Ревност или психичен проблем

• 6 641
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Извинявам се ,не е била 5-6 клас.Била е на 15-16,той на 19.Ами винаги си е лайквал доста снимки,преди и след раждането.А и говоря за 3-4снимки,не за всичките и снимки .А и все той знае ,че аз имам достъп до профила му и мога да виждам всичко ,тоест не се крие,дали ще видя нещо или не .Накрая ще излезе прав ,че явно на моменти съм много дребнава.

# 16
Цитат
Миналата пролет от нищото се появи негова бивша приятелка ,която точно завършваше и беше решила ,че той трябва да отиде на бала и .

Цитат
А и все пак говорим за връзка от преди5 години (тя е била 10,11 клас)

Значи излиза, че тя е била 5-ти/6-ти клас, когато са започнали връзка?  newsm78

Или е била 10-ти 11-ти клас няколко пъти Simple Smile . И аз това се зачетох. Не знам каква е причината да се оплетеш така, авторке, но мога да дам само един съвет - гледай си детето и мъжа и да не ти пука за бивши. Толкова ли нямаш с какво друго да се занимаваш, че ги мислиш? Интересно като си толкова заета покрай 10 месечно човече кога успя да провериш във фейсбук и инстаграм кой какво по колко харесал? Гледай си живота, не се занимавай с глупости...

# 17
Ох, и при нас има една такава бивша. Аз не гледам назад и много ми се иска всички хора да бяха като мен. Реагираш съвсем естествено. Не знам дали в твоя случай думите, че няколко "лайка" нищо не значат са чиста монета, но все пак не си създавай конфликти с него.. просто му гледай сеира и ще си направиш изводите сама.
Относно бившите - жалка картинка е тази "уж" загриженост. Всичко си е чиста проба повод за контакт според мен.

# 18
Аз лайквам толкова много снимки на толкова хора, че ако трябва това да значи, че имам някакъв интерес към тях, не знам Rolling Eyes
Вчера пък постнах снимка на детето и ми я лайкна едно бившо гадже от ученическите години. Олеле, сега какво да си мисля!?
Преди всичко мисля, че авторката я гони параноята. Не че не може да има нещо, но признаците, които е посочила, нищо не значат.
Дори и каненето на бала. Първото, което ми направи впечатление, е началото на темата. "С приятеля ми"... Имате дете, ама го наричаш приятел?
И не съм съгласна, че родителите нямат място в социалните мрежи. Сигурно и от вкъщи не могат да излизат, само до работа и обратно.

# 19
  • Стара Загора
Лайк само на 3-4 снимки, ама не е на някоя си бивша, а бивша, която досажда и дразни половинката му, и разбира се той знае че тя ревнува от нея.
Като ги погледнеш отделно не са кой знае какви неща, ама като се съберат накуп дразнят.

# 20
И как досажда? Миналата пролет го била поканила на бал. Миналата пролет!
За последно се обадила преди 3 месеца.
Това за хора на 18 - 19 години е много дългъг период.
Самата авторка казва "рядко му пише или звъни". Тя осъзнава, че е рядко, а последното е било преди 3 месеца.
Това досаждане ли е?
Лайквала снимките на детето в Инстаграм. И аз лайквам снимки на децата на всичките си приятели от Фейсбук. Някои са мъже. Нямам аспирации към никого, просто децата им са сладурчета.
Жените с малки бебета имат склонност към параноя заради по-ограничения си социален живот в сравнение с преди раждането. Виждат съперници навсякъде. Няма нужда това да се подхранва.

# 21
За инстаграм и тн - аз също мисля, че няма значение, но това с бала е абсурдно да се неглижира като дреболия. Откъде накъде ще кани обвързан мъж с малко бебе да й е кавалер на бал? Иначе авторката няма проблем. Приятеля й, общо взето, доста явно реже бившата и като гледам няма интерес към нея.

# 22
Поради каквато и причина да го е поканила, е било преди една година.

# 23
Но пак един татко на дете на 10 месеца няма място в инстаграм - детските снимки ги пускат майките, татковците сме заети да бачкаме и да помагаме с пюренцата и с опазването на прохождащо/пролазващо динозавърче при наличие на свободно време на тази възраст.
Я пак прочети какво си написал? Социалният живот не свършва с раждането на детето, не виждам с какво социалните мрежи пречат на татковците да помагат вкъщи.
А авторката, след като има дете на 10 месеца, я съветвам да излезе от виртуала  - не може да стои там и по цял ден да следи по кой какво лайква, детето иска грижи.
А може би както бг татко пише - ФБ и Истаграм са забранени само за татковците на бебетата.

Наистина ли толкова голямо внимание обръщате кой на кого е харесал снимките? Аз лайквам, понякога дори без да видя точно каква е снимката.
Откога социален живот значи да кесиш в нета и да зяпаш снимки на кого ли не?
Все съм си мислела, че понятието "социален живот" означава
-наличие на приятели
-събиране с тхя
-излизане на вечеря с тях
-ходене на кино, театър
-уикенди с приятели
-почивка с приятели
А не да дремеш пред екрана....
------------
Винаги съм се чудила и що ги дири в разните "социални мрежи" един дрЪт мъж (като под Дрът разбирам вече обвързан с дете/деца).Няма ли работа, задължения, отговорности по дом, жена, деца, и откъде толкова свободно време за губене по стари гаджета и тъпотии?

# 24
"Дъртият" мъж може да се окаже на 22-23 години.
Пък колко свободно време се иска да разгледаш няколко снимки в Инстаграм? Със сигурност много по-малко, отколкото употребихме ние да пишем по случая.

# 25
"Дъртият" мъж може да се окаже на 22-23 години.
Ами, дрЪт е, пълнолетен, пораснал, възрастен индивид.Без значение дали е на 22, 42 или 72.
Не е на 13-15, нали?
И не е до свободно време, а до манталитета да "водиш социален живот" в нета.

# 26
Предполагам ти самата си на поне на 2 х 22, така че си представяш погрешно, че само 22-годишните с конкретен манталитет общуват онлайн.

# 27
Предполагам ти самата си на поне на 2 х 22, така че си представяш погрешно, че само 22-годишните с конкретен манталитет общуват онлайн.
На повече от 2х22 съм.
Не е до общуването, ето сега и за си общувам с теб....   Simple Smile  а до вида и начина на общуване.
И да, само хора с определен манталитет заместват реалния живот и приятели с цъкане по снимки из нета.

# 28
Не е вярно. Хора с изключително многообразие от манталитети цъкат по снимки онлайн. Особено сред 22-годишните, около 99.9% цъкат по снимки и това не може да бъде показател за абсолютно никакви изводи за човека.
Все едно да си правиш изводи, че който има мобилен телефон, е с определен манталитет. Същото е.

# 29
  • out of space
Заглавието кърти!

Общи условия

Активация на акаунт