Паническо разстройство - 32

• 88 909
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
  • Софиянка в Пазарджик :)
И лекар и много често хора с този дефицит имат същите симптоми.Има група във фейсбук за дефицит на б12,повечето симптоми сеедно съм ги писала аз за себе си.
Мисля да изследвам и калий вече 2ма лекари и още няколко човека ми казаха да си пусна изследване за калий.

# 331
Аз вече споделих, но да повторя -капки на Бах и алкохол! При мен работи тази комбинация.
А как знаете кои капки  точно да ползвате?Аз четох че са доста видове.

# 332
И лекар и много често хора с този дефицит имат същите симптоми.Има група във фейсбук за дефицит на б12,повечето симптоми сеедно съм ги писала аз за себе си.
Мисля да изследвам и калий вече 2ма лекари и още няколко човека ми казаха да си пусна изследване за калий.
А защо не вземате ФК на таблетки и вит.В12 щом това е причината?

# 333
ФК взимам, б12 най-вероятно ще трябва на инжекции т.к имам  проблем със стомаха и няма ефект от таблетките,но аз имам ген. мутация при която трябва да се внимава с приема на високи дози б12,а за сега не намерих доктор който да знае как да действа в случая.Има една лекарка която е в час ,но при нея часовете са заети 6месеца напред.

# 334
ФК взимам, б12 най-вероятно ще трябва на инжекции т.к имам  проблем със стомаха и няма ефект от таблетките,но аз имам ген. мутация при която трябва да се внимава с приема на високи дози б12,а за сега не намерих доктор който да знае как да действа в случая.Има една лекарка която е в час ,но при нея часовете са заети 6месеца напред.
По какъв повод е правено това генетично изследване? Най вероятно проблемно забременяване? Питам, защото и на мен ми е правено същото, усвоявам ФК на 30℅. По време на бременноста пиех по 10 таблетки ФК на ден и така през цялата бременност. Също бих една инжекция В12. Но никой до сега не е казал че недостига на ФК може да доведе до нашето състояние. За витамин В знам, но ФК знам, че е за здрави нокти, хубава коса и Т.н

# 335
Джери, добре си е на хлад наистина. Тук валя два пъти и поне по един ден след това е чудесно - хлад и щастие. И после пак се почва жегата.
А аз съм особено тъжна тия дни, защото съвсем скоро ще стане година от както баща ми си отиде и ми се връщат едни чудовищни спомени от болниците и ужасните неща, които изживяхме през юни . Бях ги подтиснала тия спомени за доста дълго време, но те нямат намерение никъде да ходят и си се връщат с всичка сила. Изобщо съм силно депресирана.

Някои попита тук и за мигрена. Аз не знам дали моето е мигрена, така и не получих диагноза, но ме тресе тежко главоболие на моменти. И продължава с дни и седмици понякога, едно туптящо, все едно главата ще ми избухне и тупти и не мога да мръдна на никъде, защото при всяко обръщане на главата все едно се засилва още повече туптенето и главоболието. И като чета това е съвсем възможно да е мигрена. И никакво лекарство не ме оправя. Може би за кратко аналгин, но после пак почва.

# 336
  • София
Казват, че освен недостига на B витамини, недостига и на Д вит води до депресивни състояния. На мен и двата са ми много ниски, особено Д. Уж пия, но така и още не съм пуснала контролно изследване да видя как са. B12 е хубаво или на инжекции или да са подезични, уж така се усвоявали през слюнката като не минават през стомаха.

# 337
Изписаха ми есцитил може ли за мнения никога не съм пила, но лекарят каза да имам търпение, няма да има бърз ефект. Това което е че станах днес сутринта с диария може би от хапчето. Притеснено ми е да пия такъв вид медикамент, но по друг начин няма да стане опитах много неща.

Истината е че се чувствам попиляна толкова време се влачих, стисках и напрягах, че грам сила вече нямам за нищо.

# 338
Нещо по-позитивно:
от бг-мама е за паник атаките:

Учените са изяснили, че тези пристъпи не само не нанасят вреда на сърцето, но и го укрепват. Работата му в такъв момент е сходно с работата по време на спортно натоварване. Така че сърцата на хората, страдащи от панически атаки, са много по-здрави от тези на останалите хора.

Те не са болни от нищо друго, освен от своя страх.

# 339
Изписаха ми есцитил може ли за мнения никога не съм пила, но лекарят каза да имам търпение, няма да има бърз ефект. Това което е че станах днес сутринта с диария може би от хапчето. Притеснено ми е да пия такъв вид медикамент, но по друг начин няма да стане опитах много неща.

Истината е че се чувствам попиляна толкова време се влачих, стисках и напрягах, че грам сила вече нямам за нищо.

Аз пих Есцитил. Много ми се гадеше от него и накрая след месец някъде мъчение го спрях. Останах само на флуанксол.

# 340

Аз пих Есцитил. Много ми се гадеше от него и накрая след месец някъде мъчение го спрях. Останах само на флуанксол.
Благодаря и на мен явно не ми понася цял ден яко разстройство а не съм яла нищо освен две бисквити.

# 341

Благодаря и на мен явно не ми понася цял ден яко разстройство а не съм яла нищо освен две бисквити.
От хапчето е. Преди време пък пиех Сеталофт и бях с такова разтройство през цялото време, а си мислех, че е от състоянието или нервен стомах. Много късно се усетих, че е било от хапчето. То даже в листовките ги пише като странични ефекти.

# 342
Казват, че освен недостига на B витамини, недостига и на Д вит води до депресивни състояния. На мен и двата са ми много ниски, особено Д. Уж пия, но така и още не съм пуснала контролно изследване да видя как са. B12 е хубаво или на инжекции или да са подезични, уж така се усвоявали през слюнката като не минават през стомаха.
Моят б12 е подезичен,но явно имам проблем пак с усвояването.Вит Д съм решила да изследвам с Калий скоро т.к не съм ги изследвала.

# 343
По какъв повод е правено това генетично изследване? Най вероятно проблемно забременяване? Питам, защото и на мен ми е правено същото, усвоявам ФК на 30℅. По време на бременноста пиех по 10 таблетки ФК на ден и така през цялата бременност. Също бих една инжекция В12. Но никой до сега не е казал че недостига на ФК може да доведе до нашето състояние. За витамин В знам, но ФК знам, че е за здрави нокти, хубава коса и Т.н
Изследването го правих, защото имам роднина с родено дете със спина бифида.И аз пиех по 10таблетки неофолик мета.И на б12 инжекции.Не недостиг на ФК,а недостиг на б12 може да доведе до депресивни състояния,а когато ФК е ниска обикновенно и б12 е под норма.

# 344
А какви са тия подезични B12, в аптеката продават ли се свободно? Аз вземам често невробекс за проблемите ми с гърба, прищипвания на нерви и подобни, които също с витамините от групата на B се лекуват, но трябва да пия с шепи, за да има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт