Паническо разстройство - 32

• 88 907
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Пропуснах да добавя, че хубава музика помага в такива ситуации.

# 301
Здравейте Simple Smile Аз съм на 27 год.,страдах от паническо разстройство преди 3-4 год.,тогава ходих на психолог и ми изписаха ципралекс,пих ги няколко месеца и всичко беше ок и разбира се не само хапчетата но и аз сама инах желание всичко на отшуми бързо и се взех в ръце Simple Smile баща ми беше човека който ме разбираше най-добре,много добре ми действаше разговора с него.вдигала съм кръвно,пошучавала съм сърцебиене,даже ходих 2 пъти на кардиолог и всичко е наред.та от доста време нямах никакви симптоми,но последно време сутринта след кафето и първата цигара получавам сърцебиене,минава за секунди,но качили се панирам,пак навлиза страха вътре в мен както преди,или понякога след ядене получавам...преди като вдигах кръвно все карах баща ми да го мери макар че винаги ми беше 120/80,аз все си мислих че е високо и сега пак се сещам за него,почват едни мисли дали да ми го измери,дали е високо,вече и татко се ядосва Simple Smile хаха и на него му омръзна Simple Smile няма ти нищо,няма ти нищо,стегни се! Да не съм като преди слава богу,обаче се притеснявам да не се завърне пак...сега се връщам да ви изчета Simple Smile исках колкото се може на кратко да ви разкажа Simple Smile

# 302
Здравейте Simple Smile Аз съм на 27 год.,страдах от паническо разстройство преди 3-4 год.,тогава ходих на психолог и ми изписаха ципралекс,пих ги няколко месеца и всичко беше ок и разбира се не само хапчетата но и аз сама инах желание всичко на отшуми бързо и се взех в ръце Simple Smile баща ми беше човека който ме разбираше най-добре,много добре ми действаше разговора с него.вдигала съм кръвно,пошучавала съм сърцебиене,даже ходих 2 пъти на кардиолог и всичко е наред.та от доста време нямах никакви симптоми,но последно време сутринта след кафето и първата цигара получавам сърцебиене,минава за секунди,но качили се панирам,пак навлиза страха вътре в мен както преди,или понякога след ядене получавам...преди като вдигах кръвно все карах баща ми да го мери макар че винаги ми беше 120/80,аз все си мислих че е високо и сега пак се сещам за него,почват едни мисли дали да ми го измери,дали е високо,вече и татко се ядосва Simple Smile хаха и на него му омръзна Simple Smile няма ти нищо,няма ти нищо,стегни се! Да не съм като преди слава богу,обаче се притеснявам да не се завърне пак...сега се връщам да ви изчета Simple Smile исках колкото се може на кратко да ви разкажа Simple Smile

Няма страшно! След цигара винаги се разтъпква сърцето, както и след ядене защото се изпомпва повече кръв към коремните органи. Няма страшно това е нормално просто да не ти пука.

# 303
Цигара рядко паля, на 2-3 питиета. Гадно ми става, обзема ме някаква паника.
Много често след хапване получавам сърцебиене. Пие по 1 бизогама сутрин, заради ускорен пулс, но ако през деня усетя нещо подобно взимам още едно.

Аз си пия ривотрила. И хлорпротиксен вечер да заспя. Мотам си се иначе, никакво намерение да си търся работа нямам. Да не съм луда за сега.

Айде, спокойна неделя и се разходете!

# 304
Аз пък се опитвам да спра ривотрила. Поддържах по осминка или четвъртинка. Сега взех през ден да го пия и съм ок уж. Само че на втория ден без него взимат да ме хващат лудите. И то за глупости - сърцебиене и аь след цигара или забързан пулс, и го джаскам.

Надявам се да успря да стигна до там, че да го пия само при нужда, защото съм по-добре.

# 305
  • Перник
Моята псих твърди, че ксанакс по 1/2 дори 1 от 25 на ден е нищо. Излази се като капка в морето. Имате ли идея колко дълго може да се  пие Деанксит?

# 306
Моята псих твърди, че ксанакс по 1/2 дори 1 от 25 на ден е нищо. Излази се като капка в морето. Имате ли идея колко дълго може да се  пие Деанксит?

Деанксит можеш да пиеш 20 дни по едно сутрин. След това почиваш 10 дни ако имаш проблем пак го пиеш 20. Майка ми и бяха изписали 6 месеца сутрин и обед по 1 и сега е пушка. Баба ми го пие през няколко месеца и тя е пушка. Аз го пия от 1 5 дни за сега съм една идея по-добре.

# 307
Здравейте отново и благодаря за отговорите Simple Smile много е хубаво да си говориш с хора които те разбират Simple Smile аз исках да ви попитам и дали има някой който получава шум в ушите заради ПР,аз получавам,лекарката збеше казала че ми е запушвн някав канал между носа и ухото с капки качили мина ама пак се появява,и последно време почнах да си мисля че е от ПР,като съм притеснена повече го усещам качили и започнах да го свързвам с ПА Simple Smile

# 308
Хей, хора. Как сте? Какво правите? Нещо съвсем зачезнаха всички. Аз се готвя за моя най-тежък сезон лятото. Намразих го тоя сезон, толкова лоши неща се случиха тогава и тая жега ме убива просто...Дано го изкарам лесно, че...

# 309
Жегата е много кошмарна за нас. Карадалиев ми беше казал само на хладно.
От месец стане ли обяд и съм навън и ми става лошо. за по дни,
И сега се усетих, че се преместих в Благоевград, където е с 5 градуса повече.

И какво ще правим цяло лято.

# 310
Ееееех, да можеше да е само пролет.

# 311
На мен като е горещо ми е много замаяно,вие ми се свят.Не знам,май пак съм във филма с ПР.

# 312
Мили момичета,приближаването на летните жеги ме изпълва със страх.Искам да споделя с вас,че спокойствие ми вдъхва четенето на езотерична литература,определено духът ми страда от грубата реалност и тези книги ме пренасят в свят, който за мен дава обяснение на целия живот.Тегля си книги от spiralata.net.Може би ще помогна на някой,който има подобна духовна нужда и е готов да прозре отвъд🤗😍

# 313
Здравейте искам да питам вие лятото намалявате ли АД защото моята докторка ми каза да пия само по половин АД лятото вместо цяло, набавяло се серотонин от слънцето . Така ще го практикувам вече 3 година и засега съм добре

# 314
Здравейте,
аз мисля,че това с горещото време е въпрос на привикване, защото миналото лято като ми беше зле и стоях на хладно, като излезнех  навън и ме облее рязко жегата по-зле ми ставаше. Да не говоря, че бях кръстница на 01.07, когато жегата беше рекордна и ми стичаше пот по гърба Grinning Но, забелязвам, че колкото по-малко се изнежваме с климатиците, по-добре я понасям. Баща ми също им ПР на периоди, а работи по цял ден на полето, тъй като е агроном по 13-14 часа работи, добре, че успява да издържа.Тук-там влиза да се охлади в някоя кола или трактор с климатик. И казва, че зает ли е човек, няма време да мисли за глупости. Успех и дано всеки намери своят си начин.

Общи условия

Активация на акаунт