Въпрос за Циклонорм на Д-р Тошков

• 2 852
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте!
Често правя кисти главно на левия яйчник. Цикълът ми е горе долу редовен. Случва се да закъснее с 3-4 дни или с толкова да избърза...
Пила съм Циклонорм преди доста години и помня,че много добре ми се отрази.
Проблемът ми е,че не помня точно как се пиеше. От листовката също не ми се изясни. В аптеката също не са съвсем сигурни.
През целия месец ли се пие или само седмицата преди очаквания цикъл?
Моля,споделете опит Wink

# 1
Циклонорм се приема от 3 до 6 таблетки дневно, а подържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 4 таблетки дневно, 7 дни преди очаквания цикъл. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 6 - 12 месеца).

Още за ЦИКЛОНОРМ табл. * 120 ТОШКОВ (CYCLONORM tabl. * 120), цена и информация от Framar.bg: https://apteka.framar.bg/23001438/%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D0%BE … D0%BA%D0%BE%D0%B2

# 2
  • София
Да,това го четох,но тази подържаща доза кога се приема? Щом се пият от 3 до 6 таблетки 7 дни преди цикъл,това означава ли,че се пият по 4 таблетки през останалото време?
Не е написано много разбираемо 😕

# 3
За мен си е ултра разбираемо.
Ако цикълът ти трябва да дойде на 1 число на месеца, започваш да пиеш от 23 число на предния месец всеки ден в продължение на тези 7 дни по 3, по 4, по 5 или по 6 таблетки на ден. Аз лично бих пила по 4 таблетки всеки 7 дни преди цикъла си и така поне 5-6 месеца.

# 4
  • София
Благодаря ви!
Ами и аз първоначално така го разбрах,но в аптеката ме объркаха съвсем. Там двама фармацевти бяха на различно мнение. Единия казва,че се пие без прекъсване,а 7 дни преди цикъл се пият 6 таблетки,и през останалото време по 4. И се омотах... ☺
Благодаря,още веднъж!
Ще се радвам да се включат и момичета с опит,с този продукт. Wink

Общи условия

Активация на акаунт