Математически турнири 1-4 клас. Тема №50

• 89 632
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Явно са объркали нещо при сортирането първия път. Ето за сравнение началото на стария и новия протокол.
Скрит текст:
На сайта на РУО-Пловдив ги има в екселска таблица.

# 166
  • Варна
Няма да е сортирането, защото имаше само един максимален резултат, а сега има 6...Много са спали!

# 167
Явно яко са омазали нещата, защото има движение на резултати и в двете посоки.

# 168
Разлики от 5 точки и нагоре означава, че някоя от задачите на едно дете е била прикрепена към работата на друго. Подобни грешки са силно подозрителни! А каква е гаранцията, че няма да се повторят и то на фона на всеобщата анонимност?

# 169
Аз пак недоумявам защо на другите класове има поименно класиране, а само 4ти клас са с номера?
Нали е един организаторът?

# 170
  • Пловдив
Много подозрителна работа.Аз лично ще разгледам работата на детето(намален е резултата с 1,5 точки).Но наистина има фрапиращи разлики.с по 5 и повече точки.И това ми било състезание за прием....

# 171
Разлики от 5 точки и нагоре означава, че някоя от задачите на едно дете е била прикрепена към работата на друго. Подобни грешки са силно подозрителни! А каква е гаранцията, че няма да се повторят и то на фона на всеобщата анонимност?
е възможно ли е това
то и сега не им вярвам на тези резултати
другата седмица да няма ново класиране
и най-интересното е , че това става тихомълком

# 172
Пример № 8630 Пада от 15,5 на 6,5 точки. Това състезание трябва да се анулира.

# 173
  • Пловдив
Пример № 8630 Пада от 15,5 на 6,5 точки. Това състезание трябва да се анулира.
Как става тая работа и какво му е техническото на грешката.

# 174
  • Варна
Поиграх си с ексела, въпреки че не ме засяга пряко случващото се в Пловдив. Стана ми много криво за децата, чиито резултати са били променени и ми се искаше да видя дали наистина е възможно да е проблем в сортировката... Ами, не, не е възможно. Дори, ако погледнем сумарните точки - имат разлика с 3.5, което значи, че не е проблем при сортиране. Има разлики с по 12.5 точки! Имало е само един максимален резултат, а сега са 6. След като пишеше, че резултатите са окончателни и няма опция за контестация, тогава как стана това "преоценяване"?
Отделно, забелязвам наистина много силни резултати тази година. Явно е, че задачите са били лесни, но тогава отсяването на кандидатите ще е по-трудно. Отделно, за Варна това състезание носи много точки за финалния рейтинг. Лесните задачи почти обезмислиха Питагор и олимпиадата. Но както казваше дядо ми: каквото за другите - това и за нас Simple Smile Дано поне има обяснение за тази неразбория!

# 175
Има и друго, което ми направи впечатление още при първото обявяване на резултатите. Не е редно в класирането за МГ да участват деца, които са отказали да си публикуват резултатите дори под фиктивен номер. При момчетата са 11 деца.

# 176
Има и друго, което ми направи впечатление още при първото обявяване на резултатите. Не е редно в класирането за МГ да участват деца, които са отказали да си публикуват резултатите дори под фиктивен номер. При момчетата са 11 деца.

Честно,луда работа,и такъв тип криене ли има чак?!?!?!?

# 177
по скоро тези деца не са се явили
Dive аз също съм шокирана от супер лесните задачи
не знам умишлено ли се прави това, но със сигурност  по този начин не се подбират най-добрите

# 178
Поне едно от децата се е явило. Видяхме го.

# 179
Поне едно от децата се е явило. Видяхме го.

искаш да кажеш , че в това класиране ги няма деца, които не са дали съгласие за публикуване на резултати
ами те всичките може да са с по 26 точки
това просто не го разбирам
другият вариант е да има каша с номерата
и просто това дете да отговаря на друг номер

Общи условия

Активация на акаунт