Откраднат живот - ТЕМА 39 Критична точка... Доверие

• 48 511
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Е, какво сега ? До утре така ли ще си мълчим ?
NerdNerdNerd

# 631
NerdNerdNerd
Явно да. Чак ми е странно тихо. По това време обикновено дискусията тук е разгорещена. Joy

# 632
NerdNerdNerd

Надявам се, че не. През половин час отварям сайта да видя някой дали не е писал нещо.
От мен две снимки на доктор Батко Ковачев от фотосесията за esquire. Първата е особено добра - как бих му чопнала китарката!

# 633
Чудесен Батко Heart
Този уикенд ни оставиха на сухо откъм информация. Нямаше го sneek peak клипчето, нямаше го седмичния анонс. Ние пък вече сме (пре)възпитани и не кудкудякаме много и ето ви тишина Grinning

# 634
Чудесен Батко Heart
Този уикенд ни оставиха на сухо откъм информация. Нямаше го sneek peak клипчето, нямаше го седмичния анонс. Ние пък вече сме (пре)възпитани и не кудкудякаме много и ето ви тишина Grinning

Чудесен фотьойл Joy (не се шегувам)

Ние? Превъзпитани? Какво възпитание очакваш от....как беше "недорасли девойки"? Joy Joy

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 11:16 от Анонимен

# 635
NerdNerdNerd

Надявам се, че не. През половин час отварям сайта да видя някой дали не е писал нещо.
От мен две снимки на доктор Батко Ковачев от фотосесията за esquire. Първата е особено добра - как бих му чопнала китарката!

Ама тоя човек защо така се разхубавява от ден на ден ?
Много ми харесва на тези снимки !

# 636
Дона, "невръстни" бяхме. Joy
Ето интервюто, ако някой не го е чел.
http://www.esquire.bg/velislav-pavlov-za-klopkite-na-egoto-seks- … han-klod-van-dam/

# 637
Като една “невръстна” поствам това тук и казвам “ВЪХ”.

Чудя се дали някой от двамата братя няма да посвири на Зори на китара

# 638
  • Оптимист по принуда
Здравейте, момичета, нови попълнения приемате ли? Сериалът го гледам от чужбина, обожавам го, последните серии ги изгледах на един дъх в плейъра.

Според мен Мазов ще го играе влюбен до раждането, но после ще освидетелстват Ваня, че е неспособна да се грижи за дете и ще я приберат пак в 'отделението'. Бебето ще остане при Мазов като негов баща, а Хинова ще го осинови. И заживели щастливо..
Голяма съм врачка Grin

Хубав ден Flowers Hibiscus

# 639
Здравейте, момичета, нови попълнения приемате ли? Сериалът го гледам от чужбина, обожавам го, последните серии ги изгледах на един дъх в плейъра.

Според мен Мазов ще го играе влюбен до раждането, но после ще освидетелстват Ваня, че е неспособна да се грижи за дете и ще я приберат пак в 'отделението'. Бебето ще остане при Мазов като негов баща, а Хинова ще го осинови. И заживели щастливо..
Голяма съм врачка Grin

Хубав ден Flowers Hibiscus

Добре дошла в групата на лудите JoyJoy
 То хубаво да го играе влюбен, обаче да предупредят Лора, че иначе ще стане лошо Joy

# 640
Здравей Деми, не само че приемаме нови попълнения, но и много им се радваме Innocent

За Мазови и аз имам същата теория, но подозирам, че през това време Лорчето съвсем ще се побърка, защото подозирам, че няма да й кажат веднага.

# 641
Дона, "невръстни" бяхме. Joy
Ето интервюто, ако някой не го е чел.
http://www.esquire.bg/velislav-pavlov-za-klopkite-na-egoto-seks- … han-klod-van-dam/

Много приятно интервю с много приятна личност !

# 642
  • Оптимист по принуда
Благодаря, момичета Kissing Heart

Нека има съспенс, както се казва. Важното е, че накрая, с 300 зора ще имат дете. Дано и да могат да останат семейство след толкова перипетии..

# 643
  • София

За Мазови и аз имам същата теория, но подозирам, че през това време Лорчето съвсем ще се побърка, защото подозирам, че няма да й кажат веднага.

Да не вземат да ги приемат и двете в психото, та тати  Мазов да оперира, завързал си кенгуру  Mr. Green

# 644
Благодаря, момичета Kissing Heart

Нека има съспенс, както се казва. Важното е, че накрая, с 300 зора ще имат дете. Дано и да могат да останат семейство след толкова перипетии..

Аз наблюдавам една тенденция в сериала - във всеки сезон трябва да има една героиня, която решава да изтрещи по незнайни причини, ама накрая всичко се оправя - миналия сезон беше Наталия, този сезон е Лора.
Ванчето не я броя, тя е извън всякакви рамки - за нея отделен сериал трябва Joy

Общи условия

Активация на акаунт