Откраднат живот - ТЕМА 39 Критична точка... Доверие

• 49 825
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
И мацката на рецепцията ми изглежда самотна...Точно за Тони е, мисля  Laughing

# 466

Хахахаха, и аз я офертирах за Тони в миналата тема, мисля Joy
Девойката е сладурана и мисля, че ще си паснат. Ама пусто, не я включват активно в историите

# 467

Хахахаха, и аз я офертирах за Тони в миналата тема, мисля Joy
Девойката е сладурана и мисля, че ще си паснат. Ама пусто, не я включват активно в историите
Тя е непорочна, не я пипайте. Само тя не е поемала от кофите с неприятности. Joy

# 468
Предлагам Мона да се върне от Германия, излекувана и с Тони да изживеят своя ренесанс.

# 469
На мен ми е интересно и кой ще завъртят около Жекова, нали трябва да я видим в бяла рокля:)

# 470
На мен ми е интересно и кой ще завъртят около Жекова, нали трябва да я видим в бяла рокля:)
Йосиф?  Laughing

# 471
  • Пловдив
Йосиф?  Laughing
Ееее,той е за зам.главната сестра  Wink

# 472

Иво Фотев Wink

# 473
  • софия
Малко като изчезнаха повечето главни герой стана скучно, но пак става.

# 474
Май е време за фотосесия. Sunglasses Grinning Тоя ме уби как извика изведнъж  "О май год, какви очи!" Joy и Огнянова как странно го гледаше. Joy Сега Марио ако не се навре да гледа фотосесията пък на. Grinning

# 475
Ще гледаме червена рокляяяяяяя!
Ама Марио как не си даваше неговото Grinning
"Избираме жените не по красота, а по качества!"
аххахахахахахаха

# 476
  • Русе
Ето за роклята от къде ще дойде.
Наталия хубаво иска да ходи на работа, ами Анчето кой ще гледа като и двете баби са работещи?
Щото ако дават за детегледачка, пак няма да им остава кой знае какво.
Пецан и Кръстева ще разобличат Ваня, ама преди това Жекова ще разбере за Тасев и Фотева.

# 477
Врабчев как хвана на тясно Марио - "Какъв е вашият идеал за жена? - доктор Огнянова" хахаха случайност? не мисля Joy Само не знам защо го захапа за вкуса му за жени пък сега?

Я, Ванчето си е жива шизофреничка. Grinning

# 478
Врабчев как хвана на тясно Марио - "Какъв е вашият идеал за жена? - доктор Огнянова" хахаха случайност? не мисля Joy

Ееееее, той я търсеше по работа сегааааааа!!!!

Ама после не разбрахме какъв точно му е идеала за жена Wink и на Зорница не ще да каже

# 479
  • София
Зорница много татуирана.

Общи условия

Активация на акаунт