Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 185
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
На мен все още не ми излиза...

# 676
Момичета 40494  от 22.02 днес стана горд собственик на заповед!
Желая ви много успех и много +++ тестчета

# 677
Aз съм 486 от същата дата и съм поканена на 06.06. Странна работа, но мисля, че ти предоставяше някакви допълнителни документи.

# 678
Aз съм 486 от същата дата и съм поканена на 06.06. Странна работа, но мисля, че ти предоставяше някакви допълнителни документи.

Да искаха ми още една спермограма, но знаеш ли възможно е да е имало и грешка, защото днес когато влязох след  1 час висене заповедта ми я нямаше и щях да полудея, но бяха много любезни де веднага я намериха и ми я дадоха. Жената каза, че може би съм била за сруга дата, но когато ми се обадиха ми казаха 4 Юни, няма как да съм я забравила лягах и ставах с тази дата.

# 679

Да искаха ми още една спермограма, но знаеш ли възможно е да е имало и грешка, защото днес когато влязох след  1 час висене заповедта ми я нямаше и щях да полудея, но бяха много любезни де веднага я намериха и ми я дадоха. Жената каза, че може би съм била за сруга дата, но когато ми се обадиха ми казаха 4 Юни, няма как да съм я забравила лягах и ставах с тази дата.
+

Два дни не е такава драма и проблем. Сега започва играта Simple Smile и ще е интересно.

# 680
Някой има ли представа защо ще раздават заповеди до 11.06?

# 681
Може от 11ти нататък да дават на такива, които са отложили в предните 1,2,3 месеца. Незнам.

# 682
Най- вероятно са изпълнили плана за полугодието, и дано заради това забавят темпото. То и обявената бройката този месец е по- малка. За 08,06 викат номера с 600 и нагоре, та наистина ще приключат на 11-ти.

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 17:02 от zezeto

# 683
Дано следващия месец да е по силна бройката. Ние ще подаваме за трети път другата седмица. Успех на всички!

# 684
Най- вероятно са изпълнили плана за полугодието, и дано заради това забавят темпото. То и обявената бройката този месец е по- малка. За утре вече викат номера с 600 и нагоре, та наистина ще приключат на 11-ти.
Аз съм под 500 и съм за утре.

# 685
Най- вероятно са изпълнили плана за полугодието, и дано заради това забавят темпото. То и обявената бройката този месец е по- малка. За утре вече викат номера с 600 и нагоре, та наистина ще приключат на 11-ти.
Поправям се за 08,06 канят 40634. ( От ФБ)

# 686
Здравейте, може би е обсъждано назад и се извинявам че се повтарям,но имам взета заповед на 02.04. и искам да сменя клиниката.
Звънях във фонда и ми казаха от клиниката ще подготвят документите и след месец-два ще е готова. Сега бях в новата клиника. Дадоха ми удостоверение,че съм техен пациент и ми казаха със заповедта да отида във фонда и ще ми я сменят веднага.
Някой от вас правил ли е тази смяна наскоро и какво всъщност трябва да направя наистина? Утре ще звъня отново във фонда,но ще се радвам някой да изкаже лично мнение.

# 687
  • София
Здравейте, може би е обсъждано назад и се извинявам че се повтарям,но имам взета заповед на 02.04. и искам да сменя клиниката.
Звънях във фонда и ми казаха от клиниката ще подготвят документите и след месец-два ще е готова. Сега бях в новата клиника. Дадоха ми удостоверение,че съм техен пациент и ми казаха със заповедта да отида във фонда и ще ми я сменят веднага.
Някой от вас правил ли е тази смяна наскоро и какво всъщност трябва да направя наистина? Утре ще звъня отново във фонда,но ще се радвам някой да изкаже лично мнение.
Отиваш във Фонда със заповедта и с удостоверението от клиниката, просто не става веднага издаването на новата заповед, а трябва да мине следащият съвет и след това ви дават новата. Отнемаше около месец ориентировъчно преди. Сега при новите темпове на работа не могада преценя.

# 688
Благодаря много zazu! Утре ще звъня и предполагам че те трябва да ми кажат кога да отида,нали?

# 689
Поправям се за 08,06 канят 40634. ( От ФБ)
Аз съм номер 40 634 и ще си взема заповедта на 08.06(в петък )😀,при мен доста бързо се получи - точно 3 месеца.Стискам палци на всички,дано бързичко да стигнат и до вашите номерца 🙂

Общи условия

Активация на акаунт