Паническо разстройство - 32

• 88 725
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, пиша отново след малко отсъствие явно защото съм спряла да го мисля за известно време или поне малко подобрение. След като след изписан стимулотон и диагозната паническо разстройство не понасях въобще това хапче и изпитах какви ли не виеници на свят и чудеса психото ми го спря при положение че стигна до извода че ми е много силно. От два месеца пия по един деанксит и може би ми беше по-добре или поне спряха тези страшни странични ефекти от стимулотон, но немога да кажа че съм много добре. Получавам последните дни ПА и с дни тревожност пак за какви ли не страшни болести. Надявам се да ме успокоите за да не тръгвам пак по лекари. Последните ми оплаквания от два ни са ми едно пищене в главата като от след дискотека, но продължава няколко дни ... На някой да му се е случвало? Оставям настрани това че през това време и ми се виеше свят почти през целия ден и ме беше страх да заспя ... това вече ми се е случвало 😁

# 616
за виенето на свят на мен лично ми пада кръвното от деанксита но като чета от месеци щом сте го пила едва ли е от тва. за спане аз гледам да съм се занимавал ментално и физически през деня за да си иска спане организма.

# 617
А има ли някой на който интернет и новинарските сайтове да му влошават или засилват ПР? Имал съм доста силни паник атаки при превъзбуда заради някакви онлайн драми по форуми или вечноте драми в новините.

# 618
на мен не ми влияят вече никак добре затва ги избягвам. и апокалиптични и супер тъжни филми избягвам. за жалост.. защото обичам трилъри и тежки филми....

# 619
При мен с момента в който ми стане лошо и започвам да ровя и да чета и е възможно и то да допринася..

# 620
голяма грешка

# 621
Добре де, той Деанксита има ли период на привикване и странични ефекти в този период? Питам, защото аз явно съм от малкото, които трудно го понасят тоя Деанксит. Два пъти го почвах, два пъти бях като парцал и очичките ми бяха като на китайче - полузатворени. И съответно след седмица го спирах, защото никакво успокоение не усетих.
MariaMMm
Аз пищене в ушите си имам от години, моето си е тинитус и си остава. Е, някой път ми писват и по-силно и е много гадно, но казват уж, че мозъка се нагаждал на тоя звук след известно време.

# 622
Добре де, той Деанксита има ли период на привикване и странични ефекти в този период? Питам, защото аз явно съм от малкото, които трудно го понасят тоя Деанксит. Два пъти го почвах, два пъти бях като парцал и очичките ми бяха като на китайче - полузатворени. И съответно след седмица го спирах, защото никакво успокоение не усетих.
MariaMMm
Аз пищене в ушите си имам от години, моето си е тинитус и си остава. Е, някой път ми писват и по-силно и е много гадно, но казват уж, че мозъка се нагаждал на тоя звук след известно време.

Na men deanksita ne mi pomaga i da go piq i da ne go vse taq. I ne go piq.

# 623
Снощи ми се случи нещо много странно за първи път.....
Заспах и се събудих от страничен шум, който ме стресна. Когато легнах пак и затворих очи, усетих че всичко се върти и сякаш потъвам. Отворих очи и нямаше нищо, затварям ги и пак така. Изплаших се много......Заспала съм и тази сутрин съм ок, но за довечера ме е страх.....
Възможно ли е да е от ПР ?

# 624
напълно възможно е да е на нервна почва. също така докато спим мозъка си работи така че такива неща са нормални при напрежение през деня или стаени негативни чувства. ако нямате физически симптоми за нещо друго най-вероятно е тва.

# 625
Ами физически симптоми имам всякакви и от дисковата херния на врата и на кръста както и от сколиозата, така че ми е трудно да разгранича, кое от какво е....Просто се изплаших....
А иначе, да - денят беше наситен с емоции, но не е първия...

# 626
Снощи ми се случи нещо много странно за първи път.....
Заспах и се събудих от страничен шум, който ме стресна. Когато легнах пак и затворих очи, усетих че всичко се върти и сякаш потъвам. Отворих очи и нямаше нищо, затварям ги и пак така. Изплаших се много......Заспала съм и тази сутрин съм ок, но за довечера ме е страх.....
Възможно ли е да е от ПР ?
На мен така ми става и по пътя и като седя на стол от ПР е

# 627

[/quote]
На мен така ми става и по пътя и като седя на стол от ПР е
[/quote]

Ама се изплаших много, дано не се повтаря  Praynig

# 628
На мен лично деанксит ми спира тревожността. Но това е, когато нямаш паник атаки. Псито ми каза, че за ПА не действа, слабо е. Кой от което се чувства добре. Няма универсално хапче Simple Smile И посещенията при психолог ме успокоиха.

# 629
На мен лично деанксит ми спира тревожността. Но това е, когато нямаш паник атаки. Псито ми каза, че за ПА не действа, слабо е.
Деанкситът действа с натрупване. Необходимо е да се пие известно време, за да има ефект. Не е за "спешна помощ".

Общи условия

Активация на акаунт