Откраднат живот - ТЕМА 39 Критична точка... Доверие

• 48 390
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Това вляво е Марио, него вече няма.как да го сбъркам, ама дясното - Тончо ли е?

# 662
Яница, образът на мъжемелачката изчезна според мен, още след срещата й с Тони и онзи неприятен разговор с Марио на тема „направи ли нещо на беззащитното ми братче” Grinning
Но след това дълго време беше твърде нещастна, плаха, самотна, отчаяна. Абе доста разнебитена беше. При целувката й с Марио я видях такава, каквато беше преди. Ще видим занапред каква ще бъде и дали кризата е преминала.

Хич не ми се иска Кръстева да умира... Confused
Да, така е. Когато завлече Марио в кабинета и той се опита да я целуне, тя се сети за Банков и избяга, беше още разнебитена и не можеше да се съвземе от миналото. При целувката на тавана беше плаха, но все пак решителна до някаква степен да направи нова крачка в живота си. На последната целувка вече си се показа като уверена жена, която знае какво и кого иска, забравила миналото и с желание да продължи напред с нова любов. Дано в последствие, след като дай боже започне връзка с Марио да не започнат да я преследват призраците от миналото и отново да изгуби увереност.

# 663
Mалко спам, но сещате ли се, когато обсъждахме тази снимка и се чудихме дали отдясно седи жена или мъж, актьори ли са това или някой друг от екипа. Вече разпознавате ли ги  Joy  Joy
Скрит текст:

МОМЧЕТАТА!!!!!!!

Не, Fairy, грешиш. Това вдясно не е Тончо.
Това вдясно трудно може да се сбърка - доктор Антон Ковачев Stuck Out Tongue Winking Eye

Боже мой, вярно, колко я обсъждахме тази снимка!

# 664
  • София
И аз мисля, че е Тони. Като прясно, прясно изгледала сериите си мисля, че това е от началото на сеона, когато ги дадоха за първи път.

# 665
Тони е. Това би трябвало да е кадър още от първи епизод, бяха облечени по същия начин.

# 666
Тони е. Това би трябвало да е кадър още от първи епизод, бяха облечени по същия начин.

Когато шофираха към болницата и се сдърпаха Wink точно от там е Simple Smile

# 667
Това промо, което въртят не е ли за епизода, който мина? Някои неща вече ги гледахме в петък..

# 668
  • София
Мен други мисли ме мъчат. Защо сценаристите оставиха историята с паячката без никакво развитие? Странно ми е, защото акцентираха на нея, Калин също видя как Ковачев я връща на пациента - и накрая нищо.
Както и, как е възможно мама Мазова дума да не обели за Ваня и на Лора и на Стефан - тя така остро реагира и после, все едно нищо не се е случило.

PeacockLove - кое промо, това с Мазови ли? Аз съм попадала само на това, в което Мазов целува Ваня и Лора иска да напуска, и това не е било част от петъчния епизод.

# 669
# 670
Eто какво да очакваме тази седмица:

Мерси, Майче!
Доста интересно - не очаквах, че Калин има накъде още да пропада, ама явно - на, имало.

Учудена съм, че Тони ще търси отговори на въпросите си от Зорница, а не от брат си, никаква логика не виждам в това. (най-после ги споменават в анонсите, егати).

това с дилемата - моя живот или този на бебето ми, май е чест сценарий в тези сериали.

# 671
Пак ще има драма в изобилие. Явно ще кажат на Лора все пак. Какъв ли ще е разговора на Тони и Зорница? Да не вземе тя да му каже, че обича брат му или той да ги види заедно.

# 672
  • София
А според мен няма да кажат на Лора, тя ще види Стефан и Ваня и ще вземе крайни решения. Поне Кръстева би трябвало да има повече акъл от завеяния Мазов и да се сети да предупредят Лора.
Значи Тони пак ще ми къса нервите с неговите желания към Зорница.

# 673
  • София
Ами той Тони откъде да знае, че Батко може да му отговори на въпросите Joy Той ще си гони Огнянова, а и разбрахме, че според него тя просто има нужда от малко време Simple Smile. Надявам се Зорница да е откровена.

Не искам да гледам Калин отчаян и на антидепресанти.  Много повече му отива да е в операционната, да се прави на мъжкар, а и нямам против да го видим в още хирургически дуели с Ковачев.

Според мен Лора ще види Стефан, без да знае за Ваня и това ще я провокира да всеме тези крайни решения.

# 674
Да, имайки предвид трактовката на Тони на разговора му със Зорница, явно си мисли, че може пак да се пробва Grinning
При такъв разговор може да има.усложнения или като Зорница му каже, че има друг в живота й, или като му признае за Марио. Вариант да откликне на тони не виждам

Общи условия

Активация на акаунт