Прекалена ревност или не ??...

• 8 493
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Всеки мисли по различен начин 😉

И като мислиш по различен начин, какво очакваш да получиш като съвет? Очевидно за теб е приемливо да водите тези налудничави разговори, за него също е приемливо да вербализира коя би опънал. В крайна сметка сте се намерили и двамата.

# 46
Криси .Д,
Съвет 1: Отиди да ти предпишат противозачатъчни, не си узряла за дете, нито съпругът ти
Съвет 2: Запиши университет - вместо да се терзаеш с глупости, направи нещо за себе си
Скрит текст:
Ама той университета не е за всеки едвам завършил средно, все пак! Вие това 'вишУ' за нищо го нямате

Момиче, твоето е точно "каквото повикало, такова се обадило". Детска работа и необмислен брак. Ти го чоплиш и очакваш той да не ти го върне или очакваш от сутрин до вечер да ти повтаря как гледа само и единствено теб?!  Нека си гледа, ама важното е ТИ да му покажеш, че има граници, които не бива да прекрачва.

# 47
  • София
Точно това е истината. Да му покажеш границите. Започнеш ли да го питаш и да му предлагаш, той ще реши, че това е позволено. Заяви ясно, че не би ти харесало той да има връзки с други  и точка, вместо да го питаш дали би свалял други, че и да му обясняваш как самата ти ще се сваляш с други!

# 48
Здравейте !!! Мажът ми след много говорене настояване и лъгане от моя страна,че ако иска да прави с*кс с някоя нямам нищо против. Той не отказа просто каза че ще му е странно аз да съм там .. Призна ми,че като е някъде с мен заглежда други  че неможел да каже на хубавото грозно че мисли че са много яки мисли за секс с тях. Казва ми че може да е с мен но не е сляп. 😢 За да му върна и аз му казах чв мисля така като видя някой друг мъж. Но това не е вярно. Женени сме от 8 месеца само и досега е правил някой грешки но не е спал с никоя,но други неща да лъгал ме е за да отива до другия град като си пийне забравя че е женен и се сваля с някоя. Дали заради нещата от преди съм такава. До сега съм мислила че в очите му съм само аз. И това сега ме срина.Незнам какво да правя. Сасипана съм 😢😢
Не че разбрах кое е "това сега" ,което те е сринало, но си се омъжила за кръшкач.Сори.

И след като прочетох темата....
Значи, ти му заявяваш, че нямаш нищо против той да прави секс с друга.Обаче, после те срива неговото признание, че ако види хубава жена, му минават разни мисли ....Последно, имаш или нямаш против изневярата?
И аз съм ревнива, ама подобен мазохизъм дори не би ми минал през главата...да го навивам как нямам против да ми кръшка, само и само да ми повтаря, че никога не би направил подобно нещо.Дори не знам как да определя подобно поведение.
Ако не се спреш, сама ще го "хвърлиш" на вълчиците навън.

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 15:23 от Анонимен

# 49
Да забелязваш хубавите мъже и жени не е порок. Аз имам очи и също ги виждам.Намирам за нормално и моят мъж да ги вижда.Даже наскоро му показах една позната,която има внуче жената,а изглежда като на 35.Еми евала й правя.
Не знам защо си казала на мъжа си че нямаш нищо против да има интимни отношения с друга. Представи си че и той ти каже,че няма нищо против да си легнеш с някой. Мен лично това много би ме обидило. При положение,че наскоро сте се оженили ми е крайно странно дори да водите подобен разговор. Да възможно е някога някой от вас да изневери на другия, но защо човъркате.От мазохистични подбуди ли?
Не знам... може би аз нещо не съм разбрала темата...
Какво може да направиш?Живей си живота...ако си щастлива с този мъж - бъди с него.Ако ли не- както те посъветваха други жени, не забременявай.

# 50
Ако моят съпруг ми каже такова нещо, ще е до там Simple Smile Все пак сте женени от 8 месеца, представи си като се появи дете, минат години, или пък изгубиш форма! Това за мен е просташко поведение от човек, който не те обича!

# 51
Абе как ще кажеш на мъжа си, че нямаш нищо против той да хойка, когато очевидно е точно обратното и ти пука твърде много? Нали му даваш карт бланш? Не, тази логика ми убягва.  Joy

# 52
Съвсем нормално е хората да заглеждат други хора. Но така, като те чета, една крачка го дели от това да ти изневери. Просто никоя още не му е вързала, но и това ще стане. Ако не си ок с такъв брак, няма смисъл да се задълбочавате.

# 53
Прочетох темата, но нещо изпуснах на колко години сте?!?  newsm78

Животът ви ми прилича на такъв на двама тийнейджъри без работа. Единият какво мислел, другият какво казал, пък първият с кой щял да спи.... ooooh!

И, да, както казаха по-горе - не си случила на мъж. Курварите си остават такива, едва ли ще се промени особено, най-много да почне да се крие.  Confused

# 54
Признава че му се иска с**с със случайни..

Дали това не е намек да правите по-често секс у дома? Да иска да те подтикне към по-голяма активност?
Нека не се заблуждаваме, именно сексът е центърът на брака. Ако там нещо куца, нищо не може да го компенсира.
Недей да казваш, че нямаш нищо против той да спи с други или (доколкото разбрах) да предлагаш и ти да присъстваш, освен ако наистина не го мислиш. Но да постигнеш моногамия, като предлагаш отворена връзка, ми се струва странно, а освен това е и напълно невъзможно да стане.

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 09:34 от Uncommon

# 55
И казва че чуждото е по сладко.
Тъп селски комплексар....
Трябва да имаш повече самочувствие..Той явно усеща че ти се "връзваш" на приказките му и те манипулира по този начин. Кажи му че не си Ок от думите му и да се съобразява с това.

# 56
"Какво да правя в този случай"
Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи......Simple Smile)))))

# 57
Аз на твое място ще се замисля защо се мразя толкова и бих отделила средства за терапия. Съвсем сериозно. За да направиш такъв избор за мъж, явно имаш много лошо мнение за себе си и не смяташ, че заслужаваш уважение... и докато нещата са такива, няма и да получиш, а това е много важно, много по-важно от това, че някой се е загледал по друг/друга.

Бих разбрала увлечение по "лоши момчета" (на много жени им е в кръвта, от еволюцията, а други имат просто daddy issues), бих разбрала дори секс с тях, но като дойде време да се омъжваш се мисли, такива мъже-прасета не са материал за брак и отглеждане на здрави (психически) деца. На твое място бих се развела преди да ме върже и с някое дете, че тогава вече няма мърдане, защото какъвто и да е (с изключение на някои крайности), по-добре с баща, отколкото без.

# 58
  • София
Остави го да си визуализира други жени и бягай, ама с двеста...от него!
  Повече би било излишно да се каже.

# 59
Немога да приема такива неща. Пред него се държа но сега съм срината. Защото всичко в което съм вярвала е било лъжа..

Mи нормално е на хубавото грозно да не викаш..И си е човещинка да метнеш едно око..Аз заглеждам,дали мъж,жена,дете,животно,цвете или дори взаимоотношения/постъпки..Няма значение,красотата си е красота и където я срещам,гледам я и се възхищавам.

Останалото,обаче..Тц..
Има много комплекси този момък..

Общи условия

Активация на акаунт