Великобритания - Тема 74 Пролетна - Лятно Морска

• 63 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Ние си направихме чудесна разходка в това прекрасно време и само гледах отделни моменти на повторение по тв,  като се прибрахме. Намирам Мегън за много симпатична и са хубава двойка с Хари, личи си, че се обичат. Роклята ми се стори прекалено семпла, но щом така си е решила, здраве да е.

П.п. Бели сме, и не получаваме бенефити 🙄

# 481
  • Оптимист по принуда
Като получаваща такс кредити да кажа, че гледах.
Мъчно ми беше за майката на Мегън..
Много ми хареса речта на американския свещеник.
Баба Бети беше супер свежа откъм тоалет , както винаги.
И си личеше колко се обичат младоженците. Много сладки и истински бяха.

# 482
Ние се възползвахме от това, че половината са пред телевизорите за мача, а другата половина - за сватбата. Почти нямаше хора навън Grinning Страхотна спокойна разходка си направихме до един замък, после по брега да ни удуха вятъра. Отбихме се в един пъб да се почерпим за здравето на младоженците - украсен с флагове и балони за сватбата. Дребното също намаза балони. А като се прибрах, гледах клипчета и снимки от подбраните кадри. Имам чувството, че роклята сякаш не й беше съвсем по мярка. Фен съм на кралското семейство. Е, чак палатка няма да опъвам пред болницата новата дукеса като ражда, но ме вълнува какви ги вършат. Не я харесвам особено (симпатяга е, но цялостното й излъчване и поведение не ми е по вкуса) и подобно на Даяна не виждам някога да се впише в семейството, но изборът си е на Хари и дано просъществува тоя брак, че ми е любимец и изглеждат много влИбени за сега. 

# 483
Като получаваща такс кредити да кажа, че гледах.
Мъчно ми беше за майката на Мегън..
Много ми хареса речта на американския свещеник.
Баба Бети беше супер свежа откъм тоалет , както винаги.
И си личеше колко се обичат младоженците. Много сладки и истински бяха.

Речта е била хубава, признавам, гледах я преди малко.

А за това джужде - майка и, какво ти е мъчно - дъщеря и стана херцогиня, жива да я ожалиш.

# 484
  • Истински се вижда само със сърцето.
А нужно ли е да я обиждаме жената .... тя е майка, както нас и е нормално да се вълнува за детето си и да има за какво да и е мъчно, дъщеря и няма да е близо до нея, животът и ще е подчинен протокола, да си в кралското семейство не е само цветя и рози.

# 485
  • Оптимист по принуда
Само ще кажа, че жената беше съвсем сама в този момент. Едва ли за титлата на дъщеря си е мислила.
Джудже?!

# 486
Salsisha, във всяко твое мнение прозира някаква жлъч, злоба...надменност. Защо така? Още едно джудже ( 1.52 съм ), ти желае малко повече ведрост в този живот.

# 487
Ами да прозира, каквото ще, то не е случайно. Антипатична ми е. Ако позволите ...

# 488
В къщи също гледахме сватбата (за протокола - бели сме и не получаваме помощи 🙄). Мегън ми е симпатична още от сериала Suits. Изглежда здраво стъпила на земята жена. Дано двамата с Хари се радват на дълъг и щастлив брак. Роклята на мен ми хареса, семпла и стилна, както и цялата 'афера'. Нямаше помпозност и разни кралски особи от всичките европейски кралски дворове, както и политици, а само семейството и приятелите им.

И в мен също остана неприятно впечатление, че майката на Мегън беше оставена сам-сама. Какво ли й е било свито на сърцето, но за детето си човек всичко прави. А някои хора трябва да се научат да си мерят приказките, особено в открит форум, защото расистките изказвания вече са подсъдими. Времената вече са други, както и днес тази сватба показа.

# 489
И на мен ми стана мъчно за майката, освен че изчистих хладилника,гледах и някои от моментите. Сега гледахме с дребното хайлайтите по ббс2, оказа се че доста моменти съм пропуснала сутринта (ама помне хладилника е чист 🤣🤣). Иначе за Мегън незнам какво да мисля, симпатична е, но не бих я нарекла кой знае колко красива, Кейт повече ми харесва.

# 490
  • На острова
Salsisha, във всяко твое мнение прозира някаква жлъч, злоба...надменност. Защо така?
Взимаш ми думите от устата! По-скоро от главата, защото аз не слагам всяко нещо на езика в думи и не бих попитала защо така.. че то не ме и засяга, де.

Поне като излизаха навън, майката на Меган беше прикютала под ръка с Чарлз и Камила от другата страна 😊

Речта на проповедника беше много дълга, реално 13 минути, но тя самата царемония не беше дълга, та така стана малко тягостно.

Кейт изобщо не я видях къде седи? Не беше до Уилям. Най-накрая я видях навън с Шарлът.

Иначе по втората част на деня - и Челси биха, та нашата фамилия е доволна ⚪🔵🏆

# 491
  • на малък остров в океана
Ние за уикенда дойдохме в Лондон и по време на сватбата се придвижвахме от гарата до Хай Гейт. На една от спирките на автобуса, в двора на заведение се бяха събрали хора, официално облечени като за сватба, дамите с шапки, както си му е редът. Та те стояха прави и гледаха по телевизията сватбата Simple Smile))
 В началото ми се стори странно, но след цял ден обикаляне из града и сблъсък с шарения свят, направо си изглеждаха напълно наред. И се забавляват хората Simple Smile

# 492
  • UK
И аз прекарах целият ден навън, времето е прекрасно.  Ето обаче какво ми изпратиха, и в Бг са празнували сватбата подобаващо с излъчване на живо и коментари от родните випове, паднах от смях:

Салсиша, и на мен ми прави впечатление тона ти, тази тема не е в Клюкарник и винаги тонът тук е бил различен.

# 493
  • Манчестър
До седмица в повечето компании, може да си "вземе болничен" сам, без сертификат от лекар. Болничния от частен лекар е 25-30 паунда. Обикновено платения болничен за година е 2 седмици. След тях - SSP, ако отговаря на условията, но то е доста малко, няма нищо общо със заплатата. Май нямаше и 100 паунда на седмица.

Не пиши глупости, защото подвеждаш хората. Може някъде в някоя компания да е така, но не е общо правило.

1. Първите 7 дена не е нужно да имаш сертификат от лекар , нарича се self-certification.
2. Ако отсъстваш поради болест повече от 7 дена, тогава задължително се иска сертификат от лекар, от 8 ден нататък.
3. Първите три дена не се плащат, освен ако компанията няма company policy да ги плаща at manager’s discretion.
4. SSP се плаща след 4-им ден и трябва също да се квалифицираш за това. В момента заплащането е £92,05/седмица.
5. SSP се плаща от работодателя за 28 седмици....
6. Болничен от частен лекар!?!?!? ?!?..... няма особено значение, защото се прилагат горните правила.

# 494
Ужасия, то не само в Лондон. И в наше село се бяха издокарали, имам маса познати които са се събирали някъде издокарани да гледат сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт