лични данни.Без тях няма как да работим .

# 534
Момичета нещо няма обаждания май, до къде стигнаха с номерцата?

# 535
Момичета нещо няма обаждания май, до къде стигнаха с номерцата?
Ако не греша последно бяха стигнали с обажданията за получаване през юни до номер 4040*

# 536
Здравейте на всички. Имам едно питане надявам се да ми помогнете.Одобрени сме от фонда и на 29.05. ни поканиха за заповед  работата е там че се обадих във клиниката и ми казаха че не могат да ми дадът по ранен час от 13 ти юни . Моля който е наясно да каже кога се правят подготвителните иследвания за инвитро процедурата ( спин ,васерман и др.) колко струват  и колко време отнемат резултатите... Благодаря предварително

# 537
ние сме номер 40232 с мъжки фактор сме .....желая успех на всички ...😊

# 538
Здравейте!

Имам следното питане - миналата година отложихме заповед и от фонда ни казаха, че до края на май месец.2018 г.трябва да я вземем. Звънях на фонда и оттам ми казаха, че тази заповед не можем да я ползваме, а трябва да пуснем документи за нова с новите им изисквания и след около 4 месеца ще си я вземем.

Някой друг сблъсквал ли се е с това? И да звъня ли за говоря с директорката?

# 539
Аз мисля, че взимането на заповед се отлага до 3 месеца, а използването до една година. Не съм 100% сигурна в това.

Общи условия

Активация на акаунт