Прекалена ревност или не ??...

• 8 495
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
  • Насред хаоса
"Какво да правя в този случай"
Освен да използваш разума, бих добавила и да се пазиш от забременяване, докато се види накъде ще тръгнат нещата. Според мен щом на 28 няма възпитание и акъл какво е допустимо и какво не в една връзка, хич не ги чакай да дойдат. Нали се сещаш, че и за теб има чуждо и може да ти е сладко? С неговите камъни по неговата глава.

# 31
  • София
Доколкото схващам от прочетеното, авторката дълго е тормозила мъжа си, докато той накрая признае, че не иска да спи с други, но не е сляп за други жени и понякога има разни мисли за непознати. Съответно тя дори е искала да присъства на негови свалки и дори на нещо повече - вероятно от мазохистичното желание той до край да отрича, че изобщо вижда други жени наоколо. Т.е. човекът може изобщо да не се интересува от ходене по чуждо, но май тя само това му намила на главата. Виж, за лъжата, за да иде да пие в друг град с приятели - кофти работа, но може пак да се е притеснил да не бъде заподозрян в изневери и затова да не е казал, че отива да обърне някоя чашка. Разбира се, за човек на 28 г. ми е странно подобно поведение, защото уж са младоженци и би трябвало да му е по-интересно да излезе на по питие с нея или да си останат вкъщи да се гушкат.
Не знам дали съм разбрала правилно, но проблем не виждам, освен желанието на авторката половинката й да й повтаря постоянно как никога не би погледнал друга. Тогава пък защо тя му говори глупости как има желание за други мъже?
Звучи ми малко като 16-годишната ми дъщеря миналата година, когато се загаджи за първи път и постоянно се чудеше дали за него е най-хубавата или вижда, че има и по-хубави от нея и дали би я оставил ако някоя му се стори по-хубава. Тийнейджърски терзания.

# 32
  • Варна
Не знам какво да правиш, но знам какво да не.

НЕ забременявай. Поне засега.

НЕ си мисли, че с едно дете нещата ще се оправят. Всъщност ще се сбозят тотално.

Порасни.

# 33
Много ви блгодаря момичета всичко което казахте ми е от полза благодаря ви .

# 34
  • София
Ми нищо, какво да правиш. Разбирам да се е случило нещо, та да реагираш някак, ами то - тормозила си го до пропадък, колкото да си "признае" някакви неща дето я ги мисли, я не, само и само да го оставиш на мира.

# 35
  • Варна
Той и да не ги е мислел, вече го прави.

# 36
Момичета не съм го тормозила просто го питах. И без причина няма да питам тия неща. Явно съм забелязала нещо...

# 37
  • София
Сдобила си се с простак за съпруг или поне голям глупендер, че да го изрази гласно, дори и да го мисли.
Отговор на въпроса "Какво да правя?" го знаеш само ти, защото зависи от твоето светоусещане, търпение и представи за живота.
Според мен сте се взели прекалено рано, недорасли сте и двамата и ще карате в същия дух, докато на някой от двамата не му писне. 

# 38
  • София
че то аз забелязвам красивите жени по улиците, защо евентуалният ми мъж да не ги забелязва
и красиви мъже забелязвам
ама не ми идва да се разведа, хипотетично казано де, само защото съм харесала някой на улицата
или в кръчмата

въпроса е дали е склонен да изневерява, ама и това няма да го разбереш лесно, освен ако не го е вече правил
тогава си обречена

а ако не е от изневеряващия тип, но го съсипеш от тормоз и подозрения и разпити, накрая ще те напусне заради друга със сигурност
но ще си си виновна сама

смятам, че и на двама ви ви е скучно ежедневието, бедно съзнанието и такъв манталитета, и затова такива драми си разигравате
нищо не можеш да направиш

# 39
сериозно ли разправяш на мъжът си, че нямаш нищо против да спи с други жени  ooooh! с идеята да те убеждава в обратното. що за тъпо поведение.

# 40
Всеки мисли по различен начин 😉

# 41
  • София
Криси .Д,
Съвет 1: Отиди да ти предпишат противозачатъчни, не си узряла за дете, нито съпругът ти
Съвет 2: Запиши университет - вместо да се терзаеш с глупости, направи нещо за себе си

# 42
това е твърде далече от мисленето. 19 годишният ми неженен син се държи и разсъждава доста по зряло.

# 43
Мисля, че трябва да се вдигне допустимата възраст за сключване на брак.

# 44
Вие в тази група повече нагрубявате а не давате съвети.. Жалко..

Общи условия

Активация на акаунт