Великобритания - Тема 74 Пролетна - Лятно Морска

• 63 961
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Моля за инфо къде точно са тея сурикати. Ако ги хвана, ще ги спукам от прегръдки 😍

А ponqkoga е планинска коза. Ще издиря снимка на терена да го покажа. Не препоръчвам такива екстремности, освен ако не ви е писнало бременееното и не искате да го накрате да излиза вече.

# 391
  • България моята родина
Дано времето е така хубаво както отминалия дълъг уикенд! Тъкмо може да го съчетаем с Roseberry Topping. Какво друго може да ни препоръчаш в района? Видях едно интересно въжено влакче на брега.
Все няма време за обикаляне набелязала съм няколко неща-мисля че пак в редкар имаше нещо от рода на ферма за бухали и сови-това искам да видя.Конкретно ние сме в Мидълзбро тук има къща музей на Джеймс Кук и няколко големи парка нищо особено.

# 392
  • България моята родина
Момичета имам въпрос.И майка ми и мъжа ми смениха шофьорските си книжки с английски.При проверка за застраховка на майка ми дава ниска цена,а ако добавя и мъжа ми като втори шофьор скача драстично.Или ако направя само на него също дава висока цена.Въпросът ми е има ли някакъв документ,който да се вади да речем просто,че и мъжа ми ще кара колата.Четох нещо из нета и не можах да го разбера много.

# 393
Не, застраховката е лична, на шофьора. Не е както в БГ на колата.

# 394
  • България моята родина
Не, застраховката е лична, на шофьора. Не е както в БГ на колата.
Благодаря и аз това разбрах от това,което четох горе долу.

# 395
Мисля, че има някакви параметри, с които може да се играе, за да си смъкнеш цената до минимум, но не помня вече. Например, като правихме на мъжа ми, искаха да се въведе основния автомобил, който ще се кара и когато сложихме Тойотата излезе с 300 паунда по-малко годишната премия, може би защото е доста по мижава колица от джипа, или защото е хибрид, не знам ...

# 396
  • Манчестър
Момичета имам въпрос.И майка ми и мъжа ми смениха шофьорските си книжки с английски.При проверка за застраховка на майка ми дава ниска цена,а ако добавя и мъжа ми като втори шофьор скача драстично.Или ако направя само на него също дава висока цена.Въпросът ми е има ли някакъв документ,който да се вади да речем просто,че и мъжа ми ще кара колата.Четох нещо из нета и не можах да го разбера много.

По принцип цената се определя от много фактори и нямал да знаем кой точно оказва влияние на цената. Щом се променя само при мъжа ти , вероятно е възраст, професия, адрес и т.н.

# 397
 Води се, че сме по-внимателни шофьори от мъжете. Масово жената е 1ви шофьор по застраховките с една семейна кола точно по тази причина-смъква цената. У нас положението е същото, хем аз съм с много по-малък стаж от неговия.

Когато правите застраховка на колата се вписват всички лица, които ще я карат. Може и временно да се добавя някой.

# 398
  • Истински се вижда само със сърцето.
При нас промяна на цената няма и двамата сме включени в застраховката. Според мен в техният случай е както казва Аве най-вероятно, години на шофьора, стаж и др.

# 399
  • Манчестър
Води се, че сме по-внимателни шофьори от мъжете. Масово жената е 1ви шофьор по застраховките с една семейна кола точно по тази причина-смъква цената. У нас положението е същото, хем аз съм с много по-малък стаж от неговия.

Когато правите застраховка на колата се вписват всички лица, които ще я карат. Може и временно да се добавя някой.

Беше така допреди няколко години, но ги изравниха....да нямало дискриминация...

# 400
  • Истински се вижда само със сърцето.
Абе не всички жени са внимателни шофьори Simple Smile всичко си е до човек. Един колега на курса ми разказваше как жена му американка седма година влиза наобратно в кръговото и не може да свикне ... има и други примери.

# 401
Ronka, колко ти остава до края?
В 32гс съм, терминът ми е началото на юли. Днес вече официално приключих с работата, от другата седмица излизам в отпуска и после директно майчинството. С каката работих почти да края, но сега нещо ми идва нагорно. Малко ми е криео, че сега съм само вкъщи и няма да имам контакти кой знае колко, но тая година ще мине бързо, а и с 2 деца ще имам определено какво да правя.

# 402
  • Манчестър
Абе не всички жени са внимателни шофьори Simple Smile всичко си е до човек. Един колега на курса ми разказваше как жена му американка седма година влиза наобратно в кръговото и не може да свикне ... има и други примери.

Има и по зле...разправяха ми за жена, която не завива никога надясно...само наляво..

# 403

Беше така допреди няколко години, но ги изравниха....да нямало дискриминация...

По документи може и да е така, но на практика продължавам да забелязам обратното и то при еднакви условия - адрес, но клайм бонус, модел кола. Diamond пък съвсем официално се рекламират като дамска застрахователна компания с преференциални условия към женския пол. Grinning

Ронка, леки финални седмици! Сигурна съм, че ще си намериш компания.
Аз пък докато бях с детето в къщи имах повече социални контакти и някои майки от стария квартал ми липсват. Наскоро се засяхоме с едните в един музей - голяма радост беше, децата пораснали...Дано да имам късмет с второто да изляза в майчинство топлите месеци като теб, че да имам повече възможности за скитня.

Ха ха ха Аve Grinning Ами шофьори всякакви. Важното е безопасно да се предвижват от точка А до точка Б. И аз имах една позната във Варна, която обикаляше улиците, за да не взема ляв завой. Докато накрая не й писна и се престраши.

В училището на дребното по случай сватбата ще имат празничен обяд и ще са без униформи, но в цветовете на знамето. Само си търсят поводи за празненства Grinning

# 404
  • York

Има и по зле...разправяха ми за жена, която не завива никога надясно...само наляво..
Ох, че се смях! Моята снаха дълго време правеше само десни завои в България и обикаляше понякога с километри, за да не прави леви завои LaughingLaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт