Великобритания - Тема 74 Пролетна - Лятно Морска

• 63 856
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Bristol
Ние от години не бяхме виждали сняг в Бристол. Тази зима два пъти валя сняг!

Ujasia, дори и да вземете само едно голямо шоколадово яйце, детето ще се впечатли. В България май все още няма такива? Не знам и колко сте мобилни, Кардиф касъл организират Easter trail от утре до 15 април и имат Easter fun от 31ви до 2ри. Съвсем спокойно може да се помотате там, особено ако времето не е много добро Simple Smile

# 31
Имаме нови комшии и искам да им подаря нещо дребно за добре дошли. Англичани на средна възраст, от скоро са двойка. Не съм сигурна какво да е ...

# 32
  • на малък остров в океана
Ние от години не бяхме виждали сняг в Бристол. Тази зима два пъти валя сняг!

Ujasia, дори и да вземете само едно голямо шоколадово яйце, детето ще се впечатли. В България май все още няма такива? Не знам и колко сте мобилни, Кардиф касъл организират Easter trail от утре до 15 април и имат Easter fun от 31ви до 2ри. Съвсем спокойно може да се помотате там, особено ако времето не е много добро Simple Smile

Големи в България има от тези на Киндер, с голямата играчка.
Ще поръчам на мъжа ми и каквото купи утре. Най- са й  на сърце зайчетата на Линдт. Аз след 12 часа път надали ще искам да обикалям по магазини.
А иначе на 1 април ще ходим до Карфили касъл, и там ще има egg hunt, и да разгледаме града.
А и нали нацелихме ваканцията, та със сигурност ще отидем и до Кардиф някой от дните.

# 33
  • След завоя в дясно
Welcome  card и кутия  бонбони :😊
Имаме нови комшии и искам да им подаря нещо дребно за добре дошли. Англичани на средна възраст, от скоро са двойка. Не съм сигурна какво да е ...

# 34
Еll, благодаря. Бонбони и картичка взех вчера, но се чудех дали  е достатъчно.

# 35
  • На южния бряг
Някой пазарувал ли е от Wish? Постоянно ми излиза тяхна реклама във фейса и си свалих приложението им. Обаче,гледам има едни и същи стоки на различни цени,което ми се струва подозрително.

Аз съм взимала доста неща- аксесоари за телефони, зарядни, foot cover за количката и много други дребни нещa, но не бих рискувала с дрехи 🙂

# 36
  • UK
Нямам никакви спомени, но магазините-хранителните,  работят ли, тези почивни дни?
Ние ,още не можем да изядем, големите дядо Коледовци 😂😂😂
Затова с тези яйца гигант, тази година, ще се въздържа😋
dejie дано скоро се оправите.
Гледам времето цяла седмица дъжд. Добре, че нашия татко почива някои дни другата седмица, та да ходим някъде да поиграят на закрито. Че само вкъщи стои ли се😎

# 37
Ние ,още не можем да изядем, големите дядо Коледовци 😂😂😂
Затова с тези яйца гигант, тази година, ще се въздържа😋
Има и много мънички - колкото хапка Wink

# 38
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кокона в неделя почиват магазините.
Поне с шоколадови яйца не се разправям още Simple Smile

# 39
Ваканция!!! Имам нужда да си почина от постоянното сутрешно "хайде'. Смятам в неделя у нас да направя един ег хънт, а в понеделник да отидем на някъде наоколо да видим какво са ни измислили. Иначе днес в училище имаше, беше забавно и ... много кално.

# 40
Блу, пожелавам ти заслужена почивка и да ти се получи както си я представяш!
Аз стягам багажи. Не ми пука сняг ли ще вали пак, ще вее ли или ще трещи...душата ми се е свила от седене в офиса и после у дома. Искам въздух, хора, свобода, движение.

# 41
  • ENGLAND
Привет от слънчево Мексико Сити! Най-после да се стопля като хората, миналата седмица в България ме валя сняг, след това за 2-3 дни в Англия времето се сменяше през час, поне сега тук е супер време. Дано като се приберем малко да се постопли
А ег хънта у нас отдавна не е на почит, няма да ни липсва тази година.

# 42
  • York
Doret, завидях!

Аз чакам гости за 4 дни, какво ще ги правя в кофти време ще видим. Заредила съм вино, пък каквото такова Laughing

Върнах се на работа тази седмица и постоянно се питам защо го направих Simple Smile Все същите тъпотии, същите идиоти, същите до болка познати разговори..... Иначе е приятно да водя разговори с възрастни Simple Smile
Оказа се, че половината клиенти или са били на зимна ваканция в България или ще ходят на там скоро. Чак се изненадвам колко популярна дестинация стана напоследък Simple Smile

Аз пък нямам търпение ваканцията да свърши, 8-годишното взе яко да ми лази по нервите вече, милион и една претенции в секунда, постоянно недоволна, постоянно мрънкаща и искаща......

Весело на всички, каквото и да сте замислили!

# 43
  • Варна
Аз козунак бих хапнала вместо шоколадови яйца. Топличък Wink

# 44
Мерси, Памперс! Не сме по великите планове ние. Ще поседим у нас, ще помързелуваме, ще се караме... Последните няколко дни ще мръднем малко да видим по другия бял и по-топъл свят какво има. Така ще усетя удоволствието на първите дни на ваканцията и ще си спестя нервите на последните, когато вече с нетърпение чакам първия учебен ден след ваканцията.
А Дорет да си гледа пъстрото Мексико ( и аз завиждам) и хич да не се прави на солидарна с нас,  които сме на студената английска пролет.

Общи условия

Активация на акаунт