Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 574
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Аз съм 200 номера по-напред. То времето минава така или иначе,само да е успешен опита.Flowers Four Leaf Clover

# 616
Здр момичета и аз днеска изпратих документите за кандидастване за 2 опит колко време чакате за отговор от фонда

# 617
Аз днес си получих заповедта!😊😊😊

# 618
Браво! Успех!

# 619
# 620
Здр момичета и аз днеска изпратих документите за кандидастване за 2 опит колко време чакате за отговор от фонда
   за отговор аз чаках 2 месеца .за получаване на заповед 4 месеца общо от подаване на документите

# 621
Здравейте, за всеки опит ли се подават документи ?
Нали фонда покрива 5 опита

# 622
не 4 опита покрива фонда

# 623
Добре 4, за всеки отделно ли се подава молба или с 1 правиш 4 опита?

# 624
  • София
За всеки опит/заповед подаваш отделно молба и кандидатстваш наново. След като вземеш заповед до една година я ползваш и си задължена да уведомиш фонда дали има настъпила бременност и родено/и дете/деца.
След това може да кандидатстваш отново до изчерпване на 4-те заповеди.
Ако кандидатстваш за ЕЦ (спонтанен цикъл) - една заповед покрива 4 опита (и до 5 хил.лв.)
След първата заповед се подава по-малък набор документи - обикновено етапна епикриза, декларация, че няма промяна в обстоятелствата и от сорта.

# 625
А трябва ли пак АМХ да се прилага

# 626
Някой има ли скоро промяна в статуса? На мен ми пише разглежда се от комисия от 20 дни. Кога се събира тази комисия?

# 627
  • София
Трябва.
Преди FSH, сега АМН се пуска преди кандидатстването за всяка заповед.

# 628
Благодаря

# 629
Някой има ли скоро промяна в статуса? На мен ми пише разглежда се от комисия от 20 дни. Кога се събира тази комисия?
Комисията се събира веднъж или два пъти месечно, този месец беше на около 18 май. Моята заповед подадена на 03.04 тогава е разглеждана и вече ми пише одобрена.

Общи условия

Активация на акаунт