Откраднат живот - ТЕМА 39 Критична точка... Доверие

• 49 838
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Разпиляна във въображението
Утре ще е същото. Ще хванат номерата на Ваня.

# 211
  • София
Е как да е загубено времето с двамата дядовци. Всичко беше, за да кажат на Тасев, че ако иска може да спечели" войната" , дори и ако противника е по- силен, и да не се отказва 😁
Горкия, д-Р Стаменова май ще се наложи го гипсирва (така ли се казва) целия, след като горилите на Фотев го потрошат.

# 212
Захариев каза в началото, че Романова и Ковачев оперират заедно. Да ги бяха дали как Романова го хапе, а Ковачев стиска зъбите и опъва екартьорите повече от необходимото, щеше да е поне по-забавно от операцията на Тасев.

# 213
Мисля си, че ни показват Ванче като такъв завършен психопат, защото предстоят някои страховити сцени с между  нея и Хинова. Представете си, че я убие😏

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 23:00 от HumbleBumble

# 214
Дадоха мини промо - Хинова казва на Мазов - КАто се сетиш кой ти праща любовните смс-и, ми се обади. Тръгва нанякъде (пред болницата са). Мезов вика след нея - Незнам, казах ти, че незнам!

Според мен няма да я убие, но нищо чудно да направи опит.

# 215
Уфф тръпки ме побиват от това Ванче 🤢

Като казахте, освен Пенев и Владов, ми липсват и сцените на Стаменова и Врабчев, харесват ми като двойка.

# 216
На мен ми липсват и конферентната зала, покрива и Романова.

# 217
Ваня има широко поле на изява да си покаже лудостта, само да не вземе да посегне на Лора или пък на бебето, че вече навлизаме  в някой психо филм.

На мен Бамби ми липсва, Зорница и Марио вчера заковаха с тяхната сцена,може да си починат този, ама Тони вече втори епизод го няма, ало сценаристите Grinning

# 218
Ваня има широко поле на изява да си покаже лудостта, само да не вземе да посегне на Лора или пък на бебето, че вече навлизаме  в някой психо филм.

На мен Бамби ми липсва, Зорница и Марио вчера заковаха с тяхната сцена,може да си починат този, ама Тони вече втори епизод го няма, ало сценаристите Grinning

Майчееееееееее, нож ми забиват в сърцето!! Къде е момчето?

Сериозно да се вземат в ръце!

# 219
Цял час бях в трепетно очакване и....нищо. Нещо просто ми липсваше или някой /не не ме замервайте с яйца/.

На мен бащата на детето Роналдо  ми е страшно познат, обаче откъде?

# 220
Дано Катя звънне на маминка и заедно да хванат лудото Ванче в крачка и да я разобличат .

# 221
Цял час бях в трепетно очакване и....нищо. Нещо просто ми липсваше или някой /не не ме замервайте с яйца/.

# 222

Играеше като сервитьор в кръчмата в сериала "Ние,нашите и вашите"

# 223
какво, ако Ванче е имала съпруг и е била бременна. Но разбира, че той й изневерява и го убива заедно с любовницата му. И прави аборт. И, като един истински психопат, успява умело да прикрие следите си, а пред криминалния психолог имитира шизофрения. 😁

# 224
Сценаристите са изпаднали в депресия и само драми нищят. Поне да.ги редуваха с нещо позитивно.

Общи условия

Активация на акаунт