Математически турнири 1-4 клас. Тема №50

• 89 642
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
А за какво сортиране може да става въпрос?!? Номерата са подред. Единственото, което е имало да се направи с екселската таблицата е да се скрие колоната с имената и да се публикува. Ако обяснението е "сортиране", то дефиницията на сортиране ще е "подреждане на резултатите, та да видим, къде се налага да пипнем, в полза на правилни кандидати". 

# 181
Това е подигравка с труда на децата. Подобни грешки са недопустими. Уж най-доброто училище за Пловдив...
Макар да не съм пряко засегната понеже детето няма достатъчно талант за прословутите две паралелки съм много разочарована,  че се допускат анонимни класирания и подобни грешки.

# 182
  • София
Нагледала съм се на каква ли не некадърна работа с ексел. Нямам връзка с Пловдив, но обективо погледнато някой от старата генерация, дето не е виждал компютър и го пипа с ръкавици, да е маркирал всички колонки без последната с крайния резултат и ако не е имало формула (щото знаете ли как се прави формула на ексел - то това е висша математика) да е пресортирал децата по някакъв критерии и всичко отзад се е разместило. Честно казано се надявам това да е сценария, а не криене на резултати, щом състезанието е за прием направо недопустимо. И ако са предали файла на МГ с резултатите и там са ахнали и ето ти промяна на резултати.

# 183
 Резултатите на номера 8527 8664 8648 8617 8764 8765 8661 8682 8586 8583 остават в мъгла. Допускам някои от тях да не са се явили, но не е ясно.

# 184
Аз пак недоумявам защо на другите класове има поименно класиране, а само 4ти клас са с номера?
Нали е един организаторът?
за да могат да набутат "правилните " деца
важното е да има  поне едно състезание с номера, за да стане това
от приетите миналата година има деца, които на състезанията с явни резултати (питагор , пролетни и омт) са се представили доста зле, и на трите
обаче явно на кенгуру , което беше с номера са извадили над 90%, за да ги приемат и то в първата паралелка
за мен това не е случайност, но и няма как да се докаже

# 185
  • Пловдив
Дълбоко съм възмутена от създалата се абсурдна ситуация. Обадих се по телефона в ОМГ и знаете ли какво ми отговориха? Станала е грешка при попълване на таблицата с един ред. Абсурдно, дъщеря ми имаше резултат 22точки. Такъв резултат вече няма в цялата таблица.
Някой ходил ли е да види работата на детето си?

# 186
Дълбоко съм възмутена от създалата се абсурдна ситуация. Обадих се по телефона в ОМГ и знаете ли какво ми отговориха? Станала е грешка при попълване на таблицата с един ред. Абсурдно, дъщеря ми имаше резултат 22точки. Такъв резултат вече няма в цялата таблица.
сега могат да се оправдават колкото си искат
но съмнението остава
не вярвам да анулират състезанието

# 187
  • Пловдив
Аз е ходя,ако искате може да идем заедно

# 188
  • Пловдив

Искам, казаха ми утре да се обадя за да ми определят час. Ще ви пиша на съобщения тел. си номер за да се уговорим.

# 189
Искам, казаха ми утре да се обадя за да ми определят час. Ще ви пиша на съобщения тел. си номер за да се уговорим.
момичета после да ни информирате какво е станало и дали все пак това ще са крайните резултати

# 190
Здравейте,някои има ли информация относно таблицата за разпределение на медалите от МБГ пролет 2018?

# 191
  • Пловдив
Пълно безобразие! Дълбоко съм възмутена от създалата се ситуация. Имам запазени и двата протокола с резултати и категорично не става въпрос за разлика с един ред или пресортиране.
На някои деца са им завишени резултаите с 6, а дори и с  7, 25 точки.
Очевидно става въпрос за груба манипулация!!!!

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 14:34 от Vanessa_MM

# 192
Дори грешката да е неволна, тя е толкова сериозна, че пропуква доверието в организаторите и достоверността на резултатите. РУО - Пловдив трябва да вземе отношение и да преосмисли състезанията за рейтинг тази година, докато все още има време да отреагира.

# 193
И най-интересно е всъщност, че всеки който е със смарт телефон и е видял първия списък, а после и следващите два са му ясни както резултатите на всяко дете, така и промените. Просто отваряйки всеки един от файловете той се запазва в телефона. Да им се чудиш какво крият и кой ще заблудят....

# 194
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте,някои има ли информация относно таблицата за разпределение на медалите от МБГ пролет 2018?

Цитат
До 13 април 2018 г. - На електронната страница на турнира се публикуват резултатите от пролетния кръг www.mathematicalmail.com

До 10 май 2018 г. – по пощата се изпращат сертификати за всички участници и медали за победителите.

http://www.mathematicalmail.com/category.php?id=197

Общи условия

Активация на акаунт